Reklama

Reklama

Útok zombíků v kožených kalhotách s padacím mostem

(festivalový název)
  • Rakousko Attack of the Lederhosen Zombies
Trailer

Obsahy(1)

Profesionální snowboarďák Steve pokazí nákladné reklamní natáčení a zůstane opuštěný týmem na svahu, jen se svou přítelkyní a spolujezdcem. Trojice nachází úkryt v lyžařské chatě a zdá se, že večer by přese všechno mohla být vydařená Après-Ski-Party. To ale neví, že místní ziskuchtivý hoteliér experimentuje se zázračnou látkou na výrobu netajícího umělého sněhu a všichni, kteří s ní přijdou do styku, se přemění v zombie... Party se zvrhává v noční můru plnou zmutované alpské fauny a zombií v dirndlech. (Das Filmfest)

(více)

Recenze (29)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná Zombie komedie na styl Dead Snow od sousedů. Velkým plusem je kraťoučká stopáž 78 minut, tedy film se rozbíhá rychle a nenudí ani sekundu. Film má velmi slušné zombie masky a nebojí se ukázat i porci poctivého gore, postavy mi byly sympatické, chladné prostředí Alp kouzlí chladnou atmosféru a celkově se na film příjemně kouká. Story 6/10, Atmosféra 6/10, Gore 8/10, Vizuál 6/10, Akce 7/10, Napětí 6/10,Humor 5/10. Zábavnost 7/10, Lekačky 3/10. 70% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po spackanej príležitosti na sponzoring sa nádejní snowboardisti ocitnú v centre omnoho väčších problémov. Keďže cesta zo svahu, na ktorom cez deň natáčali, je dlhá, rozhodnú sa na úpätí hory prespať. Keď už sa zdá, že pokazený deň je u konca, začne sa všetko ešte zhoršovať. Z návštevníkov párty v horskom zrube sa stanú šialení Zombie, ktorí sa snažia zožrať všetko mäso, ktoré im stojí v ceste. A zálusk majú hlavne na mäsko troch mladých návštevníkov. - Zombie komédia je podla mňa jednou z najjednoduchších hororových tématík na spracovanie a preto je konkurencia a level v tejto oblasti vysoko nastavený, takže pre nové pecky je málo priestoru. Attack of the Lederhosen Zombies je však minimálne na pomery hororov v Európe vydareným projektom. Človek si postavy celkom oblúbi, horské prostredie je nádherné a kameramanovi bolo jasné, že to treba využiť, takže sú tu aj krásne zábery na pohoria a komediálna stránka funguje tiež schopne. Tempo sa mi však zdalo mierne nevyvážené. Chvílu je tam obrovský masaker a vtipné deštrukcie Zombie a potom nasleduje nejaký nezáživný rozhovor. Ďalšou vecou, ktorá ma trochu sklamala, bolo použitie digitálnej krvi, ktorá je použitá v malých množstvách, ale skúsenejšiemu hororovému divákovi zrejme neunikne. Celkovo som však dosť spokojný a keďže dostalo u tohto projektu priestor aj zopár ludí z našej krajiny a ja nie som obmedzený neprajník, ohodnotím to s radosťou vyšším hodnotením. Niekto z tvorcov si to tu možno aj prečíta, takže do budúcnosti želám vela šťastia a myslím, že sa nikto nenahnevá, keď sa zase niekedy k hororu vrátite. + herec z The Quiet Ones ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nie je to síce tak nadupané ako "Dead Snow", ani tak uletené ako napr. nedávny "Bunny the Killer Thing", ale stále je to veľmi fajn, hoci po celý čas odľahčené a divácky NENÁROČNÉ. Navyše je to od susedných krajín a s nadanou + krásnou Slovenkou G. Marcinkovou v hlavnej úlohe.. Good Fun ;-) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Snaživé "béčko", ktoré sa spočiatku javí ako tuctová záležitosť, ktorá nemá čo ponúknuť. Ono je to v podstate aj pravda. Príbeh je rovnako ako všetko okolo neho tuctovou záležitosťou, no chvála aspoň za záverečnú tretinu, ponúkajúcu niekoľko nápaditých, zaujímavých mordovačiek so solídnym gore. S "Dod Sno" to samozrejme po žiadnej stránke zrovnávať nemožno, lebo najmä druhé pokračovanie je v porovnaním s týmto snímkom ako z inej galaxie. Ale inak sa nato nepozeralo zle - teda najmä na Gabču, ktorá keby veľmi, ale veľmi chcela, tak ma má :) - 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Svižná akční zombiárna s děsivými zmutovanými laněmi, jeleny a kupou zombíků, co mají hlad. Dojde několikrát na střeva ven a při útoku na WC si jeden vzpomene na poctivé italské fláky z minulého století. Místo sekačky na trávu pak přijde ke slovu sněhová fréza! Krví se rozhodně nešetří a likvidace pomocí snowboardových prken je vtipná stejně jako pípa vražená do břicha. Je to sice krok za Rudým sněhem či Socialistickým Zombie Mordem, ale poněkud blíže Choking Hazardu. Krátké, rychlé a v pěkném prostředí Alp. Snad jsem jen čekal více jódlováního... ()

juta 

všechny recenze uživatele

I rakušané mají svůj povedený film se zombíkama. Nepůsobí vůbec lacině, svým způsobem mě i docela překvapil, že to vypadá vcelku obstojně, ale spíš než komedie se snaží držet vážnější tvář, která se teprve až ke konci promění v tu komediální. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som blbinu a blbinu som aj dostal. Napriek jednoduchosti príbehu ale uznávam, sranda tu miestami bola. Čo ma prekvapilo asi najviac, tak to bolo solídne gore a samozrejme aj Gabriela Marcinková, ktorá tu zahrala asi zo všetkých najlepšie. Nič svetoborné, no za stratu času to nepovažujem. Slabší priemer. 55/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Béčková hororová zombie komedie z Rakouska. Na nejlepší zombie horor/komedie se to sice nechytá ale za mě to byla i tak taková oddechovka na pohodu u které může člověk vypnout mozek. Plusem je určitě pár povedenejch a vtipnejch killů, sympatická stopáž a přestože jde o rakouskej počin tak hlavní postavou je zde fešná slovenská herečka Gabriela Marcinková. Kvůli ní ty 3 slabší hvězdy dám. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých momentů se ve filmu najde, ale jinak je to slabší béčková komedie, kterou zachraňuje krátká pasáž. Třeba scéna na ledu má velkej potenciál, kterej tvůrci nevyužili. Škoda. Jo a závěrečná řežba je skoro jak z Braindead. Večerní projekce ve venkovní hospodě u pivka s kamarády potěšila. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Alpská kombinace Snowboarďáků a Chiking Hazard. Dle obsazení vpravdě evropská záležitost (v hlavní roli Rakušan, Rakušanka, Slovenka a Dán). Určitě na to měli tvůrci méně peněz, než třeba tvůrci Zombielandu, ale tihle alpští zombíci mě bavili mnohem více a přišli mi zábavnější a nápaditější (dekapitace zombíků snowboardy je velmi chytlavá). Masky zombíků jsou dost povedené, z našeho hlediska je fajn to mezinárodní zaměření, byť nikdo rodilý angličanomluvec, všichni tam mluví anglicky, takže jde o velmi jednoduchou a prostou angličtinu, které v pohodě porozumí i takové hovado jako já. Zkráceně, vzhledem k názvu a zemi původu nečekaně a překvapivě poměrně dost zábavná zombie komedie na sněhu, kde Slovenka Marcinková strká (snad až na skvělou Margarete Tiesel) všechny do kapsy. Poučení? Šnaps vyřeší vše. 3.5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další ze zapomenutelných zombie komedií, která upoutá snad jen tím, že vznikla u našich jižních sousedů. Ale jinak? Je sice pravda, že prostředí je celkem atraktivní, ale co je to platné, když po většinu stopáže nefunguje vtip, i přes krátkou minutáž film nudí a masky zombíků jsou ubohé. V závěru to trošku vyrovnává celkem slušné gore a ani herci nejsou nesympatičtí, ale to v tomhle případě prostě nestačí. 30% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Z hororov ma v poslednej dobe bavia prakticky uz len zombie filmy ale tento ma strasne sklamal. Napriek kratkej stopazi to je ukrutna nuda. Strasne dlho sa to rozbieha. Postavy su otravne. Gabriela Marcinková je sice pekna, ale vdaka jej otrasnej anglictine sa neda pocuvat. Technicka stranka je ok. V druhej polovici sa dockame mnoho gore scen. Ale je to stale sterilna nuda. A cely cas sa to snazi pôsobit akoze komedialne, ale ja som sa ani raz nezasmial. Film potesi snad len fanusikov snowboardingu, kedze tu predvedu niekolko pôsobivych kuskov. 1/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Útok zombíků v kožených kalhotách s padacím mostem“ je docela povedeným kouskem, nejedná se o komedii, která by byla vyloženě třeskutá a dokázala vás připoutat do sedadel, ale přece jen se sem tam usmějete. A to je docela fajn. Je vidět, že zombie komedie pořád ještě fungují, a už jen pro ten šílený název a šílenou myšlenku stojí za to na film „Útok zombíků v kožených kalhotách s padacím mostem“ kouknout. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Když se film jmenuje tak jako tento, tak už předem je jasný, jak k němu přistupovat. Tento rakouský komediální horor v tom nejbéčkovějším balení je opravdu jen pro fajnšmekry, takže by mne to minulo, kdyby mne nezajímala kariéra ve světě mé oblíbenkyně Gabči Marcinkové, nicméně jak velmi nadějně začala s Judem Law nebo Madsem Mikkelsnem, tak tímhle šílenstvím skončila... asi zatím. ()

Dickator 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film bych opravdu řadil k legendárnímu odpadu. Parodie plná primitivního humoru a klišé, která mě ale rozhodně zaujala a pobavila, a to i proto, že sám název napovídá, že autoři ten nesmysl ani trošku nemyslí vážně. ()

Reklama

Reklama