Reklama

Reklama

Znamení duhy

  • USA The Color of Rain (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gina zůstane po smrti manžela sama se dvěma syny. Po nějaké době potká stejný osud i manželova nejlepšího přítele, což oba ovdovělé sblíží. To si ale vyžádá nechtěnou pozornost všetečných sousedů, kteří mají pocit, že je to příliš brzy. Situaci budou muset zachránit jejich děti... Na Vánoce 2005 umírá Matt Kell na rakovinu. Zůstává po něm vdova Gina se dvěma malými syny. Lidé z místního kostela se jim snaží pomoci vyrovnat se s bolestí ze ztráty milovaného člověka. Gina chce trávit co nejvíce času se svými syny, a proto se rozhodne pracovat jako dobrovolnice v jejich základní škole, kde se setkává s dětmi Jackem, Dannym a Charlottou. Jen několik týdnů po Mattově smrti  skličující shodou okolností náhle umírá na rakovinu i Cathy, máma dětí ze školy. Její zhroucený manžel Michael se o ně musí postarat. Gina vidí, že Michael se ocitl v beznadějné situaci, která nedávno postihla i jí. Snaží se jemu i dětem pomoci. Mezi jejich rodinami se začíná vytvářet neočekávané přátelství a pouto… (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

kralMiroslav 

všechny recenze uživatele

Označil by som tento film ako rodinný a mierne romantický. Dej nie je veľmi komplikovaný a nemá žiadne dramatické momenty ale ani hluché miesta. Postavy nemajú zložité charaktery, herecké výkony sú veľmi slušné a aj réžia je dobrá.Je to príjemný film a určite je pozerateľný. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto sa mohlo úplne seriózne stať a určite sa to aj deje. Bez nejakého väčšieho obkecávania, tv drama pokúrovaná s romantikou a happyendom. Nič čo by sme už nevideli. 1 z 5 ()

Reklama

Reklama