Reklama

Reklama

Red Band Society

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2015), 9 h 24 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Margaret Nagle

Hrají:

Octavia Spencer, Dave Annable, Astro, Zoe Levin, Rebecca Rittenhouse, Griffin Dunne, Ciara Bravo, Thomas Ian Nicholas, Nolan Sotillo, Charlie Rowe (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Skupina teenagerů na dětském oddělení nemocnice Ocean Park v Los Angeles nachází jeden v druhém útěchu. Šestnáctiletý Jordi (Nolan Sotillo), narozený v Mexiku, překročil hranice kvůli léčbě. Jeho spolubydlící Leo (Charlie Rowe), který je přes rok v nemocnici, začíná ztrácet směr. Cystická fibróza přiměje Leova nejlepšího přítele Dashe (Astro) žít každý den, jako by byl jeho poslední. Emma (Ciara Bravo), ​​Leova občasná přítelkyně, má poruchu příjmu potravy. Kara (Zoe Levin) je roztleskávačka se srdečním problémem a jejímu spolubydlícímu Charliemu (Griffin Gluck) je 12 let a je v kómatu. Dr. Jack McAndrew (Dave Annable) a sestry Jackson (Octavia Spencer) a Dobler (Rebecca Rittenhouse) tvoří svůj lékařský tým. (FunDinDung)

(více)

Recenze uživatele Wayne k tomuto seriálu (1)

Red Band Society (2014) 

Pilot byl bez chyby, skvěle představil postavy, dramatičnost, kousavý humor i atmosféru seriálu. A přestože jsem po dvou dalších dílech moc nadšený nebyl, tak s každou epizodou jsem se víc těšil na další. Výhoda oproti jiným seriálům, kde mi vždycky trvá i víc sérií si oblíbit vůbec nějakou postavu, je to, že je zde sympatická většina z nich. Dave Annable mi přišel jako hezčí brácha Adama Scotta, Wilson Cruz a Rebecca Rittenhouse byla vcelku vtipná dvojka a o Octavii Spencer netřeba mluvit. Navíc jde snad první seriál, kde mi teenagerské postavy nešli na nervy. Ještě musím zmínit dobře využitou hudbu, trochu mi to tím připomnělo Shameless. ()

Reklama

Reklama