Reklama

Reklama

Knihovníci

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2018), 29 h 51 min (Minutáž: 40–58 min)

Tvůrci:

John Rogers

Kamera:

David Connell

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Noah Wyle, Jane Curtin, Christian Kane, Bob Newhart, Rebecca Romijn, Lesley-Ann Brandt, John Larroquette, Lindy Booth, John Harlan Kim, Haley Webb (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Tato napínavá řada se začíná na našem území vysílat 24 hodin po premiéře v USA. Inspirovala se oblíbenou trilogii Knihovník. Flynn Carsen (Noah Wyle) vede dvojí život. Pracuje v Metropolitní knihovně, kde chrání sbírky podivných nadpřirozených artefaktů. Nebezpečná hrozba jej přiměje sestavit tým, který mu pomůže zabránit konci technologické civilizace. K boji proti hrozivému Bratrstvu hada mu plukovnice Eve Bairdová (Rebecca Romijnová) pomůže zlanařit chytrého kovboje Jacoba Stonea (Christian Kane), otřelého zloděje Ezekiela Jonese (John Kim) a odbornici na synestezii Cassandru Cillianovou (Lindy Boothová). (Universal Channel)

(více)

Recenze uživatele KM Phoenix k tomuto seriálu (4)

A Santova půlnoční pouť (2014) (S01E04) 

Jedna hvězda za Bruce Campbella, ale jinak to byla nechutná santovská vánoční splácanina... jo a jen tak mimochodem ten obsah co tu je ... tak ten patří k předchozímu dílu "And the Horns of a Dilemma". ()

A zlomená hůl (2015) (S02E02) odpad!

Prospero je až pouťový padouch, Moriarty nedostane moc prostoru a ty další postavy snad radši ani zmiňovat nebudu... I na poměry Librarians dost nekonzistentní díl, kdy se tvůrci ani nesnaží předstírat, že o ději aspoň trochu přemýšleli. ()

And the Rise of Chaos (2016) (S03E01) 

Neuvěřitelně přehnaný díl, rozhodně jsem nečekal, že se jim podaří splácat tolik motivů, narážek a odkazů do jednoho dílu a že to bude fungovat. Předpokládám, že to nesedne každému, ale já jsem se docela bavil i když jsem také často nevěřícně kroutil hlavou. Toto je díl kterému je možné dát odpad nebo pět hvězd, nakonec jsem se rozhodl pro to druhé a to hlavně z toho důvodu, že Librarians jsou postavení na velké nadsázce a rozhodně se neberou vážně. V tomto díle se hodně přiblížili duchu filmové trilogie. ()

And the Steal of Fortune (2017) (S04E02) 

Je to jako jeden z horších dílů Warehouse 13 - včetně "bronzing". ()

Reklama

Reklama