Reklama

Reklama

Angst, Piss & Drid

  • angličtina Angst, Piss & Shit
Krátkometrážní / Horor / Thriller / Komedie
Norsko, 2012, 19 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek nabízí náhled na soužití dvojice sériových vrahů, jejichž osudy se však s postupem času rozcházejí. (Sfinkter)

Recenze (11)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by si niekto rád pozrel niečo podobné, takmer totožne spracované, no v "celovečernom" vydaní, skúste dramaticko hororovú spoveď sériového vraha formou monológu, od rakúskeho režiséra Geralda Kargla z 83' - "Angst". ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sonda do duše masového, chladnokrvného, sadistického vraha. Pohľad do jeho súkromia. Nahliadnutie do domácnosti partnerskej dvojice, ktorá spoločne spáchala niekoľko brutálnych vrážd. Dve beštie v jednom byte. A navyše ich zvrátený ľúbostný vzťah sa ocitol v kríze. Ako na to zareaguje človek, pre ktorého je vražda odreagovaním a rozkošou? Kurva, fakt divný a mrazivý film. Nechutne reálne a silne pôsobivé. "Angst, Piss and Shit" **** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co se tak může honit hlavou sériovému vrahovi? Zvlášť v době, kdy prochází jeho přítelkyně a parťačka duševní krizí? Že by tu děvku sejmul, když už mu ani pořádně nenavaří a nechce si s ním ani užít…nebo mu prostě jen stačí k odreagování, někoho podříznout či ho umlátit? Na tohle všechno nám odpoví tenhle docela slušný severský snímek nabitý mrazivou – surovou atmosférou, špinavým prostředím, vkusným hudebním a zvukovým doprovodem. Lehce morbidní podívaná, skvělá práce kameramana, solidní herecké výkony – no co víc si člověk může přát. Snad jen, že to mohlo být ještě mnohem delší. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Príbeh nám ukazuje párik masových vrahov ktorý už k sebe nepociťujú takú lásku ako za starých čias. V 20 minútach sledujeme rozvrat ich vzťahu ktorý sa skončí (ne)čakane krviprelievaním. Celkovo ma to s psychologického hľadiska naprosto uchvátilo. Umiernená tvár hlavného hrdinu sršala zlobou. Najtemnejšie bolo na tom však to úchvatne spracované prostredie. Nechutné avšak naprosto uveriteľné HIXPLOITATION bydlisko zo všetkou špinou ktorá k tomu patrí. Nevedel som že s obyčajným sáčikom sa dá narobiť toľko morbidity. S umelej hmoty tu vyberal chlapík vnútornosti, už v rozklade. Skvelé nakuknutie do psychiky naj-zvrátenejších myslí. Iba jedna vec mi vŕta hlavou, neviem na isto či išlo na konci o Kanibalizmus alebo nie. Pokiaľ áno, tak sa zmôžem iba na bŕŕŕŕŕŕ. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Paráda. Za poslední dobu jeden z nejlepších hororových krat'asů. Výborně špinavá vizuální stránka doplněná slušným zvukovým doprovodem a vykreslením myšlení vyšinutého maniaka. Atmosféra velice libová. 80% ()

ScoRPy 

všechny recenze uživatele

Není to lehké, když mají sérioví vrazi ponorku, ale nakonec se přeci jen usmíří a společně slavnostně povečeří.... :D ()

Reklama

Reklama