Reklama

Reklama

Geostorm: Globální nebezpečí

  • USA Geostorm (více)
Trailer 2

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof ohrožujících naši planetu se přední představitelé z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnosti všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo – systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit a začíná závod s časem, kdy je nutné zjistit skutečnou hrozbu dříve, než geomagnetická bouře smete ze zemského povrchu všechno... a všechny. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (489)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Tak tento film sa nepodaril. Okrem dobre zvládnutých vizuálnych scén je to slabé, chabé a na Áčkový film toho dosť chýba. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Určitě jde o zábavnou sci-fi nálož s vymazleným béčkovým digitálem a velice solidním obsazením! Píšu naschvál béčkový digitál! Ten mě právě odrazuje od čtvré hvězdy a sklání film do průměru. Jinak děj filmu je velice nápaditý, dobře se na něj dívá a má parádní stopáž. Butlerovi už docházejí síly, ale přeci jen je to stále klasik. Možná mi chybělo i více katastrof a destrukcí. Na vlnu z plakátu jsem se těšil jako prase a ona se nám ukázala jen chvilkově v závěru filmu. Prostě zde bylo spousty nedostatků, nicméně zábava to je! 60% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

"Ach jo. Celý život buduji ochranu Země a oni mi z toho udělají zbraň. " Na dobu vzniku bída, podobné filmy točil Emmerich o dekádu dříve. Neurazí, ale ani nezaujme. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

V podstatě zbytečný film, který by tak chtěl být áčkový, až je k smíchu ve svém podání béčkovosti. Logika byla spláchnutá kamsi do záchodu už při psaní scénáře. CGI efekty jsou kvalitní, hyperrealistické, ale k čemu to, když o postavy nemáte jediný zájem. Směšnost pak dokresluje, když pomalu celý svět jásá když se z vesmíru zachrání dva astronauti, ale na zemi jsou evidentně miliardy zničených životů, které jakoby v tu chvíli neexistovaly. Tristně nezvládnutá i režie. 40% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Aby jsme si rozuměli,vůbec mi neva jak tady všichni kriticky,a kreténsky tvrdíte,že ten film vypadnul někdy z roku devadesát minulýho století,to vůbec.Naopak tohle jediný mi nevadilo.Ten film je ovšem scénáristicky přitroublej,scén s katastrofama málo,a nijak mě to nechytlo.A některý scény jsou vyloženě na hovno.Zklamání z toho,že je to jen průměr.50%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Velice dobré, hlavně po trikové stránce, kdy záběry na ničení velkoměst je luxusní. Dějově je to už slabší, ale i tak se to nechá. Tady se do toho míchá i politika na těch nejvyšších místech. Mohli si odpustit ten happy end. Ale jinak příjemný film na koukání, kde se určitě nebudete nudit a hlavně je to hodně poplatné tomu co se děje s klimatem v současnosti a kdo ví co nás čeká dál? ()

