Reklama

Reklama

Chasing Life

(seriál)
  • USA Terminales (neoficiální název)
USA, (2014–2015), 23 h 49 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Italia Ricci, Mary Page Keller, Richard Brancatisano, Haley Ramm, Aisha Dee, Scott Michael Foster, Jessica Meraz, Steven Weber, Maxim Knight, Karl T. Wright (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Seriál Chasing Life sleduje osudy dvadsiatničky April (Italia Ricci), bystrej, ambicióznej a schopnej novinárky, ktorá sa snaží postúpiť vyššie na kariérnom rebríčku v redakcii bostonských novín tým, že ohúri náročného editora výnimočným článkom. Keď sa práve nehrnie za najnovším škandálom, snaží sa vyvažovať svoj pracovný a osobný život a venuje sa ovdovelej matke Sare (Mary Page Keller), rebelantskej mladšej sestre Brenne (Haley Ramm) a starkej. Presne vtedy, keď v jej kariére aj vzťahu s kolegom Dominicom (Richard Brancatisano) začne svitať na lepšie časy, dozvie sa desivú správu: trpí rakovinou, ktorá je zrejme neliečiteľná. (Incantator)

(více)

Recenze uživatele Judy24 k tomuto seriálu (1)

Chasing Life (2014) 

Čekala jsem, že ABC Family (která je tím pověstná) z toho udělá mnohem větší blbost, ale Chasing Life se drží docela hezky v rozumných mezích. April je sympatická a její jednání hloupé, ale uvěřitelné. Zbylé postavy jsou realistické, děj se pěkně rozvíjí, docela se těším, co bude dál. A líbí se mi, že je CL na hony vzdálený The Big C. Mohli si odpustit klišovitého mrtvého tatínka, ale to by to zas nebyla ABC Family... EDIT: Začíná se tam formovat milostný trojúhelník...proč?!?! ()

Reklama

Reklama