Reklama

Reklama

Gerald's Game

  • Velká Británie Gerald's Game
Trailer

VOD (1)

Manželský pár Gerald a Jessie si vyjel za sexuálními hrátkami na osamělou chatu u liduprázdného jezera Kashwakamak Lake ve státě Maine. Jessie je při jednom milování právě uvězněná v poutech, ale nějak se jí to nelíbí - tím spíš ne po tom, co její manžel umírá na srdeční záchvat a daleko široko není, kdo by jí pomohl. Je donucená zápasit se svými vlastními vnitřními démony a potlačit vzpomínky, aby dokázala uniknout ze své nezáviděníhodné situace. Démonové ji však nepřestanou pronásledovat ani tehdy, když je volná... (text z přebalu knihy) (Nivenx)

(více)

Recenze (186)

Kejf. 

všechny recenze uživatele

Prilis dlouha stopaz, uplne zbytecne. Paradoxne nejnudnejsi cas byla 2. tretina, kdy by to naopak melo gradovat, bohuzel se zmitala jen v nicnerikajicich dialozich. Hodina dvacet by tomuto pribehu slusela vic. Dala bych dve hvezdy, ale prihazuju jednu za gore scenu, kdy jsem i ja, zvykla na ledajaky hnusarny, odvracela oci a za olizovace nohou, kterej byl dost mozna nejhnusnejsi cast filmu. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem nečetl, každopádně Gerald's Game je slušné překvápko. Děj není tak předvídatelný, jak by jeden čekal, atmosféra je slušná, hlavní hrdinka sympatická, plusem je i skvělá Carla Gugino. Film je bohužel delší než by stačilo, místy je zbytečně plytký, flashbacky jsou poněkud navíc, ale nevadily mi. Závěr překvapil, obrovským plusem je pak ta jedna nechutná gore scéna, ta je teda hodně silná a řemeslně luxusní. Celkově mě až překvapuje, jak spokojený jsem byl, škoda zbytečných minut navíc. ()

BlackHood odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda. Celý film je hlavní hrdinka na posteli. Žádný zajímavý a nervy drásající příběh. Soundrack nulový, což je podle mě největší škoda. Díval jsem se dvacet minut, pak jsem přeskočil na konec a viděl, že Jessie je stále na té posteli, tak jsem si řekl, no tak na tohle fakt chuť nemám a film jsem vypnul. Možná se na něj ještě podívám znova, Kinga mám rád. I Flanagana mám rád, nebo jsem minimálně měl, za jeho Oculus. Ale pak natočil průměrnou Ouiju a sračkoidní Hush. No, raději bych šáhnul po něčem jiném, třeba It Comes at Night, který se taky odehrával v jednom domě a jen s několika herci, ale byl mnohem lepší, než tohle. ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Žena uviaznutá v putách odkázaná samá na seba. Najhoršie na beznádejnej samote je, že človek ma odrazu veľa času rozmýšľať, a ako prvé si začne vybavovať nie veľmi príjemné veci, to dobré sa rýchlo zabúda, to zlé ostáva vryté v pamäti naveky. I z tak mála sa dá natočiť výborný film. 70% ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Stephena Kinga čtu už od základky.Nepřečetl jsem zdaleka všechny jeho knihy,ale Geraldova hra je pro mne zatím nejslabším dílem.Je to teprve podruhé,co se mi film líbil více než Kingova předloha.Tím druhým případem je Kubrickovo Osvícení.K filmu jsem přistupoval trochu opatrně,ale bavil mě mnohem více než předloha.Asi tím popudím některé Kingovy fanoušky,ale prostě to tak u mě je. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda Stephna Kinga, jeho knihy mne nudí a znechucují zároveň. Nicméně zde musím uznat, že film je lepší než knižní předloha. Většinou, alespoň co jsem viděla, ho ještě více doprasili. Tento snímek byl kulantně natočený, měl správně deprasivní atmosféru a přitom nepostrádal napětí. Carla svou roli herecky zvládla dokonale. Nejspíš si to už v životě nepustím, ale zklamaná jsem nebyla. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se musí zmínit, že se jedná o psychologický thriller proložený hororem, který se od dvojice Flanagan/King dal čekat. Kdybych přesně věděl do čeho jdu, tak bych hned řekl, že se mi to nemůže líbit, ale po sledování nemůžu říct, že se mi to nelíbilo. Potěšil příběh i herecké výkony. Čisté 3* ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Vyloženě nuda a trapárna. Stephen King je vynikající spisovatel, ale tohle mi nesedlo. Prostě u mě blbost. To jako mysleli vážně !!! Myslim ty hrátky ... !!! A ty vidiny ? - Nuda ... ()

