Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 3

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (489)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Dle zdejšího nízkého hodnocení jsem čekala velký průšvih. A hle, světe div se, nesouhlasím s většinovým hodnocením - jako už v několika případech. Film byl svižný, akční, napínavý, ke konci i trochu doják. Prostě vše, co jsem od něj čekala a chtěla. Zaslouží si 3*, ale kvůli zdejším kritikům dám o jednu hvězdu navíc. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

První půlka se mi docela líbila - protože nám představí Lincolna a to je spíše Sci-fi než katastrovický film a to mám rád. Bohužel v druhé půli už je to jen tipicky Armaggedonovská podívaná, kde je sice vidět hodně úmrtí (no spíše umrznutí) ale nakonec přežije i otrhaný chlapeček a jeho podvraťácký pětipes, v centru NASA se hromadně tleská a objímá a přechytralá milující dceruška se dočká svého tatínka (i když na ni celej její život sral a stavěl Lincolna). A jedna otázka na závěr - Víte proč Butler nemůže hrát v Titaniku ??? Protože by je všechny zachránil :-) :-) A film asi pěkně zasponzoroval Mercedes ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Tak rozčarovaný po dokoukání filmu jsem opravdu hodně dlouho nebyl. Byť film vypadal hodně zajímavě a moderně s parádními triky, tak přihlouple skončil v hromadě trapnýho patosu, totálních nesmyslů a zhovadilostí. Klasický případ kdy se z trailerů těšíte a pak přijde totální studená sprcha! ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Takový nijak katastrofický film. Divná zápletka, divní padouši i kladní hrdinové. Slušné triky. Takový guláš bez chuti. Ještě že mám tento žánr rád, jinak bych * odečetl. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa to podobá na béčkový lacný akčný film. Naozaj - keby to nerobili Warneri považoval by som to scašti za béčkový počin. Už len samotný príbeh je dosť klišé a to sa týka aj scén - takmer všetko sa tu dalo predpokladať. Zem ohrozuje veľká globálna búrka, intrigy, fiktívny americký prezident Andrew Palma, záverečné odpočítavanie a ešte kopec ďalších prvkov, ktoré z filmu, ktorý stál 120 miliónov amerických dolárov robia béčkovinu ako lusk. Herecké obsadie mi tiež neprišlo bohvie ako úžasné. Nesympatický Jim Sturgess mi tu síce nesedel, no Gerard Butler bol celkom OK. Hlášky boli tiež miestami zábavné. Som však mierne sklamaný, že Warner Bros. idú takto dole vodou. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Nálepka nějakého dalšího katastrofického filmu neslibovala moc velký zážitek. Ale ten film má více poloh. Potěší, že se podstatná část odehrává jako kosmické sci-fi a potom jako špionážní thriller. Ty katastrofy jsou vlastně jen jako nutný doplněk. Závěr byl celkem dost přehnaný, ale v moderních pohádkách nemusí být logika a reálnost. Jako zábava i odkaz starších filmů dobré. ()

DarthFailord 

všechny recenze uživatele

Těžký průměr s dost lacinými efekty katastrof na Zemi. Tak hezkej vesmír a stanice a tak, ale to na té Zemi byl malé osobní peklo. Obzvláště úplně první katastrofa kdy kácející se mrakodrapy jako domino byly nepřirozeně animované až bych brečel😢 40% ()

Klajondr 

všechny recenze uživatele

Musí říct, že tento film mě bavil. Ano, takovýchto snímků jsem viděl už nespočet a tento ani nepřináší nic nového, ale i přesto vás dokáže zabavit. A připočtěte do toho ještě Butlera v hlavní roli a budete spokojení. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že ještě někdy takový film uvidím, protože toto už se léta netočí. Je to variace na libovolný katastrofický film z přelomu milénia á la Den poté. Tyto filmy jsou čistou relaxací s nutnou podmínkou vypnutého mozku. Pak je to super, pastva pro oči a tak dál. Jakmile u toho ale člověk začne přemýšlet, tak je zle, protože z logického hlediska je to naprostá pitomost. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Rozumná akční jednohubka, klasický americký patriotismus, vizuální triky na hranici únosnosti - v rozumné kvalitě, ale už jsem rozmazlený z vysokorozpočtových blockbusterů. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Odpad nebo jedna * za Abbie Cornish? No dobrá, jedna za Abbie, delší dobu jsem ji nikde neviděl, ale ten zbytek (jakože ten "děj") nestojí snad ani za rozčilování. Kolik tahle pičovina asi stála stodolarovek?? Asi hodně, myslím, že kdyby se daly za sebe, možná by dosáhly i k ISS... ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Podle upoutávek v TV jsem od Geostormu očekával fajn podívanou o globální katastrofě, v životě by mě nenapadlo, že to bude taková nuda. Scénář mi od samého začátku přišel jako extrémní blbost, která ze sebe dělá první ligu, přitom se jedná o to nejobyčejnější katastrofické béčko, srovnatelné s kterýmkoliv jiným, tematicky podobným počinem. Triky a CGI efekty jsou rovněž docela mizerné, snad jen to herecké obsazení docela ujde, i když taky to není, až na pár výjimek, žádná sláva. Kdyby se celý film alespoň nebral tak vážně, mohla to být super podívaná. 3/10. ()

Sinusiridum 

všechny recenze uživatele

Je to uplná pičovina, ale je to moc hezky udělaný no....a ty ubrečený mezilidský vztahy si mohli ušetřit-to byla trapnost. Na pobavení fajn, nic extra v tom nehledej. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Film který spolkl přes 100 melounů??.No nevím v podstatě za co a trikově žádná sláva.Pro mě je tento film další v řadě katastrofických režijně odfláklých filmů. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Butlera docela můžu, bohužel zde nefunguje ani jeho charisma. Tohle si mohli vážně odpustit, takové levná a napodobujcí katastrofická sračička. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Hodně slaboduché, vizuálně obstojné, ale taky žádná hitparáda. Závěrečný patos trapný. Abbie Cornish nádherná. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

dejte pokoj s tim co mozne je a neni... je to sci-fi !!! a tento typ filmu ja mam rad a geostorm nebyl vubec tak spatny jake ma zde hodnoceni... pravda, dokonale to urcite nebylo, ale herecke obsazeni bylo vyborne, efekty slusne a jako celek me to fakt bavilo...74% ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Hruzostrasna nudná pakárna za děsivě velký prachy! Absolutně nezvládnutá režie, trapnej příběh, a hlavně ty zblbly postavy včetně Buttlera, no hrozný.... 20%, vostrejch % ()

Reklama

Reklama