Reklama

Reklama

Neranditelní

(seriál)
  • USA Undateable
Z natáčení  - Chris D'Elia, Brent Morin, Eva Amurri Martino, Rick Glassman, Ron Funches
USA, (2014–2016), 12 h 34 min (Minutáž: 20–21 min)

Tvůrci:

Adam Sztykiel

Předloha:

Ellen Rakieten (kniha), Anne Coyle (kniha)

Kamera:

Gregg Heschong

Hudba:

Jamie Jackson

Hrají:

Chris D'Elia, Brent Morin, Bianca Kajlich, Ron Funches, David Fynn, Rick Glassman, Bridgit Mendler, Eva Amurri Martino, Briga Heelan, Mia Serafino (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Příběh seriálu se točí kolem dvou spolubydlících, kteří jsou jako noc a den. Danny Burton (komik Chris D'Elia) je sebevědomý, přitažlivý a nedá na názor nikoho jiného. Justin Kearney (komik Brent Morin) vlastní krachující bar a nad vším trochu moc přemýšlí. Jejich kámoši jsou parta mimoňů, co tráví většinu času v Justinově baru a splachují problémy pivem. Rádi si jeden z druhého pořádně vystřelí, ale když jde do tuhého, vědí, že na ostatní z party je vždy spoleh. (TV Prima)

(více)

Recenze (28)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Fajná oddychovka. Postavy sú dobre napísané a majú množstvo skvelých momentov. Ako celok to ale pokryvkáva. Ale ak potrebujete len tak čumieť na niečo a neuvažovať o ničom inom príde mi Undateable ako celkom správna voľba. Prvá séria 60% - s tým že to vôbec nenudí. Druhá séria o triedu lepšia. Lepšie uchopené postavy. Viac WTF momentov a celkovo sa mi to začína neuveriteľne páčiť. Je to také to moralizovanie o tom ako byť skutočne najlepší. Na druhú stranu I dont care. Baby sú tam pekné. 2. séria 90% Tretia séria ktorá je celá life síce má zaujímavých hostí.. je plná live bloopers.. ale postráda konzistentnosť a zápletka či už hlavné alebo vedľajšie postrádajú už nápaditosť a sú viacej roztrieštené. Veľká škoda. Herci stále v pohode. Ale nakoniec znižujem hodnotenie. Je to bohužiaľ priemer. 3. séria - 60% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ do s02e05: Stale sledujem, zasmejem sa. // Zatiaľ do s01e02: Pozrela som len kvôli Chrisovi D´Elia, ktorý bol výborný vo http://www.csfd.cz/film/301870-whitney. Tento seriál má podobný nádych a v podstate i humor, takže dávam šancu aj ďalej, napriek tomu, že je vidieť, že herci i scenáristi ešte len hľadajú tú správnu notu a nie je to úplne ono. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedno z milých překvapení. Stylem humoru je tento seriálem na top úrovni. Situací, u kterých jsem se upřímně zasmál bylo daleko více než třeba u Big Bang Theory. To už je samo o sobě něco. Největším kladem jsou živé dialogy, i když herecký um není tak kvalitní. Ale má to své kouzlo. Je to možná právě tím, že herci nehrají jako úplní profíci. Trochu bych zapracoval na příbězích jednotlivých epizod. Bylo to už ke konci série trochu stereotypní. Ale jinak, 80% jdou na vrub tomuhle nadějnému počinu. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Borec sukničkář zaučuje partu looserů, jak balit holky. 100x viděno v jiných filmech a seriálech, takže pro mně ani jako oddychovka nedostačující. 50% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Rozjezd je pozvolnější, ale čím více dílů přibývá, tím vtipnější seriál je. Příjemné obsazení, humor, který není úplně jemný, ale ani přehnaně vulgární, prostě pohodová záležitost. ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Teprve poslední díl druhé série rozjíždí seriál na plné obrátky. Proč? Právě od tohoto dílu je celý seriál VYSÍLÁN KOMPLETNĚ ŽIVĚ! Živé publikum je u sitcomů ještě stále docela běžné. Živé vysílání bez přetáčení a bez postprodukce je něco, co se jen tak nevidí. Třetí série začíná velmi živě - po všech stránkách. Občas nějaká chyba, občas řepřek, mikrofon v záběru a nebo navzájem se rozesmívající herci zábavě ještě přidávají. A pak jsou tu mraky povedených vtipů, výstupy známých osobností a hlavně narážky na všechny možné filmy, seriály a sebe sama. #UndateableLive ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nový seriál za kterým stojí Bill Lawrence a jeho produkční společnost Doozer. Nebudu lhát, to je fakt, který mě lákal nejvíce. Protože zatím pokaždé jsem se u jeho seriálů bavil (Scrubs, Cougar Town, Ground Floor). Seriál nabízí možná ze začátku trochu ohraný koncept, ale postupem času se posune i kapku jinam a není jen o frajerovi, co ostatní učí sbalit ženskou. Herci mě baví (oblíbenec je Shelly), návštěvy z ostatních seriálů (Ground Floor, Cougar Town) taky. Humor i vtipy jsou povedené, takže pro mě oddychovka, jak má být. Myslím, že za sebou máme povedenou první sérii, která slibuje, že ve druhé to může být ještě lepší. *** Druhá série je ještě lepší než ta první. V prvé řadě myslím, že se podařila dámská výměna, kdy místo Sabriny přišla roztomilá Candice, která do party okamžitě zapadla. Humor téhle skupinky se mi líbí a hravě se mi dostal pod kůži. Navíc letos přišel velmi povedený experiment s živou epizodou, která byla opravdu skvělá a to nejen díky hostům, kteří dali vzpomenout na legendární Scrubs. Těším se na třetí řadu, i když se trochu obávám toho, že všechny epizody mají být živě. Na zpestření to opravdu bylo skvělé, ale nejsem si jistej tím, že to bude fungovat celou sezónu a já bych se s Undateable nerad rozloučil. Pro mě tady mohou být stejně dlouho jako Scrubs, nebo alespoň jako Cougar Town... *** Třetí série je samozřejmě trochu jiná a to hlavně díky změně konceptu a faktu, že všechny epizody se vysílaly na živo. Původně jsem se toho nápadu bál, ale jak se ukázalo, tak nebylo proč. Umí si udělat srandu ze všeho okolo, ale hlavně ze sebe a toho si cením. Undateable letos patřil mezi nejvtipnější komedie z "Velké pětky" a tak je pro mě vážně velkou záhadou proč musí jako vždy bojovat o své přežití a proč to s ním nevypadá ani trochu dobře. A je to opravdu škoda, sešla se tady totiž skvělá parta, která skvěle baví každou epizodu a byla by škoda o ně přijít. I když finále série by s přivřenýma očima mohlo sloužit i jako závěr seriálu a to nejen kvůli tomu, že se zastavili Backstreet Boys... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

