Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 1

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (489)

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Zajimavý, nevyrovnaný film. Herci fajn, ale scénář je takovej fakt tuctovej...Jako jednohubka se tenhle katastrofák dá akceptovat, ale jinak je to takové moc takové...jednoduché...! 65% ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

Emmerichovská pohádka o tom, jak Leonidas, Hitlerova sekretářka a Gigolo po přechodu zachraňovali svět. V roli agenta Secret Service zde Butlera nahradila blonďatá diva, Gerald ale dobře ví, kdo kdysi zabránil Pádu Bílého domu i Londýna. Tentokrát zabraňuje pádům těch několika zbylých hlavních měst na matičce Zemi a ve vesmíru pak zabraňuje v pádu satelitům a předělané ISS. Devlin tentokrát bez svého teplého bratra vytvořil stejně dobrý, ne-li lepší katastrofický vypalovák, dokonce i nacionalistických výblitků bylo méně a prezident byl o fous menší drsňák. Kam na to ten Dean chodí... Jo, zmínil jsem už, že se jedná o dost zjevnou vykrádačku filmu Princip Noemovy archy (režie Roland Emmerich)? ()

VendaCiki 

všechny recenze uživatele

byla jsem zklamaná, čekala jsem grafické provedení "děs a hrůza" jak bývá u takovýchto katastrofických filmů, ale mile překvapil. Nemám co dodat, prostě paráda :) ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Trikově se tento katastrofický film blíží áčkovým filmům. Nápad je také zajímavý a film jako takový jede poměrně svižným tempem. Scénář je však na úrovni základní školy a to je sakra škoda, protože herecké obsazení není vůbec špatné. Celý film se drží v neuvěřitelném klišé a z některých hlášek mi bylo až na zvracení, protože ty jejich pokusy o vtip mě vysloveně urážely. Naštěstí má film skutečně svižné tempo a tak nemáte šanci se nudit. Když si však říkáte, že na konci to alespoň má nějaký epický nádech (přestože ta prezidentova agentka je skutečná kráva), tak vám ten americký happy end zničí poslední naděje na alespoň tříhvězdičkové ohodnocení. Dvě hvězdy dávám za trikové závěry a celkový nápad. Druhého dílu se však, doufám, nedočkáme. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Prekombinovana a nekolikrat omleta vykradacka svych celkem uspesnych predchudcu, i kdyz nektere vykradene sceny byly natocene mnohem lip, to tu musim hned priznat, vesmes se ale divak nudi, jako v mem pripade, myslim ze 53% je zde na miste a s vetsinou komentujicich budu za jedno. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Emmerich je späť - alebo teda aspoň jeho vcelku verný klon. Toto je čisto snímok, ktorý pred dekádou mohol byť kasovým trhákom. Dnes ale to je ozaj len katastrofický vývar so strašne hlúpym scenárom a nedomyslenými dejovými pasážami a linkami. Herecky to nebolo zlé, ale podľa mňa pri niektorých scénach sa aj také esá ako Butler, Garcia či Harris museli jednoducho cítiť trápne. Na dnešnú dobu už ozaj nie. 50 % ()

vejfukCZ 

všechny recenze uživatele

Jako musím říct solidní slátanina plná USA klišé všeho druhu. Americký anální výplach hadr, tomuto 'snímku' by se smáli i 10-letí negramotní děti s downovým syndromem. Za tohle by se měli tvůrci posílat do báně natvrdo, nejlépe na Guantanamo. Po 4-hodinovém water-boardingu by se 'filmovému štábu' možná rozsvítilo a trošku se probudili z tý diskotéky ve který žijou. Proč tomu ku*va dávám jednu hvězdičku.?!! ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Spoiler alert: Scenár celého filmu drží pohromade jediné slovko (Cheng) v jedinom momente - keď si Ed Harris nedá pozor na ústa a skôr, než by zastrelil Jima Sturgessa, sa ho spýta, čo ešte povedal "CHENG". Keby niet tohto slova v tejto scéne, Sturgessovi by nič nedošlo, Harris by ho zastrelil, prezidenta by neuniesli a všetci by tam na Floridskej akcii pomreli, Butler 400 km nad nimi by im bol nanič. ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Moc povedenej katastrofák, i když natočený s mnoha ohranými klišé, ale to mi až tak nevadilo,celkové téma totiž bylo zajímavé a tyhle filmy o živelných katastrofách patří mezi mé oblíbené. Vcelku se povedlo vybrat i zajímavé a sympatické obsazení. Akční scény byly sice někdy velmi velmi přitažené za vlasy, ale účel plní. Za mě slušné 4*. ()

Reklama

Reklama