Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (81)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela se opakuje to, co předvedl "LEGO® příběh", ale vlastně to vůbec nevadí, protože tohle je výborná parodie na akční žánr kung fu filmů, navíc jsou zde celou dobu skutečně parádní hlody, které se neomrzí a na kterých LEGO filmy stojí. Na jedno zhlédnutí je to prostě super, u druhého bych si už tak jistý nebyl. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Kvalita Lego filmů jde pořád dolů a dolů, takže pokud to tak bude pokračovat, ty dvě hvězdy, o kterých jsem uvažovala i dnes, příště opravdu dám. Příběh - dejme tomu. Ale vtipnost se úplně vytratila. Ta třetí hvězda je vlastně za kočičku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zdaleka nejslabší Z Lego filmů...je tu sice pořád přehršel nápadů a několik funkčních fórů,stejně jako zběsilé tempo (které ale už Lego Batmana dělalo lehce nepřehledným),ale zároveňˇje příběhově nejslabší...tedy ne,že by Lego Batman měl zrovna oscarový scénář,ale pořád to byl aspoň Batman,,,a navíc ještě vykrádá již 100x viděné (Želvy ninja,Power Rangers,libovolný rodinný nebo ninja film).K dobru pak není ani to,že zatímco Batman je již zajetá značka a Lego Movie přineslo vlastné svět,svět Ninjaga je něco co už existuje nějakou dobu (seriál atd) a tím pádem je tak Ninjago movie určeno spíš pro sepicfickou skupinu.Ne snad že by ti Ninagem nedotčeni měli úplnou smůlu,je ale celkem pravděpodobné že fandové se budou bavit o něco víc...60% ()

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Pro znalce původního seriálu musí být tohle zklamání. Zpousta důležitých věcí je zde překopána (místo draků roboti), chybí veškerá mytologie okolo Ninjaga, většina původních postav se chová úplně jinak a dost trapně (punkerka Nya) a hlavní téma je otcovský vztah, což je vážně něco jinýho než v seriálu. Ale tenhle film nemůže přijít dobrej ani člověku, kterej neznal seriál. Hlavní zápletka se točí okolo kočky, která ničí Ninjago, humor tady funguje o poznání méně než v předchozích LEGO filmech a hrané scény jsou zde vážně trapný. Takže, nový LEGO film je oproti vynikajícímu LEGO Movie a zábavnému LEGO Batman podprůměrný snímek, který se předlohou jen inspiruje a jehož humor vůbec nefunguje. 30% ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Další film o směšných chodících figurkách z lega. Film si užijete jen pokud je vám 0-10 let, anebo jste do lego Ninjaga totálně zapálení.(Kdybych nevyhrál vstupenku do kina na tento film bych vůbec nešel.) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Je to lepší jako Lego Batman, ale zase ne o moc. Celý film se vyšťaví zhruba v prvních 20 minutách (nepočítám filmové scény ty stojí za hovno jako v Lego příběhu) pak to jde do kopru. Pochválit se dá hudba ,jedna humorná scéna ( s tou rukou) a cca 3 podařené vtipy + ta kočka . Jinak je to těžká bída. Na celé sérii Lego se podařil jen Lego příběh Hraček zbytek už je těžká bída. Jo a abych nezapomněl nevěřte trailerům ta scéna ze svatby na kterou jsem se hodně těšil tam ani není to samé ta scéna jak parkují v docích. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nádherná, výpravná animace sice ohromí kostičkovou LEGO stylizací (nebo naopak i přes ni?), ovšem scénář svůj stavebnicový základ využije jen asi ve dvou případech. Vypráví totiž klasickou parodickou historku na ninja/kung fu filmy, reklamně navázanou na Ninjago brand, se silným motivem (ne)vztahu otce padoucha a syna hrdiny. Jako hlášky padají ostošest a občas donutí k hlasitému zasmání, nicméně stejně to celé působí poněkud vyvařeně… a s ucamraným rodinným finále. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Postupně se to zlepšovalo. Mělo to světlé momenty, ovšem tady se vyloženě cílilo na rodinky a rezignovalo se na promyšlenější (dospělejší) odkazy či zábavu. 62%. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Už ohranejší lego film a žiaľ najslabší. Kvalita padla a celkovo je film určený mladšiemu publiku. Jackie Chan na začiatku poteší ale dej je taký chaotický že aj to dieťa zabudne o čom to vlastne bolo. Zhrniem to len že ide o klasickú zápletku zlého otca a jeho strateného a nechceného syna. Radšej deckám pustite Batmana či prvý Lego MOVIE. Ninjovia však tiež možu zaujať no väčšinu neosloví. 2* ()

Fary odpad!

všechny recenze uživatele

LEGO: Batman byl aspoň srandovní. Tohle zkouší být taky, ale všechen vtip se v podstatě vešel do traileru. Když k tomu přidáte špatně zvolený český dabing, nemá ten film už co nabídnout. :-/ ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 70 milionov dolarov // Tržby_ 123 milionov dolarov // Tržby v ČR*_ 10 633 989 Kč // Diváci v ČR_ 79 624 // Tržby v USA*_ 59.2 miliona dolarov ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Oddychovka, ktorá vskutku pobavila. Lepšie než Lego Batman, od ktorého som mal vysoké očakávania, no nakoniec sklamal. Netreba čakať nič veľkolepé, no Nonjago je prudko pozerateľné, keď chcete trošku vypnúť realitu okolo. ()

andio 

všechny recenze uživatele

Stejně jako ostatní LEGO filmy, co jsem v posledních letech viděl, obsahuje i tento film spousty vtipů, některé podle mého názoru dost povedené, takže si myslím, že je to docela dobrá zábava i pro rodiče, ačkoliv je film samozřejmě cílen na mladší diváky. 6/10 ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Vizuálně zase skvělé, i když ne tak dokonalé jako LEGO Příběh. Příběhově je to v zásadě naprostá LEGO klasika, ale to taky není na škodu. Humor taky povedený, ale opět bych musel srovnávat s perfektním LEGO Příběhem, který jasně vede. Za mně další velmi dobrý LEGO film. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Lego movie bylo super zpříjemněním na poli animovaných filmů s vyváženým poměrem mezi vtipem a příběhem, Lego Batman už byl výrazně víc pro děti, mockrát jsem se nezasmál, ale furt to na jedno zkouknutí bylo ok. Jenže Warner v roce 2017 poslal do kin další Lego film, a to Ninjago, a tam už to moc zábavné nebylo. Hrozně upovídané, kiďácké a bez absence smysluplného příběhu. Snad jen ten Jackie Chan potěšil. A v tomto případě Warnerům Lego frančíza zakopla a v kinech komerčně neuspěla. Nedivím se. 2* ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

O maličko slabší, než Lego Batman, ale pořád zábavné. Sice nic nového nepřináší, ale právě to zábavné z předchozích filmů přináší zas a znova a pořád baví. Třeba Wilhelmův výkřik pětkrát po sobě nebo multistřela vystřelená ze všech možných částí těla stroje. Padouch baví, tempo stále zběsilé. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik LEGO Ninjago série som bol dosť sklamaný. Niežeby som od tohto filmu čakal veľa, ale Ninjago je niečo úplne iné. Film odštartoval novú tématickú LEGO sériu a tak to nemá ani s pôvodnymi stavebnicami/seriálom skoro nič spoločné. Je to dosť veľký mínus. Aj napriek tomu, že sa tvorcovia ako-tak snažili zachovať pôvodný výzor a postavy nindžov, veľmi sa im to nepodarilo. Vo filme sú z výborných postáv (Kai, Jay, Cole, Zane, a Majster Wu) úplne iné postavy, ktoré sa odlišujú od ostatných. A trápna Nya bola už niekto úplne iný. Celý príbeh bol úplne iný. Film sa hrá na emocionálny film s neskutočne veľkou myšlienkou. Celé je to jedná veľká nepodarená paródia na Star Wars, v ktorej je Lloyd Luke Skywalker a Garmadon Darth Vader atď. A najhoršie na tom je, že to robia pre deti. Malé 6-7 ročné deti prídu do kina na "rozprávku", zasmejú sa na tých zopár vtipoch a odídu. A viac nič. Nepochopia to. LEGO Paródie na Star Wars mám rád, nie však v takomto prevedení. Napr. výborne sa vydaril televízny seriál Lego Star Wars: Droid Tales. Meowthra (veľká živá mačka) bola úplna hlúposť a úplne narúšala celý príbeh a dej. Všetko sa tu miešalo, moderná technológia, nindžovia, mačky.. Jeden veľký neoriginálny mix. Takže príbeh bol dosť odfláknútý a nepáčil sa mi. Čo sa týka technickej stránky, film je urobený veľmi dobre. Špičkové stop-motion s pridanou 3D animáciou tu pôsobilo celkom dobre až na to, že sa tu len "bezdôvodne" bojovalo a scény sa mihali jedna za druhou, a bolo to dosť chaotické. LEGO filmy neberiem vážne. Neexistuje vážny LEGO film. A tento rozhodne patrí medzi ne. Veľmi premarnený nápad. ()

Související novinky

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Lego filmy berou kina útokem

Lego filmy berou kina útokem

08.08.2014

Studio Warner Bros. včera oznámilo data premiér pro devět nových comicsových filmů a dvě „filmové události" (spekuluje se o tom, že jde o první dva díly potterovských Fantastických zvířat). A pauzu… (více)

Reklama

Reklama