Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Kultovní komediální seriál o víně a lidech kolem něj se vrací... V novém pokračování úspěšného seriálu Vinaři se diváci mohou těšit nejen na své oblíbené postavy z moravských vinic, ale především na další a neokoukané herce na české straně. Děj bude opět prošpikován nepřeberným množství hlášek i řadou komických situací. Prostředí seriálu se přesouvá do atraktivních oblastí severních Čech, takže i vizuální stránka projektu bude pro diváky velkým překvapením.

Farář Tomica (Pavel Liška) opouští milovanou křetickou farnost, protože je služebně převelen do českého Strdína. Se stěhováním a odlehčením nastalé situace mu pomáhají jeho nejbližší přátelé Pavlíček (Václav Postránecký), Vlček (Hynek Čermák), Tauš (Pavel Nečas), Hřebec (Tomáš Matonoha) a Machr (Lukáš Langmajer), kteří ho na cestě do Čech doprovázejí. Ve Strdíně se Moraváci potkají s partičkou Čechů. Z jednoho večerního setkání v místní hospodě vzejde sázka, která zamotá celým dějem. (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Satanisti na český vesnici to fakt mají těžký!" Tak po první sérii už došlo i na humpolácký humor... ale proč ne, já valím do Humpolce :-) Hlavní postavy mi zůstaly a přibyly nové, které nezklamaly. Naopak, Eliška Křenková v roli blackmetalistky téměř excelovala. No a Jitka Čvančarová opravdu zvládá jakékoliv téma. A protože některá témata mi byla opravdu blízká, samozřejmě vše sejmuto s vysokým nadhledem, včetně rivality Čechů a Moraváků, tak jsem se znovu skvěle bavil. Vůbec bych se nezlobil za další pokračování... "Otrhat - zkvasit - vypálit - vypít, to je svatá čtveřice!" ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá serie je neméně výborná jako ta první. Obrovským plusem jsou čecháčci. Starosta L.Noha je správnej notor, Taclík je kradač jak má být. Satanistka Křenková je miloučká. Mrzí mě že více prostoru nedostal ,,machr,, Langmajer se svým kumpánem Šimčíkem. Jejich objevení palírny a svatá čtveřice ,,očesat, zkvasit, vypálit, vypít je nesmrtelná. Čvančarka je i se svými kily mooc sexy a moravský ,,hřééba,, Matonoha dostane spolukurevníka a tím to dostane větší grády. Nejvíc sem byl nadšený ze zpěvačky místní kapely Traktor Johany Freywaldové, ta holka má neuvěřitelnou jiskru v oku a mooc sexy kukuč. A její erotická pasáž na valníku ,,,vau :-)) Alergický jsem byl pouze na Něrgešovou a Norisovou. Těch holek je škoda. Chudiny na film prostě nemaj. Palec hore :-))) ()

Reklama

KarlBahnhoff 

všechny recenze uživatele

Druhá série bohužel úplně tento seriál zabila! Tohle už se nemělo jmenovat Vinaři, ale "Burani z Čech" nebo tak nějak. Tam, kde byla první série vtipná, bláznivá a lehce infantilní, dvojka je vyloženě trapná, postavy mají být vtipné nejspíš svým co největším buranstvím v čele se starostou v podání Leoše Nohy...absolutně neuvěřitelná, nesmyslná role. Kolem vína už se tato série téměř vůbec netočí, zápletka je opravdu ubohá, jakýsi konflikt mezi "chudáky" vinaři z Moravy, kteří se octnou v kraji pivních hospodských buranů z Čech. Vtipné to opravdu není. S jistým odporem jsem ze zvědavosti celou druhou sérii shlédl. Ke konci to dostane konečně jakýsi náboj, ale můj celkový dojem nad zničeným seriálem to nezměnilo. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka nedosahuje kvalit občas sice průměrné, ale ve všech ohledech sympatické jedničky. Nové postavy překáží a ze starých se postupem dvojky staly nevtipné karikatury. Expedicí na Říp se ale jakoby něco zlomilo a postavy se začaly míchat. Dvojka ke konci získávala body, které trochu napravily příšernou první poloviny série. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díly druhé série se zdají být v dosti podobné úrovni, určitě ne lepší... Po 11 dílech druhé série musím říci, že tu dvojku pěkně zvojtili a díl od dílu je to větší ztráta času. Především pro "komické" figurky, které už vtipné nejsou a už mi lezou docela krkem... Až do posledního dílu jsem to nedokoukal. ()

Galerie (228)

Reklama

Reklama