Reklama

Reklama

Chasing Life

(seriál)
  • USA Terminales (neoficiální název)
USA, (2014–2015), 23 h 49 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Italia Ricci, Mary Page Keller, Richard Brancatisano, Haley Ramm, Aisha Dee, Scott Michael Foster, Jessica Meraz, Steven Weber, Maxim Knight, Karl T. Wright (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Seriál Chasing Life sleduje osudy dvadsiatničky April (Italia Ricci), bystrej, ambicióznej a schopnej novinárky, ktorá sa snaží postúpiť vyššie na kariérnom rebríčku v redakcii bostonských novín tým, že ohúri náročného editora výnimočným článkom. Keď sa práve nehrnie za najnovším škandálom, snaží sa vyvažovať svoj pracovný a osobný život a venuje sa ovdovelej matke Sare (Mary Page Keller), rebelantskej mladšej sestre Brenne (Haley Ramm) a starkej. Presne vtedy, keď v jej kariére aj vzťahu s kolegom Dominicom (Richard Brancatisano) začne svitať na lepšie časy, dozvie sa desivú správu: trpí rakovinou, ktorá je zrejme neliečiteľná. (Incantator)

(více)

Recenze (6)

Handle 

všechny recenze uživatele

Pokud jste viděli nějaký typický, ale kvalitní film či seriál o vyrovnávání se člověka s vážnou nemocí, přesně totéž dostanete od Chasing Life. Obě řady byly fajn, občas pár výhrad, ale celkově se na to koukalo moc příjemně. Škoda jen toho "useknutého" finále... ()

theblackswan 

všechny recenze uživatele

V tomto seriálu mě od začátku zaujala postava sympatické April. I ostatní postavy jsou mi sympatické a zajímavé. Zpočátku se tento seriál z bostonského prostředí jen rozjíždí a točí se to kolem April a její objevené nemoci, o které řekne jen nejlepší kamarádce a před ostatními to drží v tajnosti. Nechce se vzdát své kariéry a dlouho ani nechce začínat s léčbou. Způsob, jakým je seriál natočen, je poutavý, ikdyž více mě začal bavit až po 5. epizodě. Ožehavé téma rakoviny je tu zpracováno více než skvěle. Jsem zvědavá na další díly! (A tak by to u seriálu mělo být :)) ()

Reklama

A.lis 

všechny recenze uživatele

!Obsahuje SPOILERY! Viděla jsem všech deset doposud odvysílaných epizod. A seriál je zatím dobrý. Spojení pracovních, milostných a rodinných problémů s rakovinou sice může někomu připadat hloupé, ale s nemocí se nevypaří všechny ostatní starosti. Samozřejmě se musí přidat nějaká ta seriálová klišé - mrtvý tatínek, tajné děti, milostný trojúhelník atp., ale všechno je to v přijatelných mezích. Kvituju hlavně ty "rakovinové kamarády", je tu hezky ukázána komunita nemocných a to, jak se jejich přístupy k nemoci liší. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Dramatický seriál o mladé progresivní redaktorce, které zkomplikuje život objevená rakovina. Pilot se povedl, dokonce i druhý díl se vezl v podobném duchu. Je zajímavé sledovat, jak se okolí a samotná hlavní postava s touto informací vyrovnává. Nicméně jde spíše o seriál pro ženské publikum, proto dám u sebe ve watchlistu přednost jiným kouskům. 60% [skončil jsem po 2. epizodě] ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že ABC Family (která je tím pověstná) z toho udělá mnohem větší blbost, ale Chasing Life se drží docela hezky v rozumných mezích. April je sympatická a její jednání hloupé, ale uvěřitelné. Zbylé postavy jsou realistické, děj se pěkně rozvíjí, docela se těším, co bude dál. A líbí se mi, že je CL na hony vzdálený The Big C. Mohli si odpustit klišovitého mrtvého tatínka, ale to by to zas nebyla ABC Family... EDIT: Začíná se tam formovat milostný trojúhelník...proč?!?! ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama