Reklama

Reklama

Sanatorium

USA, 2013, 89 min

Režie:

Brant Sersen

Scénář:

Brant Sersen

Kamera:

Daniel Sharnoff

Hrají:

Megan Neuringer
(další profese)

Obsahy(1)

Na Silvestra v roce 1955 se Richard Howell, pacient v sanatoriu Hillcrest, vydal na krvavé běsnění a zabil tři děti, než se oběsil. (Greenscreen)

Recenze (5)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Ani neviem, či ten odpadík venujem viac imbecilite filmu, alebo imbecilite režiséra. Len pevne verím, že to chlapec nemyslel vážne, a toto nakrútil len z akejsi škodoradosti, lebo tento výtvor považujem za obťažovanie hororového diváka a momentálne aj mojej osoby :-) A vážne by som sa nečudoval, keby posledných pár rokov prespal práve v tom sanatóriu. Niečo tak napínavé, strašidelné, zaujímavé, originálne a vydarené, ako je tento found footage, tu už totiž dlhé roky nebolo, a som nesmierne šťastný, že tento snímok vznikol!!! (SICK_BREED - dal som 3 hviezdy už aj amatérskejším "sračkám" už len preto, aby som TEBA nasral... ty si čo za kokota, chlapče???) ()

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Videl som to už dávno, no po včerajšom opätovnom zhliadnutí musím ďať o jednu hviezdu viac pretože pri týchto FF snímkoch je toto riadna bomba! Ako napísal Essential, tisíc krát obohratá téma prinesie jeden z najlepších Found Footage za posledné roky. ()

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu odpady pozérských hovádek podemnou, ale pravdou zůstává, že Sanatorium je naprosto standardní FF kousek z prostředí dávno opuštěného ústavu a nabízí přesně to, co od něho alespoň trochu rozumně uvažující člověk očekává. Tedy napětí a lekačky na úrovni filmů jako jsou Grave encounters 1,2, nebo Haunted Changi. Pravda je, že všechno co sem viděl zde sem viděl i v ostatních mnou vyjmenovaných filmech....no těžko to můžu Sanatoriu vyčítat. Je to jako bych si pouštěl dokument o Africké divočině a nadával na to, že je tam neoriginální záběr geparda ležícího pod akácií, nebo pakoně pijícího z napajedla. Hnědej bludišťák pro ricci.s alias horror je můj život, za to že tomuhle filmu dal odpad a českejm ani ne amatérskejm sračkám jako Oči starého kostelníka s klidnym srdcem napálí tři hvězdy. Cool story bro. ()

Emperor1 

všechny recenze uživatele

Jo, tohle mě nikdy neomrzí. Jasně, je to obehraná, několikrát přežvýkaná písnička, mění se pouze obsazení a prostředí. Mám slabost pro tyhle creepy barabizny se spoustou místností a chodeb a především temnou minulostí. Možná je to tím, že mi to připomíná mé dětství, kdy jsem prozkoumával staré, opuštěné baráky, většinou s kamarády, někdy i sám. Sanatorium asi nejvíce připomíná Grave Encounters, možná je o něco uvěřitelnější, protože se obešlo bez rozšklebených přízračných tlam a vystačilo si s náznaky a několika málo nadpřirozenými projevy. A přesně tak to mám rád. ()

Essential 

všechny recenze uživatele

Že mi tisíc krát obohratá téma prinesie jedno z NAJLEPŠÍCH Found Footage za posledné roky, by ma ani vo sne nenapadlo. 90% ()

Reklama

Reklama