Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Holandská pobočka americké kabelové stanice Comedy Central přichází s novým naprosto nekorektním seriálem POPOZ, jenž vypráví příběhy dvou policejních detektivů, Iva a Randyho, kteří dají zapomenout na vše, co jste si kdy o policistech mysleli, když řeší i ty docela běžné případy těmi nejbizarnějšími způsoby, jaké si jen dovedete představit. Šílené gagy, všudypřítomná absurdita a ten nejčernější humor, to vše je POPOZ! (Tommassi3)

(více)

Recenze (3)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Huub Smit je bez svých kámošů z New Kids mnohem vtipnější, údernější a míň fekální, leč pořád stejně brutálně nekorektní a šílený.Jeho parťák je taky pěkný kvítko a sedl k němu jako prdel na hrnec.Takových seriálů moc není a co mě na týhle republice sere nejvíc, že se sem ani snad nikdy nedostanou, hlavně že mládež v Německu, Holandsku, Belgii nebo Francii se k těmhle věcem dostane naprosto bez problémů a u nás frčí Ordinace, Benátky a tak dále.Tenhle skvělej seriál jedině dokazuje, jak je tahle země sto let za vopicema.Osobně sem trávil několik týdnů s lidmi z Belgie a Holandska a tamní mládež si o nás musí myslet, že jsme banda totálních vidláků.Ty země jsou úplně někde jinde, ať už sortimentem zboží, oblékáním, technikou tak i dostupností takovýchhle pořadů.Jdou s dobou, kdežto tady jsme se od revoluce dostali jen do sraček.Zvláštní...co se mnou všechno dokázali udělat tři díly nekorektního seriálu v němčině.Leč, je to tak.80%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Přestože Tulipány zrovna nemusím, POPOZ se opravdu neskutečně povedl.. Budu trochu parafrázovat Randyho, ale těžko najdete tak originální a bizarní záležitost s absurdním humorem tak černým, jako je snad jen díra do prdele...;) Kdo neviděl, nepochopí.. Moje seriálové Guilty pleasure. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Vidět aspoň jeden díl Popoz je naprostou nezbytností pro všechny milovníky prostého fekálního humoru v černobílém provedení. Hodlám dokonce tvrdit, že takovou nálož toho nejčernějšího nejabsurdnějšího fekálního humoru vaše vočadla ještě nikdy nespatřila a ušadla neslyšela, hlavně po vizuální stránce, zůstanete opravdu s chlebárnou otevřenou do kořán. Tyhle dvě policajtské prdelky patří k mým novým hrdinům, navíc si asi vzali příklad z Happy tree Friends, protože u našich vymazlených prdelek, také nikdy nezáleží na tom, jak moc dobře jejich šichta začne, pokaždé finišují totální katastrofou. ()

Reklama

Reklama