Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 3

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (489)

Saxos 

všechny recenze uživatele

Pohádka „Jak Jack s Deutschland kámoškou zachrání svět“. Na rozdíl od Armageddonu tady prostě happík zase bohužel je. Žádné omleté zcizení nukleární hlavice, nebo terorismus, bioterorismus, pro zajímavou změnu Weatherterorismus. Ne, ne, opět jde především, jako vždy, o prachy a navíc o post prezidenta samotných USA. To nic nemění na tom, že počasí nás stejně jednou zničí a nepomůže ani vysněný sci-fi deštník. Klady: digitální katastrofy dobré, ale ještě víc bych se do nich obul, abychom viděli co nás čeká; celkem spád, kdyby se vynechalo zbytečné testosteronové kecání. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Prakticky totozna prace ve srovnani s cimkoli, na cem Devlin delal s Emmerichem. Popcornova patlanice, ktera neurazi, nenadchne, ale dokaze pobavit svoji ryze devadesatkovou srackovitosti. 3D CI NE? Vizualnimu potencialu navzdory je Geostorm zbytecne plochy a i kdyz par vesmirnych scen ma potrebnou hloubku, celkove nevidim duvod, proc si kvuli tomuto filmu nasazovat bryle. ()

haack 

všechny recenze uživatele

Solidní fantasmagorie, která na odlehčení docela funguje. Možná je to tuctový katastrofický film s prvky sci-fi, ale nic, co by člověka mělo pobuřovat. Celkem zábavné a to je účel tohodle snímku... 6/10 ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Pro dobro lidstva je vybudována síť satelitů, s nimiž se dá ovlivňovat počasí ... Dlouhodobý spolupracovník Rolanda Emmericha se rozhodl natočit si vlastní film a pro žánr si vybral docela dobrý a potenciálně i zajímavý námět. Bohužel se přesouvalo datum premiéry, nebyla žádná kampaň a studio povolalo dalšího režiséra, aby zachránil, co půjde. Nečekal jsem žádnou velkou pecku ani dramatickou podívanou a to se i stalo, 109 minut svižně uběhlo, děj nepřekvapí, netřeba hloubavě sledovat a pěkně se debatuje o hloupostech. Po chvilce z hlavy vyšumí s uvolní se místo :-) (2D dabing) Rozpočet: $ 120 miliónů, Tržby: $ 221,600 miliónů. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Apokalyptická vize těžící s reálnosti scénáře a spiknutí na nejvyšších místech. Slabší příběh a herci jsou dostatečně kompenzováni sci-fi záběry, které mě bavily více než samotný děj. ()

Misha.d 

všechny recenze uživatele

Ubral jsem jednu hvězdu za příběh, který mohl být propracovanější. Stejně tak jako předvídatelný melodramatický záběr. Ale jinak další 4 za nápad, akci a hlavně EFEKTY!! Pro mě strhující podívaná, stříkající akci a napětí každou druhou minutu. Jsem nadšen. A Butler byl jako vždy ostrej jak břitva a skvěle to zahrál. Mé srdce fanouška scifi a akce zaplesalo. ()

daleba 

všechny recenze uživatele

Taková chujovinka, ale na odpad, nebo jednu hvězdičku to rozhodně není! Na to jsou tu jiné katastrofické filmy... ()

jungledmnc 

všechny recenze uživatele

Děravý jak řešeto, fyzikalně bugový, značně americký, ale i tak me to bavilo. Navíc poučný, takže za mě dobrý. Obzvlášť vzhledem k tomu, co se v poslední době natáčí :vomit: :) ()

werxix 

všechny recenze uživatele

"Jedna planeta, jeden lid". Tohle by si lidé měli uvědomit a hned by se nám tady žilo krásněji. Nechápu zdejší hodnocení okolo 50%. Film má sice své mouchy a je tak trochu pohádkově nereálný, ale je poctivě natočený. Efekty jsou standardní, jak se na americký blockbuster sluší a patří. Lokality pohrom jsou zajímavé plus destrukce jsou povedené. Za mě 4*. Už jen za to, že se film pokouší lidi zamyslet se, jak by nám bylo kdybychom si konečně uvědomili, že sdílíme stejnou budoucnost. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv katastrofické sci-fi filmy absolutně nemusím, tak mě Geostorm hrozně mile překvapil. Výborný, napínavý a propracovaný film, který mě nenudil ani chvilku. Film měl i svůj malý zvrat a dle mého mu skoro nic nechybělo. Absolutně nechápu hodnocení jaké tu je. Za mě 70% ()

