Reklama

Reklama

Vinaři

(seriál)
  • Slovensko Vinári
TV spot 2
Česko, (2014–2015), 31 h 5 min (Minutáž: 53–67 min)

Hrají:

Václav Postránecký, Tereza Kostková, Hynek Čermák, Miroslav Táborský, Tomáš Matonoha, Lucie Benešová, Jitka Smutná, Pavel Liška, Oldřich Navrátil (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Kateřina Hýsková přijíždí z Prahy se svými dvěma dospělými dětmi navštívit rodiče do malebné jihomoravské vesnice Křetice, kde její otec vinař právě .slaví narozeniny. Kateřina je emancipovaná rozvedená manažerka, má poněkud rozjíveného syna Buddyho, který by se nejradši jen poflakoval, a sportovně založenou dceru Petru, která sní o dráze profesionální basketbalistky. Jenže zatím ani jeden z nich netuší, že se vlivem různých okolností jejich pobyt v Křeticích značně protáhne...

Vážený křetický občan Bedřich Pavlíček slaví pětašedesáté narozeniny. Jeho narozeniny jsou v Křeticích stejně významnou událostí jako třeba Vánoce – ale oproti Vánocům můžou všichni pít jeho víno zadarmo, takže je to ještě lepší. Jediný, kdo si nepřeje, aby ho Pavlíček hostil, je velkovinař Vlček. Chtěl by se s ním konečně usmířit, a tak mu chce oslavu udělat po svém. Jenže organizaci narozenin drží pevně v rukou Stázi Pavlíčková, takže to nebude mít jednoduché. Popřát Bedřichovi chce i jeho dcera Kateřina, která přijíždí i se svými skoro dospělými dětmi Buddym a Petrou. Těm návštěva „Asie", jak říká Moravě Pražák Buddy, moc nevoní. Ale to je nakonec všechno jedno, protože v hlavní roli se stejně ocitne jedno mrtvé prase... (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele ARI50 k tomuto seriálu (4)

Vinaři (2014) 

Kvalitní super seriál natočeny na nádherném místě, který mám hrozně rád. První serie super a druhá ještě lepší. ()

Série 1 (2014) (S01) 

První sérii uzavírám jako výbornou, někdy se našel menší nedostatek třeba jako basketbalistka tu jsem fakt nemusel a ta se tam ani nehodila prkno jedno, jinak seriál výborný, dokonalé místo prostě vše až na drobečky :) sem zvědavý na druhou sérii. ()

Nová generace (2014) (S01E08) 

Zatím jeden z nejlepších dílu. ()

Série 2 (2015) (S02) 

druhá série byla dost lepší jak první až mě štve že to skončilo a já to tak rychle zlhtal tak moc bych chtěl další sérii ale te se asi nedočkám :( výborný seriál který neměl chybu. ()

Reklama

Reklama