Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 1

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (489)

Echoes odpad!

všechny recenze uživatele

Jesus fucking Christ... :D Poltergeist v satelitech co ovladaj počasí #tochceš! Všecko špatně, zpátky na stromy (jako že fakt tragické hraní všech zúčastněných a za super filmové triky by se nestyděla snad jen Godzilla). (Time to geostorm: 1:30 :D :D :D ) ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Jediné, co tomuto může uznat jako dobré jsou pěkné efekty, lehký futuristický nádech a trochu jiné zpracování katastrofické myšlenky o počasí. Jinak vše ostatní je naprosto špatně - Thrillerová část je naprosto zabitá, kdy je tu jen nejmenší vynaložená snaha (přitom měla tak velký potenciál). Napínavost je tu taktéž minimální, protože všechno se odehraje tak rychlem je předvídatelném překvapení vůbec neschovává dlouho nebo ho rovnou prozradí. A nejhorší na tom všem jsou dialogy - zde autoři použili opravdu ty nejklišovitější hlášky, jaké mohou být. To samé se týká i některých scén, kdy by se dala použít hláška, kterou Gerard Butler zmínil u soudu na začátku "My?". ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No hned první dvacku musím dát překvapivě za to, že jsem se ani jednou nepodíval na čas a neposunoval. Což u těchto ptákovin většinou dělám, když se začnou lidi vykecávat. Tady se sice také hodně mluvilo, ale k věci a o věci. Efekty, také za dvacku, na velmi dobré úrovni. Vlastně to bylo místy i docela napínavé. Takže děj také za dvacet. Námět nedostane nic, ten tu již byl hodně krát, herci nepředvedli nic neobyčejného, takže myslím, že těch šedesát je tak akorát. ()

iN 

všechny recenze uživatele

Oproti názvu uvidíte z globální katastrofy celkem málo, ovšem to vám bude vynahrazeno hereckými katastrofami :-) Gerard Butler už se zaprodal béčkovým filmům, s tím se počítá, ale že se k němu přidá i Ed Harris a Andy Garcia? Škoda.. No ještěže mě ani nenapadlo na to jít do kina :-) ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Polodementní vykrádačka všech možných katastrofických filmů bez špetky originality, finále je Armagedon přes kopírák s trapnými zvraty. Butler je sympaťák, zbytek osazenstva bída (viz Sturges). Několik scén ušlo, zejména ty, kdy se něco bortilo, ničilo, zamrzalo atd., ovšem některé byly přímo strašné, a to díky hodně špatným trikům. Viděno před pár dny a už si z toho hovno pamatuji, což celkem vystihuje smysl tohoto filmu. ()

Micoldee 

všechny recenze uživatele

Překvapivě jsem se bavila. To nízké hodnocení nechápu. Podle mě to má skvělý nápad, který je i obstojně převedený na plátno. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