JiV 

všechny recenze uživatele

Porada producentů po první testovací projekci: D. Ellison: "Kde je Rachel?" D. Goldberg: "Té z toho hráblo a hned po titulcíh skočila z okna." D. Ellison: "No ale dyť jsme v přízemí." D. Goldberg: "Však tam taky furt leží a buď brečí nebo se nepříčetně směje." D. Devlin: "Hele, zas tak hrozný to přece nebylo." M. Roskin: "Cože? Ty vole ty drž hubu, ty už máš nasysleno, to já v tom měl všechny prachy. Todle neprodáme ani do Číny!" D. Devlin: "V klidu, tam se to prodá, ještě budem v plusu, neboj." D. Goldberg: "Pravda, Čína by to mohla zachránit. A jinak má Marc pravdu, dyť to bylo na blití." M. Roskin: "Jaks mohl něco takovýho natočit! Tos to nechal dělat postižený mexický děcka neo co!?" D. Ellison: "A prosím tě, vůbec nechápu, jak jsi mohl přesvědčit takovou kupu dobrých herců ..." M. Roskin: "No počkej, to jako Buttler?" D. Ellison: "Ale ne, já vím, že ten je tam kvůli odpočtu za postižený, ale kurva! Harris, Garcia, Sturgess, Sheehan!" D. Devlin: "No jak ... lhal jsem." M. Roskin: "A asi dost přesvědčivě. Kubánec americkým prezidentem, no ty vole! Nic, volej Čínu." ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda navyše kvôli nostalgii za 90-tymi rokmi. Inak je to absolútne béčko s veľkým rozpočtom a Butlerom, ktorý nehľadí už vôbez na kvalitu scenára. ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Tak nápad s ovládáním počasí a i možností takovýhle devastace, neni marnej. JENŽE. Nemůže z toho někdo chtít dělat dojáko-hrdinsko-katastroficko-akční film. Je až s podivem, do čeho se taková halda známých a dobrých herců, nechala zatáhnout. Určitě to neni film, na kterej se člověk bude chtít podívat s nadšením a věnovat mu prime time večera. Já ho použil, jako výplň mezi filmem a dostažením filmu. Nemůžu říct, že je to totální katastrofa, ale musím se na to opravdu koukat, jako na výplň času a ne jako na něco, na co se těším. Hora klišé a americkýho stylu, halda hovadin a megahalda zbytečností. Ale na dávivej efekt to neni, to bych tomu zase křivdil. Za mě silnější 2* ale NEDOPORUČUJU ()

Astonko 

všechny recenze uživatele

Jediné kvôli čomu stojí film za pozretie sú tie katastrofické sekvencie. Padajúce mrakodrapy a praskajúce cesty, na to by som sa vedel pozerať aj 24/7. Dejom je to inak nie príliš zaujímavé, neoriginálne, dialógy nevtipné a nerozumné a pokusy o prekvapenie nikdy nevýjdu, buď to odhadnete dlho dopredu alebo nad tým maximálne pokývnete hlavou. Dva týždne po zhliadnutí si už z toho moc nepamätám a ani nemám chuť pustiť si to znovu 4.5/10 ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Poslední věta je malý spoiler. Přemýšlela jsem proč tento film tu má tak malé hodnocení. Je to takové to americké, plné sladkých řečiček? Jsme přehlcení, už je dlouho po převratu, a už nevíme co by. Máme pocit, že takových filmů jsem už viděli. Který působí najivně. šťouráme se v každé drobnosti, až si někdy zapomínáme film užívat. Tenhle film beru jako příběh z alternativní reality jelikož se odehrává v roce 2019 a já ho vidím 2020. A v jiné dimenzi může fungovat lecos jinak. myslím, že to není film co posadí na zadek, ale koukatelné to jistě je. Ten Kdo má rád scífko. Herci jsou dobří a vizuál je nejlepší. Na film je nejlepší se podívat ve vysoké kvalitě, jinak to nemá ani cenu. Film pravda, není vtipný, bere sebe až příliš vážně. Film varuje. Už ruští komunisté chtěli poručit větru dešti, tohle nikdy nedopadá dobře. Když nefunguje počasí, spojme se s přírodou, nebojujme proti ní nemáme šanci, žijeme u ní doma ne ona u nás! PROč film vidět? kde uvidíte zmzlého teroristu, a 2 nohou kočku utikájící před tříštícím se ledem, který ji každou chvilku může prošpikovat. *A šťastné konce mám většinou ráda. ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Nekdo kdo je schopnej dat Avatarovi 5* a Atlasu mraku jen 3 tady bude poucovat o zabehnutych klise? To jako fakt? Zadna sebereflexe apodobne, ani se Verbalovi nedivim ze pise to co pise a proto tenhle blockbuster nadsazuju o jednu hvezdicku. ()

Reklama

Reklama