Pitam 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že tohle šlo opravdu do kin. Mám docela rád Emmerichův "Den poté" (což sice není žádný skvost kinematografie, ale ve své době to byla docela dobře natočená zábava s atmosférou a solidními efekty). Zato tenhle paskvil z Emmericha jen nestydatě čerpá, přidaná je akorát jedna sci-fi linka navíc. Efekty jsou však monohem slabší (místy až k popukání), diialogy mizerné a logika děje je jaksi nepřítomna. Celkový dojem je opravdu velmi velmi velmi slabý. Tedy alespoň pro mě. Není nic horšího, než když film, který se tváří smrtelně vážně, ve finále působí strašně směšně... ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Kdyby jste je nechali exnout, tak tomu vpálím pětku, ale ne, jste č*ráci. Tatínek to totiž slíbil! ... GA Cinema ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je poriadná hovadina. Scenár je sprostý, kde neustále sa hádajú dvaja bratia a medzi tým je svet ničení. Vizuálne spracovanie nie je zlé, ale to už nestačí. Na hercov je vidno, že ich to nebaví a čo najskôr to chcú mať za sebou. 4/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem udělat partnerce radost...má ráda katastrofické filmy a navíc (bez reptání) se mnou skoukla Blade Runnera. I přes varující komentáře jsem sáhnul po Geostormu s tím, že kdyby nic jiného, tak se pokochám likvidačním CGI, které musí být v dnešní době na superrúrovni i v béčkovější produkci. Chyba lávky. Scénář byl tak otravně nezáživný a nenápaditý, že mi byly CGi úplně lhostejné. Emmerichovo 2012 je v porovnání s tímto výblitkem oscarová záležitost. Gerard Butler je v roli geniálního konstruktéra stejně přesvědčivý, jako kdyby hrál delfína. Ale buďme spravedliví...ostatní herci si s ním nezadali. Výsledný dojem, že se dívám na nudnou ekologicko-konspirativní kravinu, která je navíc "obohacena" o klišoidní terorismus, vztahovou břečku a homokonec, navíc umocňoval dramatickohrdinský hudební podmaz. . ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Moj ty kvet...tak toto bol brutalny pruser. Tazkym sposobom nechapem, ako sa mohli zucastneni herci upisat pod nieco taketo, ked citali ten scenar, pretoze takyto scenaristicky odpad som uz v "A"ckovej kategorii nevidel velmi davno...To tam potom moze hrat ktochcecochce, ale tie zvasty a bludy jednoducho nespasi. Katastrofa, ktora podla mna nemoze fungovat ani ako guilty pleasure... ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Trochu odfláknuté, tudíž plytké a prostoduché, řekla bych ... po stránce příběhové, herecké - a vlastně i trikové. Dějová linka svižně kvačí kupředu a přitom se neohlíží napravo ani nalevo, tudíž zbytečně tlačí na pilu, leč její zápletka stvrzuje obdivuhodnou schopnost, která je odedávna lidstvu vlastní: Prakticky jakýkoli vynález dokáže člověk přetvořit v účinnou zbraň ... 2,5* ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Obyčejné béčko, do něhož nějaký studiový hlavoun nalil přes sto melounů. Je to stejně pitomé jako Emmerich a jeho opusy, jenže ten si dokázal přece jen tu ignoraci přírodních zákonů v jeho filmech lépe pohlídat a maskovat (tady když se smaží vajíčka, měly by se smažit i boty a pneumatiky, ale ono nic). Takže pokud mám Emmericha za tři hvězdy, tohle je o level níže - hvězdy dvě. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Děkuji Ti za ten skvělý zážitek z tohoto snímku...nikdy nepochopím nízká hodnocení katastrofických filmů, nenechte si jimi ošálit. Protože tohle je přesně ten film na který jsem čekala celý rok! Nechci spoilerovat, ale Gerard Butler opět zachraňuje svět...herec na pravém místě, jak jinak také?! Ve zkratce, skvělý námět, skvělé herecké výkony, skvělý soundtrack...podle mého názoru letos nejlepší film tohoto žánru. Omluvte mou neomalenost, všichni máme jiný vkus...co sedí mě, nemusí sedět Vám. Ale věřte, že bych nikdy záměrně neradila špatně. "Věříš na pannu Marii?" ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Ale jako pokud odhlédnu od toho, že jde o biják po všech stránkách stejně blbej jako nápad obehnat háj tek pletivem od králíkárny planetu, kterou podle nejnižších odhadů ročně trefí skoro 20 tisíc meteoritů, tak… by z toho filmu vlastně nic nezbylo. Škoda, že ta třináctiletá uvědomělá psychoanalytička nebyla ještě o kousek víc nesnesitelná, mohl jsem to vypnout po půl hodině a nemučit se zbytkem stopáže. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že takových filmů už byly desítky až stovky. Nic nového se ale v tomto žánru nečeká. Má svoje zákonitosti a ty se musí dodržovat. Gerard Butler je prototyp chlapa, který do takové role sedí. To je důležité, jelikož ty dnešní nagelované slečinky by takovou roli hrát nemohly, film by to poslalo do kytek. Vizuál je výborný, další body. Příběh je sice prostinký, ale plně postačí pro odreagování na nědělní odpoledne. Navíc varovně vztyčený prst ohledně kolektivní odpovědnosti za stav naší planety je i zároveň vztyčeným prostředníčkem současnému americkému prezidentovi, který na všecko sere. Takže jsem se i dojal a zasnil, když se pro záchranu zeměkoule spojili všichni proletáři a kapitalisté za lepší zítřky. 80% ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Předpokládal jsem, že Geostorm bude kravina, ale zároveň i klasická neškodná jednohubka. Výsledek? To je ale strašná sračka. V podstatě zbytečný film, který by tak chtěl být áčkový, až je k smíchu ve svém podání béčkovostí. Butlera docela můžu, bohužel zde nefunguje ani jeho charisma, do čeho jsi to zas vlezl? Toho Ed Harrise v tomhle braku je mi líto. Logika byla spláchnutá kamsi do záchodu už při psaní scénáře. Jestli tohle herci vydrželi hrát bez ztráty sebeúcty, tak zaslouží cenu. Ne, to se do konce dokoukat nedá. Ale já to dal....... ()

Reklama

Reklama