Reklama

Reklama

Obsahy(1)

INXS: Never Tear Us Apart je dvojdielny austrálsky miniseriál o rockovej kapele INXS. Rozpráva o postupnej ceste kapely k jej sláve a zameriava sa na udalosti, ktoré viedli k smrti ich speváka Michaela Hutchence v novembri 1997. (gumolit)

Recenze (4)

bllm 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanoušek INXS, nikdy jsem je neposlouchala ani asi nikdy nebudu, takže mě neovlivnil žádný sentimentální pocity nad oblíbenou kapelou z mládí. Na druhou stranu jsem film viděla jen v původním znění, takže jsem vzhledem k tý australštině nepochytila rozhodně všechno. Na film jsem se koukala ze zvědavosti na další herecký výkon Luka Arnolda. Ač za to dostal nějaká ocenění, a některý z původních členů kapely jeho výkon hrozně chválil, tak mi to v té první části prostě přišlo moc, nemohla jsem se ubránit výbuchům hlasitýho smíchu nad těma jeho šílenýma pohybama a zářivýma úsměvama. Protože Michaela Hutchence tak moc neznám, tak jsem se schválně dívala, jak vypadaly ty jeho pohyby, a přece jen si dokázal v tom kroucení bokama a pánví zachovat nějakou trochu mužnosti, a nebyl taková strašlivá vykroucenina. Ve filmu jsem až chvílema měla strach, že pudlíkovi musí vystřelit kyčle z jamek. Druhá část filmu mi přišla o poznání lepší, hlubší a samozřejmě smutnější. Moment kdy se ostatní dozví o Michaelově smrti je natočenej silně a moc pěkně. ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Ak poznáte kapelu INXS a jej nesmrteľné chytľavé hity, ktoré v polovici 80 rokoch hrali hádam všade/my komunistické deti sme ich bohužial spoznali až po páde/ nenechajte si ujsť skvelý filmový príbeh o kapele.Tí čo ju nepoznajú a majú radi životné príbehy o hudbe nech to skúsia a určite nebudete ľutovať!Ten záver je fakt chytľavý no a soundtrack samozrejme skvelý!R.I.P. Michael! ()

Reklama

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Super! Určite odporúčam každému fanúšikovy či už kapely INXS alebo celkovo hudby. Ja osobne mám INXS rád od detských čias som si fičal a vtomto snímku som sa dozvedel naozaj zaujímavé informácie. Michael Hutchence je stvárnený Lukeom Arnoldom podla mňa uveritelne. Super záležitosť, ktorej dávam plný počet. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Úvodem: tento film nemá 84 minut. Jedná se o dvoudílný film, přičemž každý z dílů má hodinu dvacet. K filmu: hodně vymakané byly přechody mezi autentickými nahrávkami a materiálem natočeným herci pro film, zvlášť co se týkalo koncertů. S tím si dal někdo práci. Luke Arnold výborně ztvárnil Michaela. Scénář slušný, obešlo se to bez patetičtějších scén (až na to s Bono Voxem, to jsem chtěla původně i jednu hvězdu dát dolů, krom té až trapně vyznívající scény ani představitel Bona nebyl moc věrohodný). Představitelé ostatních kluků z kapely nejen dobře hráli (což se nedá říci o dvou herečkách ve vedlejších rolích, Michelle a Kylie), ale produkce vybrala opravdu i herce podobné reálným spoluhráčům - i když ty dobové účesy udělají taky své.... Přestože dohromady trvá film skoro tři hodiny, rozhodně jsem se nenudila. Zklamalo mě jen to, že snímek se sice jmenuje Never Tear Us Apart, ale skladba zazní až úplně na konci, čímž nedá kvůli chronologii prostor vyprávění o natáčení klipu k písni - natáčelo se v 80.letech v Praze, a já doufala, že ji do filmu nějak zakomponují.... No, pohled na Prahu tam opravdu je (i když situován do 90.let), ale jen asi na dvě vteřiny, a jde o statický záběr Pražského hradu.... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama