Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 1

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (489)

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Hruzostrasna nudná pakárna za děsivě velký prachy! Absolutně nezvládnutá režie, trapnej příběh, a hlavně ty zblbly postavy včetně Buttlera, no hrozný.... 20%, vostrejch % ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Mám rád katastrofické bijaky.. sílu přírody..tornáda..vlny..led.... Je hodně vidět že chyběly peníze..škoda..mohlo bejt více záběru na běsnění přírody a kvalitnějších..Takhle z toho je pouze chudší brácha filmů 2012 atd.. Jo a musim napsat dle přítelkyně že ten hlavní ve vesmiru Butler.. je kocicak..( že prej moc často zminuji různé prdelky ve filmech :) 50% neurazi ani moc nenadchne..průměr. ()

Arrow 

všechny recenze uživatele

Trochu mě mrzí, že má film tak nízké hodnocení. Já se ale bavil. Zajímavý námět, skvělé obsazení. Sice občas trochu předvídatelné, ale to neva. Pár skvělých hlášek, u kterých jsem se smál. ()

Brooks 

všechny recenze uživatele

Toto je príliš blbé aj na Emmericha. Smršť digitálnej hlušiny, béčkový casting a scenár ako od Asylumu. Kto by to bol povedal, že ľudia, ktorí stáli pri reinkarnácií katastrofického - dobrodružného filmu v 90.rokoch, budú teraz stáť pri jeho zániku. ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem více katastrofickou záležitost, než teroristickou aféru, každopádně snímek to je dobrý, dalo by se říct i hodně dobrý, ale nesmíte mít náladu na čistě katastrofickou podívanou alá 2012. Jinak vše fungovalo, příběh slušný, obsazení také, herecké výkony efekty i scénář taktéž .. jen se tenhle film nesmí prodírat na AAA holywoodskou sféru, protože mezi největšíma gigantama bude bezmocný asi jako červíček na podrážce. Jako béčková podívaná funguje fantasticky a kdo má rád napínavej doják se zápletkou globální katastrofy, tak zklamaný určitě nebude. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Několik dobrých hlášek si může tenhle film úplně s klidem připsat, bylo tu míň katastrofických momentů než sem čekala a fenomenální závěr taky nevzal polovinu stopáže, takže já su koneckonců velmi spokojena. Věděla sem, co si pouštím a sympatický obsazení v čele s Butlerem mi z téhle pohádky vykouzlilo celkem příjemně strávenej večer. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Katastrofické filmy sa dnes už moc nenosia. Zábavy je dosť, Gerard Butler hláškuje celý film a efekty sú tiež celkom slušné. Len mi tu akosi chýba viac akcie, ktorú by práve katastrofické filmy mali mať predovšetkým. ()

vox_populi 

všechny recenze uživatele

nudná vec, plná klišé a mizerných hereckých výkonov, kde USA je paradoxne zobrazené ako vodca celosvetového ekologického hnutia za záchranu zemegule - to USA, ktoré odmietlo Kjótsky i Parížsky dohovor, teda odmietlo sa podieľať na znižovaní produkcie skleníkových plynov a je v súčasnosti jedným z najväčších znečisťovateľov planéty...toľko pokrytectva v jednom filme je fakt silno nad čiaru...keby tam neukázali pár pomerne slušných digitálnych efektov na jednu hviezdičku, bol by to totálny odpad...každopádne - je to strata času ()

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: Katastrofický, sci-fi akčňák...to je moje! Ale...kde se stala chyba? Mdlé, ukecané, ničemu jsem nevěřil a všechno mi bylo fuk. ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Film se snazi byt akcni katastroficky film z konce devadesatek, ale jak uz nekdo napsal, bere se moc vazne a chybi jakekoliv odlehceni. Opravdu to na mnoha mistech vypada, ze puvodni zamer tvurcu byl mit vtipnou parodii na velkofilmy druhe poloviny devadesatek, cemuz by odpovidaly technologie ve filmu, ktery se odehrava v roce 2019 a jsou v nem podivne transparentni tablety, vesmirna zakladna, exoskeleton kolem cele zemekoule a film je pritom z roku 2017, kdy tvurcum muselo byt jasne, ze takhle technologie za dva roky nemuzou vypadat ani v nejdivocejsich snech. I to spatne CGI vypadalo jako zamer (digitalni Butler ve vesmiru vypadal mnohem hur nez Neo v Matrixu 2 napriklad). Pokud to opravdu vsechno byl zamer tvurcu, moc se to nepovedlo. Pokud to zamer nebyl a tvurci chteli natocit cool moderni film, nepovedlo se to jeste vic a nerozumim, jak toto mohlo projit schvalenim 120 milionoveho budgetu a kdo by byl vubec ochotny do tohoto lit penize. Celkem zbytecny film. ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Jakmile se to podívá mimo soudní síň, přestanou platit fyzikální zákony a to jak ve vesmíru, tak i na zemi. Nicméně, ani to nestačí a začíná příběh, který je natolik blbý, že vlastně ani není vtipný. Jen je opravdu blbý. Triky nejsou žádná sláva, nicméně se na to koukat dá. Se sebezapřením. No, nakonec pejsek přežije, tak je vlastně všechno v pořádku... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě bavila ta kočka v RIu, jak zdrhala před zmrznutím, padali na ni studený ptáci, nevadí, pak na ni spadlo studený letadlo, nevadí, prostě když se daří, tak se daří, a nakonec hrdina Gerard vyjebal celýho holanďana do totální prdele, to bylo taky boží, a ten prezident, ten byl taky boží, a celý, úplně totálně celý to bylo jak veliká boží vůle který nás chtěla odjebat totálně do hajzlu, a pak, pak jsem se probudil a zjistil jsem, že to byl jen film, to se mi ulevilo, lidi, já se z toho napětí skoro posral strachy, ještě že to mělo tak silnej hepyjend, to mě postavilo péro..teda postavilo mě to na nohy a dalo sílu na  sledování dalšího podobně vyjebaně posytifního filmu ! ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Pozerateľná blbosť ktorá samozrejme musím skončiť vyjebaním happyendom. To keby raz v US production filme hlavný hrdina zdochol, to by bol problém? ()

James77 

všechny recenze uživatele

Warner bros ma naozaj odvahu dať 120 milionov na takúto nefungujúci scenaristickú blbosť. Naozaj som sa snažil, ale tento film je úplna katastrofa, klišé momentky v každej druhej scéne. Videné v kine, ale ani to nezmení hodnostenie tohto filmu. Butler súrne potrebuje poriadny hit ! ()

marusenka 

všechny recenze uživatele

No jááj! Dvě hvězdy, asi za efekty...:D Nic "američtějšího" jsem dlouho neviděla. *SPOILER* Ale to, že Ameriku zachrání Mexiko mi přijde úsměvně symbolické. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Jako ryzí sci-fi by to bylo výborné. Bohužel ta americká komerce, obšírnost, naivita a stupidita to vrací na průměr. ()

Reklama

Reklama