Reklama

Reklama

Recenze (4)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V zásadě přímý follow-up na předchozí díl, kdy záporáci začnou něco dělat. Větší část dílu se točí okolo vztahů mezi knihovníky a podivného chování Knihovny samotné, problém je, že Knihovna jako taková byla celou s01 ztracená, takže jako divák nemám vůbec žádné ukotvení toho, co v ní je normální a co podivné plus obě tahle témata jsou přebitá honičkou se záporáky, která ale ve skutečnosti neni nic extra. Není to přímo špatný, ale neni to ani dobrý a že dávám +1* za slabost pro žánr a v rámci benevolence k béčkovitosti seriálu obecně tu platí víc, než jindy. ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to bylo koukatelnější, ale zbytečně dějově roztahané do dvou dílů. Mělo to i světlé momenty jako třeba o stromu poznání, který stále roste, ale stahovaly to zpátky třeba okaté snahy Carsena být se svou strážkyní a má druhou stranu její odmítání. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prospero je až pouťový padouch, Moriarty nedostane moc prostoru a ty další postavy snad radši ani zmiňovat nebudu... I na poměry Librarians dost nekonzistentní díl, kdy se tvůrci ani nesnaží předstírat, že o ději aspoň trochu přemýšleli. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama