Reklama

Reklama

Red Band Society

(seriál)
Trailer 3
USA, (2014–2015), 9 h 24 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Margaret Nagle

Hrají:

Octavia Spencer, Dave Annable, Astro, Zoe Levin, Rebecca Rittenhouse, Griffin Dunne, Ciara Bravo, Thomas Ian Nicholas, Nolan Sotillo, Charlie Rowe (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Skupina teenagerů na dětském oddělení nemocnice Ocean Park v Los Angeles nachází jeden v druhém útěchu. Šestnáctiletý Jordi (Nolan Sotillo), narozený v Mexiku, překročil hranice kvůli léčbě. Jeho spolubydlící Leo (Charlie Rowe), který je přes rok v nemocnici, začíná ztrácet směr. Cystická fibróza přiměje Leova nejlepšího přítele Dashe (Astro) žít každý den, jako by byl jeho poslední. Emma (Ciara Bravo), ​​Leova občasná přítelkyně, má poruchu příjmu potravy. Kara (Zoe Levin) je roztleskávačka se srdečním problémem a jejímu spolubydlícímu Charliemu (Griffin Gluck) je 12 let a je v kómatu. Dr. Jack McAndrew (Dave Annable) a sestry Jackson (Octavia Spencer) a Dobler (Rebecca Rittenhouse) tvoří svůj lékařský tým. (FunDinDung)

(více)

Recenze uživatele KevSpa k tomuto seriálu (1)

Red Band Society (2014) 

A opět tu máme seriál z produkce Stevena Spielberga. Tentokrát ovšem žádné průměrné sc-fi, ale hořkosladké drama z nemocničního prostředí. Stačily pouhé dva díly, abych se stala závislou, což jsem rozhodně od tohohle nenápadného kousku nečekala. A už vůbec bych nečekala, že se objeví seriál, který bude mít podobný feeling jako Grey's Anatomy, kterým se tvůrci zjevně inspirovali (včetně výběru písniček a vnitřních monologů jedné z postav), a přesto to na mě nebude působit jen jako jeho vykrádačka. Ostatně na rozdíl od něj se tady tvůrci zaměřují především na dětské pacienty. I přes řadu dojemných scén ale nejde o nějakou citovou vydíračku, na to je tu moc vtipu i nadsázky. Red Band Society je hodně příjemná záležitost plná rozmanitých a zábavných postav. Snad to vydrží. První tři díly - 90% Velká škoda malé sledovanosti a z toho plynoucího brzkého konce seriálu. Minimálně jednu řadu navíc by si Red Band Society zasloužilo. Naštěstí se zakončení povedlo, i když sentimentu v závěru trochu přibylo, takže divák může být alespoň v tomto ohledu spokojený. 1. série - 90% ()

Reklama

Reklama