No, žádná velká sláva.....ať už samotný nápadem vyvolávání geobouří, efekty, které se zrovna moc extra nepovedly. Herecké obsazení je přitom slušné. Je spousta lepších katastrofických filmů. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Poručíme větru, dešti. Tohle je celkem zajímavá vize, jak začít ovládat počasí na zemi pomocí sítě satelitů a jejich vesmírného řídícího centra. Ač se zdám systém dokonalý, něco se samo pokazí nebo to někdo pokazil? No jasně, protože v tom má prsty starej Ed Harris, i když ta zápletka je taková divná. Tohle může sestrojit a narovnat jen hezoun Gerard Butler, kterému tu zatřeli šediny, a jeho jakože brácha Jim Sturgess. A aby to bylo ještě jakože serioznější, tak prezidenta USA si tu střihne Kubánec Andy Garcia. Jinak celkem zajímavý námět, vizuálně slušné, slušně obsazené, ale i tak to prostě není za víc jak za 3 frčky. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Dean Devlin si evidentně zamiloval katastrofické filmy. V jeho podání už lidstvo čelilo ufounům (Den nezávislosti), Godzille nebo Pavoučímu teroru. Teď se zase zbláznilo počasí, protože ho ovládá síť satelitů. Faktem je, že na podobný nápad lidští dementi nakonec možná opravdu přijdou, neboť na Zemi převládá sucho, jen se naučit vyrábět déšť. A tím pádem nejspíš zmizí záplavy, extrémní zimy apod. Problém je, že kdyby se mělo určovat centrálně, tak nevím, co na to Češi. Počasí je jedno z konstantních věčně kritizovaných témat. A aby to nebylo ještě zajímavější, tak za to všechno může prezident. Únos prezidenta jsem viděl jen v Lovci pokladů 2, ale v tomto filmu vlastně nic není nemožné. Nejvyšší Americký ústavní představitel ničí celou planetu výkyvy. Zvířecí, hmyzí nebo mimozemské invaze už jsou tak nějak divácky přijatelné stejně jako extrémní počasí, ale tohle je už opravdu něco extra. A podle toho si také tvůrci dali záležet na efektech. Mráz v poušti už asi jen tak někde neuvidíme. Ale právě digitální efekty jsou ty nejzajímavější. Celkově je katastrofický film strašná pitomost, ale na oko to prostě dobře vypadá. Jenže ne vše, co dobře vypadá musí být chytré a hlavně na vícero použití. Geostorm je taková ptákovina, kdy si říkáte: „Co by se asi stalo, kdyby...“, ale vaše fantazie už na to nestačí a tak si jdeme vymýšlet. Jiný důvod sledování filmu jsem nenašel. ()

TinyMartina 

všechny recenze uživatele

Ukázková přehlídka klišé, debilit ve scénáři a kýčovitých dialogů. První wtf moment přijde asi tak po 10 minutách filmu a následně se vezete na vlně dalších a dalších. Gerarda pošlou do vesmíru, aby tam zachránil svět, protože jediný ví, jak funguje vesmírná stanice. Halda lidí, co tam roky pracuje, je zřejmě jeden idiot vedle druhého, protože je samotné nenapadne rozebrat vadný satelit a podívat se na bezpečnostní kamery. Mezitím se jeho mladší bratr snaží rozklíčovat politické spiknutí a vypadá u toho tak divně, že nejsem schopná říct, jestli mě štval nebo nudil. Do kina bych na to nikoho neposlala, nicméně je to téměř dokonalý materiál pro domácí drinking game (napijte se pokaždé, když vás klišovitost praští do očí, zábava zaručena). ()

MORION 

všechny recenze uživatele

Dej, dialogy, logika = strasna tupota, az som sa na nej velmi dobre zabaval :D Vizualne fajn, vybuchy, padajuce veci, ohne, vesmir, nesklamalo.. ale nebyt darovanych listkov, tak na to ani nepachnem :) ()

psychousek 

všechny recenze uživatele

I přesto, že jssm hodnotila dvěma hvězdami tvrdím, že tento fikm je natolik klasickej, šílenej a "blbej", že si své publikum najde. Dvě hvězdy dostal kvůli tomu, že ačkoli jsme odcházeli vysmátí, nebylo to kvůli ději, nýbrž kvůli patetičnosti některých situací, předvídatelnosti chování a v závěru i kvůli pejskovi... ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

POZOR, POZOR nebezpéééči se dá říci o této ujeté hovadině ono napodobit Emmericha asi není jen tak jednoduché a věřte že už tohle napsat je docela odvaha ale pravdou je že Roland je aspoň ve své pitomosti zábavný kdežto jeho bratr v boji je jen k pláči země je v podáni těch dvou panáčku zničená již tolikrát že veškeré řičení zbraněmi hromadného ničení za studené války byla jen legrace, Gerarde Butlere do čeho jsi to zas vlezl? K ději není co dodat není o čem. ()

Sakulnikov 

všechny recenze uživatele

Ach jak já tento žánr žeru. Ale stejně si myslím, pozor spoiler, že za vším byl přece jen prezident USA s čínským vlivem, protože byl zničen Hong Kong a ne Peking a USA se nevzdaly kontroly Dutchboye. ()

a0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Som myslel, že tieto usa béčkové odpady skočili v druhej polovici 90.rokov. Film prekvapil, čakal som odpad, ale toto bol neuveriteľný hnoj. ()

Reklama

Reklama