Reklama

Reklama

Pavučina lží

(seriál)
Ukázka z filmu
USA, 2014, 48x43 min

Hudba:

Andy Hopkins

Hrají:

Rick Cordeiro, Will Conlon, Chandler Loryn, Val Cole, Winny Clarke, Tara Redmond van Rees, Kate Dickson, Raven Cinello, Rachel Rain Packota, Greg Zajac (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tato zbrusu nová série zavítá do temného světa internetových seznamek. Jak si můžete být jistí tím, že osoba, se kterou komunikujete je skutečně osoba, za kterou se vydává? Tato série sleduje příběhy často nevinných internetových uživatelů, kteří padli za oběť zlovolným a vypočítavým jedincům, kteří se nezastaví před ničím, aby své oběti mohli využívat. Například 13letá Kacie Woodyová na internetu poznala dva přátele - Scotta z Atlanty a Davida z Kalifornie. Jeden z nich však není tím, kým se zdá. Dále je tu těhotná mladá Amanda Howardová, jež nasedne do auta s neobvykle štědrým neznámým mužem, kterého potkala na síti. Když se však ukáže, že její nový známý má v plánu něco odporného, Amanda a její dítě bojují o holé životy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mám rád ID dokumenty, hoci nie sú dokonalé v rámci hraných scénok, ale tie výpovede a skladačka zločinu hlavne v tomto seriáli poukazuje na to, aké sú obete často hlúpe. A mýlia si virtuálny svet s realitou. Uveria všetkému. Táto séria sa sústredí na zločiny spáchané výlučne vďaka internetu a má tým pádom aj varovný zmysel. No poučí sa asi málokto. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Mě se extrémně líbí ta dramatizace. Dobře a svižně volné vyprávění a k tomu hrané záběry. Nemůžu si pomoct, tohle mě prostě baví. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Hele, mě se fakt asi nejvíc líbí, jak mi nejdřív někdo povídá o tom, kdo dělal kde co a pak mi zahrajou, jak si to autoři představovali. Případně mi vysvětlí jak to chápat až po té hrané vložce. Jinak je to normální pěkně utahaná fraška s trapnými pokusy o dramatizaci, ve které pobaví ponejvíce, jak se tam každej vytahuje. Měl jsem strach, ale neomdlel jsem! Nebo jak jsou někteří aktéři, které samozřejmě představují o milión let mladší a krásnější herci, naprosto tupí. Třeba ten, jak nejříve říkal, že upadla, pak že se oběsila a pak že jí udělal vikingskej pohřeb... Celkem dost slabej modernblábol, kterej ani tu svou podbízivou formu naleštěnýho prdu nijak extra neprodává. Jo a taky je to studnice mouder typu dokud tam žil, byl v sousedství nebo rad do života stylu měla jsem hrozný strach, protože jsem nevěděla, co se děje. Jedna hvězdička za sondu, jaký poplašený stádo ty lidi jsou. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Odpad nedám protože jeden díl určitě za vidění stojí. Ale když člověk sleduje další díly, tak zjistí že náměty jsou pořád dokolečka. Naivita, virtuální podvodníci a vražda. ()

Reklama

Reklama