Reklama

Reklama

Redwood Massacre, The

Velká Británie, 2014, 82 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Partia dobrodružne naladených kamarátov sa vydáva na výlet do lesa v Redwoode, o ktorom kolujú legendy, že sa v ňom skrýva maskovaný vrah. Kedysi sa na tomto mieste odohral krvavý masaker, v súčasnosti ide najmä o miesto pre zábavu. Namiesto plánovaného oddychu v prírode sa však partia presvedčí, že legenda o lesnom vrahovi je pravdivá. Po dvadsiatich rokoch je zabijak späť a dychtí po nových obetiach... (Marceloo)

(více)

Recenze (13)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Redwood Massacre“ má ještě jeden základní problém, kromě toho, že je celkem klišovitý a nijak překvapivý. Je to skutečnost, že budete mít místy pocit přílišného natahování. V podstatě v polovině filmu si říkáte, že už by klidně mohl být konec a vůbec by to ničemu neublížilo. Když dojdete do finále, je tenhle pocit ještě o něco silnější. Snadno zapomenutelný a těžko rozpoznatelný slasher. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Typický dementný slasher o partičke mladých, ktorí si vyrazia za dobrodružstvom do lesíka a ku domčeku, v ktorom bola pred mnohými rokmi zmasakrovaná rodinka, a čo čert nechcel, sekerkový zabijak v maske je späť a s radosťou pokračuje vo svojej krvavej práci. Gore dobré, krvi bolo dosť, maniak podľa mňa nezaujímavý, ale aspoň bol neľútostný, a tak likviduje jedného teenagera za druhým, vytrháva im vnútornosti, reže a seká ich na kúsky, a krv strieka na všetky strany. Scenár, atmosféra či príbeh = 0%. Aspoň že je to vcelku solídne nakrútené. Na jedno pozretie pomerne neškodné. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Už druhý horor v tomto týždni, ktorému som dal také hodnotenie ako ešte nikto. Horory z VB velmi nemusím, ale tento sa mi páčil. Pekný lesík, strašidelná historka a opustená farma plná nástrojov na mučenie vytvorili pre mňa peknú atmosféru. Vo filme je obrovské množstvo krvi, čo je len dobre. Velmi sa mi páčil vrah, ktorý v celom filme nepovedal ani slovo a taktiež mal pekný kostým. Masku mal podobnú, aká bola v mojej srdcovke The Town, that Dreaded Sundown, takže nemám čo vytýkať. Taktiež bol úplne nelútostný a s nikým sa nemaznal. Najhoršou vecou na tomto filme sú ostatné postavy a celé obsadenie. Absolútne nesympatické postavy a nepekné dievčatá. Tá jedna, ktorá stála aspoň trochu za to, zomrela na stole ako prvá, takže to bol fakt mínus. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Snaha o pripomenutie starých dobrých lesných slasherov, skombinovaná s novšími explo / torture vsuvkami, čo však v tomto prípade dokopy celkom nefunguje. Prostredie fajn, mordy tiež ušli, hlavný killer dobrý, ale ostatné postavy poriadne vymleté a vadil mi na tom aj akýsi umelo naivný – priblblý nádych. Ináč sa to pozrieť dalo, zjemniť to o tú (zrejme zámernú) stupiditu a bolo by za 3*. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Bude to víkend, na jaký nezapomeneš. Věř mi!- Omylem jsem si pustil tenhle kousek, který se mi kdysi nelíbil. Po letech jsem byl spokojenější, a tak hodnocení zvedám. Přímočarý slasher se odehrává z větší části v lese, což já rád. Omladina jsou děsné držky, ale to nevadí, páč jsou stejně odkázáni k likvidaci. Po formální stránce dobré, kamera i hudba fajn. Postavy se chovají hovadsky, jak jinak, protože to už je v tomhle žánru klišé. Šílený farmář s pytlem na hlavě se snaží, a tak zejména práce bodnými a sečnými zbraněmi je doprovázena takovými gejzíry krve, že musela být ohozena půlka filmového štábu. Tedy masakr to je, ne že ne. Hlavní hrdinka Pamela krom toho, že je hnusná jak noc, je úplně blbá, a tudíž není reálně možné, aby vůbec přežila. Některé naháněčky jsou fajn, kamera si hraje i s divákem. Závěr je z říše fantazie a samozřejmě klasických sérií jakými jsou Halloween a Pátek 13. Když vidím, jaké filmy se od té doby dostávají k divákům, tak tohle nakonec ujde - a milosrdná stopáž rychle uteče. Kromě záseků, probodnutí a proražení trupu rukou dojde několikrát i na střeva ven a to se počítá. 2,5* ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát omletý příběh, nezajímavé postavy + nehorázná naivita, nudné prostředí, herečky až na jednu absolutně nekoukatelné, nulová nahota, Gore bez nápadu, neoriginální maska killera. Z Anglie je dobrý Horor, tak jeden z dvaceti, tenhle to ale určitě není. Hvězda za slušný rozjezd, za občasný masakr, který nebyl mimo kameru, ale to jsou za mě asi jediný plusy. Určitě nedoporučuji. (58. hodnocení, Full HD) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Gore celkem na úrovni, ale jinak je to klasický podprůměrný slasher, patřící k těm nejhloupějším a nejhůře zahraným. 10% ()

Mrs.Blue 

všechny recenze uživatele

Co dělat, když film se docela líbil, ale debilita všech postav je natolik neúnosná a do nebe volající, že s hodnocením nejde jít výš. Poučení z filmu: Pokud mě začne nahánět masový vrah se sekyrkou a budu u sebe mít funkční zbraň, hlavně ji za žádnou cenu nesmím použít! Místo toho na něho budu půl hodiny vytřeštěně zírat a pak se jakože teda trochu rozběhnu, aby se neřeklo, ale pušku si držím stále v náručí a opatruji ji jako nejnovější verzi panenky od Mattela, ať já klidně chcípnu, ale jí se nic stát nesmí! ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Mně nevadí, když ve slasheru teče krev, protože to k filmům, jako Pátek třináctého, nebo Vřískot patří. Ale tohle je obyčejná primitivní řezničina. ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic extra, ale tahle sračka překonala má očekávání. Nejenže jsem dlouho neviděl tak nesympatický herecký ansámbl (zvláště tu přičmoudlou krávu bych zabil první), ale především to scénáristické zoufalství někdy až bolelo: 1) když se jeden z těch sráčů osvobodil, tak se rozhodl, že nepomůže kamarádovi, ale místo toho, aby teda utekl, bloumá jak idiot po domě, 2) otec jedné z dávných obětí se vyzbrojí dvouhlavňovkou se dvěma náboji (!) a 10 let zkoumá dům a okolí, a pak se nechá jen tak mýrnix-týrnix v pohodě zabít - to nevymyslíš! A to nepočítám ty anatomické zvláštnosti - při prvním zářezu pilou do čela vyteče oběti litr krve do ksichtu a ta poslední blbka dostane pětkrát vší silou přes tlamu, až krev cáká, ale furt má plnou hubu zubů. A tak dále... ()

Reklama

Reklama