Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 3

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (489)

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Geostorm: Globální nebezpečí zaplaven lepkavým slizem politické korektnosti je filmovým odpadem marně kopírující blockbustery Ronalda Emmericha ( i ten pes a chlapec není originál) a ani hvězdné obsazení to nezachránilo. V zásadě zajímavý námět s dobrými triky upadl do klišé "celý svět se spojil, dokonalý prezident, padouch, co bojuje za Amerika first, superhrdina= obyčejný člověk, a odvážná školačka v tajné službě" a na to se dívat nedá. Soundtrack neoslovil a na Jima Sturgese se tentokráte nedalo dívat. Totálně promarněný potenciál. ()

imaginer21 odpad!

všechny recenze uživatele

Mně by jenom zajímalo, jak se podařilo tak pestrý áčkový herecký ansábl narvat do takové pitomosti. Proti tomuto jsou všechny poslední Emmerichovky seriózními sc-fi bijáky! ()

mirodevil 

všechny recenze uživatele

Když vypustím, že svět byl zachráněn ve stylu USA za 2 vteřiny 12....tak oceňuji napětí, humor a příjemnou špionážní vložku. Za mě dobrých 75% ()

Matt_Farrell 

všechny recenze uživatele

To je presne ono, to mám rád. Výbuchy, praskajúca zemská kôra, padajúce vežiaky, hurikány, vlny tsunami, tajomné vraždy, vesmírne lode, boj dobra a zla, snaha ovládnuť svet, a nakoniec sladký happy end. Aj keď mal film skoro dve hodiny, utieklo to veľmi rýchlo. Je zaujímavé sledovať, že hlavný zloduch sa ani nemusel veľmi snažiť, pretože väčšinu práce zaňho odviedol stroj. Jemu stačilo len zostať v utajení. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

Z katastrofického filmu spravili politicko rodinné drama a potenciál ničenia sveta sa vytratil vo vnútro stranníckých bojoch prezidentovej ochranky. Niektoré dejové zvraty boli nezmyselné a motivácia k sabotáži s cieľom zničenia sveta mi celkovo unikla. katastrofická atmosféra sa nekonala a tých pár záberov prírodných katastrof to už nezachránilo. a samozrejme treba nechať krásku v plavkách utekať pred mrazivou smršťou a padajúcim lietadlom do slepej uličky a podobné podivné zábery. Butlera mám rád a iba vďaka nemu to malo trocha zmysel. zvyšok osadenstva je mimo misu. Hlavne netradičná dôležitosť a zodpovednosť zverená jeho bratovi a jeho akože tajnej frajerke, ktorá z ničoho nič rozkazuje celej tajnej službe a mení sa Borna. No skrátka dejový chaos. Je to taký film na nedeľné dopoludnie. ()

realista 

všechny recenze uživatele

Film dle všeho nevhodný pro mládež do 12 let. Trochu bych toto varování upravil. Film nevhodný pro jakéhokoliv diváka. Co čekáte, když chcete jít na katastrofický film? Přesně, spoustu ničení, katastrof a devastace. A ono nic. Spousta klišé a samotného vizuální zpracování vypadá, jak když ho dělali studenti na základce na mobilech. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů se mi vždycky líbil, těm klasickým z Německa jsem tady vždy dával vysoké hodnocení, zatímco ostatní dávali odpad! Tenhle snímek je kvalitnější, nicméně děj je tak nějak stejný, katastrofa, přemlouvání lidí k záchraně, záchrana a k tomu ještě nějaká romantika. 4* ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání a bohužel v tomto případě zvěsti nelhaly. Film neví, jestli chce být thrillerem nebo katatrofickým filmem a i přes účast zajímavých herců se do půlky defakto nic neděje a když se začne dít, měl jsme nutkavý pocit, že jakoukoli zajímavější scénu už jsem videl jinde a lépe. ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Jo, myslím že se najdou na světě takoví pomatenci, kteří chtějí pomáhat planetě vyhlazováním lidí. Ostatně nebyli by první ani poslední.... ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Ronaldo opět nezklamal. Servíruje nám notnou dávku přihlouplých vtípků, debilních grimas, vlastenectví, patosu, přihlouplé dialogy a sem tam nějakou ekšn. Film prostě osciluje mezi výborným hodnocením za skvělé akční scény, logickými propady, jak to už u Ronalda prostě bývá a hluchotou, která tahá za uši. Nejsem fanda Ronaldína, ale tento film patřil fakt mezi ty slabší. ()

hooofi 

všechny recenze uživatele

Co to je zase za americkou sračku? Vžyť z toho úplně cáká ta americká propaganda, my jsme amerika, my jsme tu abychom všechny zachránili... we are the good guys... bleh, těhle filmů už mám po krk, při kterých si všichni američtí patrioti stříkají do huby z toho jaký jsou to pašáci... jestli si tímhle americký divák chce nalhat že válečný zločiny jsou jenom protiamerickou konspirační propagandou tak ať si tohle pustí 100x, vymyje si mozek a vtrhne třeba k Unovi...duty calls, se snad pobleju... vizuály místy dobrý až na těch 16 fundamentálních fyzikálních předpokladů, které byly porušeny... už jenom pro to, že scifi 21.století na této předstírané úrovni by alespoň mohlo dodržet nešíření zvuku kde to prostě nelze... po přečtení komentářů mi vlastně došlo, že v tom filmu nedávvalo smysl ale lautr nic... ()

Reall 

všechny recenze uživatele

56% .. csfd wake up! Odkládal jsem tenhle snímek, co to šlo. A ještě teď se fackuju a nechápu, proč koukám na posraný hodnocení. To jsem jeden z mála, komu to nepřišlo špatný? Vadí mi (a to ve všech SA filmech) rakovina #amerikajenejlepsi, ale co už, to je klasika Hollywoodu... Bez toho to byl slušnej katastrofickej akčňák. A ta myšlenka film --> myšlenka "Jedna planeta, jeden lid". Smutný, že by jsme k tomu potřebovali, tak katastrofický scénář ()

Reklama

Reklama