Reklama

Reklama

Knihovníci - Série 4 (2017) (série)


And the Hidden Sanctuary (S04E08)

(epizoda)

Obsahy(1)

Heavenport je nejbezpečnější město na světe. Nikomu se 30 let nepřihodilo nic špatného. Knihovnice Kasandra se rozhodne jít na dovolenou právě sem. Zpočátku vše vypadá jako růžový ráj, ale není přirozené, aby se 30 let nic špatného nepřihodilo, nikdo nezemřel, nikdo se nezranil. Kasandra, která se zaměstná ve zdejší knihovně, je spolu s malým afroameričanem na stopě záhadě a odhalení dalšího artefaktu... (Matti.Granad)

(více)

Recenze (3)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taky jeden z těch lepších dílů, kdy s jednou z knihovnic hledáme (v rámci odpočinku) smysl její existence, která ji tak jako tak zase přitáhne zpět ke Knihovně a navíc se zbaví noční můry, která Ji tlačí. :) ()

Matti.Granad 

všechny recenze uživatele

Na tento typ filmu/seriálu bych se patrně dobrovolně nikdy nekoukala (prostě to vidím, protože si to pouští manžel). I když se najdou některé lepší díly, tenhle k nim podle mého názoru nepatří.  Klišoidní, patetické. V závěru celé město zachraňuje malý černošský kluk, který si přeje, aby špatná víla, která byla nevinně odchycena a držena v zajetí po dobu 30 let, poznala strach. I stane se... a z nakakané víly je najednou chápávej soudruh, který se rozhodne, že to co ji bylo provedeno, je vlastně v pořádku a všichni žijí dál šťastně a spolu navěky.... Kasandra se vrací do Knihovny, moudřejší, páč už ví, že je knihovnice... no fuj. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově slabší díl. Centrovanej na Math girl - a bohužel i když Knihovníci mají postavy a práci s nimi spíš nad průměrem, tak samostatný díl jich i tak utáhne pořádně jen půlka - a Math girl do ní pro mě nepatří. Plus to je celé takové dost násilné - resp. ne až tak moc, ale takový ten stín motivu "postavíme díl na tom, že postavě dáme osobní problém / pochybnost / cokoliv... který jsme sice doteď vůbec ani nenaznačili a vlastně moc nedává smysl když se na to člověk dívá jako na celek, ale..." ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama