Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 2

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (489)

Skrivan 

všechny recenze uživatele

Pokud hledáte napínavý, strhující katastrofický film se spoustou působivých záběrů ničené Země a s postavami, na kterých vám bude záležet, pak tohle rozhodně není film pro vás! Spíš než o katastrofický film jde o pokus o thriller o vládní konspiraci, přičemž scénář postrádá jakoukoli logiku a hlavní postava je tak namyšlenej, sebestřednej a nesympatickej týpek, že mu už od začátku přejete jenom, aby ho ten slibovanej geostorm pořádně smetl a rozsekal na kusy. Párkrát už to vypadá nadějně, ale když se zachrání, je to vždycky veliké zklamání. Jednu hvězdičku dávám za vtipnost, protože to je to jediný, co se filmu povedlo (i když zřejmě ne záměrně). ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele

Scénář našel někdo pod podlahou bytu, ze kterýho se Emmerich vystěhoval v roce 98. Roland moc dobře věděl, proč ho schoval. Tehdy ještě svět nebyl připravenej. O 20 let později se ale sešlo pár chytrých hlav u Warnerů a veledílo za 120 mega mohlo konečně vzniknout. Já se vlastně bavil, ale... ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo a dobře jsem se bavil. Trikově dle mého na dobré úrovni. Jen se nemohu ubránit tomu, že to byl takový Armageddon a Den nezávislosti v jednom. Hodně americké ...my jedničky a hrdí na to že jsme Američany apod. A co mě pobavilo nejvíce, již tolikrát otřepané klišé vše stihneme v posledních sekundách. Proč to nemůže byt za 15 min. 12oo nebo tak podobně. Proč je to vždy 00:00:03 do konce světa. Proč vždy všichni přežijí a proč se hlavním hrdinům vše vyhýbá a proč se vždy zachytí na poslední chvíli :) :) :) byla to legrace co na tom, že polovina světa vymřela ti hlavní přece přežili. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Kto toto vymyslel?! Filmári absolútne stratili zdravý úsudok, pretože takýto naivne hlúpy príbeh len tak nevymyslíš. Vesmír, družice na ovládanie počasia, prírodné katastrofy... to je všetko skvelé, ale tá zápletka a všetko okolo toho je absolútna debilita! Jedna hviezdička za trikové efekty, nič viac si tento snímok nezaslúži. ()

Emperor1 

všechny recenze uživatele

A já stále marně čekám, kdy se to v nějakém tom filmu americkému hrdinovi či hrdinům nepovede a svět konečně po zásluze skončí v pekle, ale zase nic, totální destrukce Země se opět nekonala ... na katastrofický film to bylo nedotažené, jako sci-fi na druhou stranu celkem pěkná podívaná, Butler je sympaťák, Ed Harris s Andy Garciou taky potěšili, slušná oddechovka na jedno shlédnutí ... ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

V tomto případě jsem celkem necítil žádné nadšení z tohoto snímku. OPĚT patos po americku !! Všechno vyřešili a pejsek na konci byl zachráněn . I ta ochranka prezidenta , to mladé děvče , ta ABBIE , byl DOOOST omyl . Jo efekty dobré , napětí také , ale fakt patos jako beeejk . TAKŽE pro mne OPĚT ZKLAMÁNÍÍÍÍ !! ()

ridik1 

všechny recenze uživatele

Přirovnal bych to k filmu Den poté, už dlouho nebyl k vidění lepší katastrofický film. Mile mě to překvapilo a herecké obsazení taky dobré. Gerard Butler je prostě ctihodný občan, který zachrání celý svět. Dost dobrý.... ()

Mawete odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale strašná sračka. Člověk čeká pořádný katastrofický film a dostane naprostý nudný film s příšernými efekty a neskutečně trapnou zápletkou. Tohle vážně nikdy více ()

OwlDanielson 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem neočekával nic výjmečného, nicméně ve skrytu duše jsem díky hereckému obsazení a záběrům traileru doufal o stupeň silnější dílo. Bohužel Armagedonské manýry, tipizované odpočítávání katastrofy, které je na sekundy odvráceno a až moc destruktivní pojetí příběhu ve známých lokalitách, z něj tvoří béčkovou věc, na kterou se po druhé člověk nepodívá. Předvídatelných příběhových kombinací “záporňáka” není mnoho, tvůrci však zvolili ten nejméně očekávaný. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Nalákalo mě herecké obsazení a ekologické téma, ale nakonec to byla neskutečná blbost. Ano, když divák přistoupí na hru autorů, že se jedná jenom o zábavu, u které je radno vypnout mozky, tak se to dá vydržet. Ale v tom případě doporučuji vypnout i zvuk a hlavně nevnímat neskutečně pitomé dialogy. Postavy jsou jako z vystřihovánky, což je vynahrazováno spoustou počítačových animací a efektů. Příběh se dá uhodnout ještě před začátkem filmu a opravdu nepřijde jediné překvapení. A co je největší překvapení - nechybí prezident Spojených států amerických. 2- ()

Marauder 

všechny recenze uživatele

Úplne priemerný film s ale celkom dobrými efektami ale aj tak dosť predvídateľný. A prečo sakra keď sa snažili zachrániť planétu zem tak posielajú do vesmíru raketoplán len s jedným pasažierom ? ()

Indian0 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu fajn, vyzeralo to ako ďalší dobrý katastrofický film,s perfektnými scénami zo supermodernej stanice no a potom sa to všetko pekne dokašľalo. Typické americké prvky zmenili film na tradičnú rozprávku s extrémne šťastným koncom, kde všetko najviac dobabrané sa s najväčším šťastím sa opravilo, všetky hlavné postavy sa šťastne zachránili a samozrejme zachránili aj svet. Jemne sa zabudlo na všetky tie mŕtvoly a všetko s tým spojené... Andy Garcia absolútne nepresvedčivý v roli prezidenta. Raz mi to vidieť bohate stačilo 50% ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Opäť mi zastal rozum nad podivuhodnosťou, ako sa také šajby dali nahovoriť na takýto nezmysel, predstavujem si to tak, že sa ocitli na parádne dlhom večierku nachádzajúceho sa v opare nekončiaceho bieleho prašanu, kde už pekne dlho vyhutovali scenárista s rejžom o tom, akú mindžovinu by tak asi natočili, je to hrozné a je strata času to hlbšie rozoberať, takže 15%. ()

Reklama

Reklama