Folky 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že je překvapivé, že film nestihne nudit, ale vzhledem k tomu, že předlohu napsal King, je to spíš samozřejmost. Knihu jsem nečetl, ale film je spíš lehce nadprůměrný a jediné co mě dokázalo překvapit, byl závěrečný zvrat. Ale to je furt víc než jsem čekal. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Stephen King je jednoducho genius,ten chlap ma neskutocnu fantaziu,jeho pribehy su skvele a tento film to len potvrdzuje,je tak zvlastny,az je dobry,Carla Gugino to zahrala super a ta scena,ked vytahovala ruku z put bola brutalne bolestiva na pohlad a taktiez musim pochvalit aj koniec...:-) ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Adaptace známé novely z pera Stephena Kinga. Carlu Gugino si nejvíce spojuji s účinkováním v 4.sérii Californication, kde ztělesnila průbojnou a nádhernou obhájkyni Hanka Moodyho. Bruce Greenwood je zase mistr vedlejších rolí. Má obrovské charisma. Oba umělci si své role užili a některé repliky a scény jsou "hustokrutopřísné". Z minima se vytěžilo maximum. Na tak malém prostoru, jako je manželská ložnice na opuštěné chatě se rozehrává napínavý "survival" psychothriller s hororovým nádechem. Vtáhne vás to a nepustí. Za rok 2017 výtečný počin na poli VOD filmů, které produkuje Netflix. Už se těším na 1922. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu jsem si vzal jedno důležité ponaučení: nikdy se nenechat připoutat k posteli, pokud se nejedná o skupinový sex, a když už to musí být jen ve dvou, tak předtím chci vidět EKG toho druhého! ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zvědavý, jak chtějí tvůrci udržet pozornost diváka, když hlavní hrdinku hned na začátku nechají připoutat manželem k posteli a ten pak zemře. Bylo jasné, že si budou muset vypomoci flashbacky. Dalo by se říci, že skoro celý film se odehrává v myšlenkách ženy, která se nemůže hnout a široko daleko není ani noha. Solidní nápad, jehož realizace občas sklouzává do nudy. Nebylo to špatné a chtěl jsem dát čtyři hvězdy. To "nekrofilní" dovysvětlení se mi ale vůbec nelíbilo. Myslím, že ten démon měl zůstat v utajení. Proto jen 3*. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Tolik věcí je tu špatně, tak třeba hned na začátku, kdy nechají dveře otevřené dokořán přímo před cizím zatoulaným psem. A když odhlédnu od té řady nelogičností, je to prostě velká nuda.. ()

misbos 

všechny recenze uživatele

Taková trochu vostřejší terapie - aneb - film, do kterýho se snažili nacpat víc, než se tam vešlo. A mohlo to bejt vynikající... jen to udržet v jedný lajně.Slabý tři. ()

Související novinky

Netflixovský dům Usherů našel nového patriarchu

Netflixovský dům Usherů našel nového patriarchu

01.05.2022

Jsou tomu přibližně dva týdny, co filmový svět obletěla zpráva o vyhození legendárního herce Franka Langelly z probíhajícího natáčení netflixovského hororového seriálu The Fall of the House of Usher… (více)

Režisér Doktora Spánka chystá další kingovku

Režisér Doktora Spánka chystá další kingovku

10.05.2020

Mike Flanagan (The Haunting of Hill House) už s adaptacemi knih Stephena Kinga má nemalé zkušenosti. Po Geraldově hře dostal od studia Warner Bros. šanci natočit velkorozpočtové pokračování Osvícení… (více)

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

Legendární Osvícení bude mít druhý díl

Legendární Osvícení bude mít druhý díl

29.01.2018

Ano, čtete dobře. Hororová klasika Stanleyho Kubricka by měla nafasovat pokračování, a to celých 38 let po premiéře. Koho za něj můžete vinit? Samotného Stephena Kinga! Autor knižní předlohy totiž v… (více)

Reklama

Reklama