První dva díly byly nuda. A jakože poměrně velká. Prostě to budilo dojem naprosto nezajímavého, průměrného sitcomu. Jenže naštěstí, první dva díly jsou ty nejhorší. A ty další jsou lepší a lepší. A na úplném konci se z Undateable stal jeden z nejvtipnějších a mnou nejmilovanějších komediálních sitcomů, který tady s námi klidně mohl ještě pár let být. Postavy, ačkoliv jde o na první pohled sitcomové standarty, jsou výtečně napsány a fantasticky zahrány. Mezi herci je neskutečná chemie, většina vtipů funguje (protože jde o vtipy skutečně kvalitní) a tu pravou šťávu to dostalo v živých epizodách, kdy se naprosto skvostně strefovali všichni sami do sebe navzájem. Ze seriálu jde úžasná energie (bloopers jsou neskutečně dokonalou záležitostí) a zrušení mě mrzí, protože ačkoliv LIVE vysílání bylo naprosto perfektní (viz výše), ale paradoxně to mu asi uškodilo (a vysílání v pátek). A víte vy co? Bavilo mě to mnohem víc, než celý Brooklyn Nine-Nine a posledních pět sérií TBBT, škoda, že jsem se k Undateable dostal až teď. Shelly je fantastický hláškař a Ron Funches, černá smrt, je z těch všech rozhodně nejlepší komik (s tím by sice Danny nesouhlasil, ale i tak - TAKE IT TO CHURCH). A Bridigt Mendler je rozkošná, škoda, že nebyla už v první sérii (která je nejslabší). I vedlejší postavy jsou skvělé. A nejspíš to půjde do topky, protože tohle je fakt strašně super!!! #UndateableLive - seriál s nejlepším slovním humorem. 100%. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

CBS jedna z nejmocnějších televizních amerických stanic už od dob bez televize. Desítky zásadních, podřadných i odsouditelných pořadů, seriálů a filmů. Dali navíc zelenou třeba projektu, který se v té době jevil jako naprostá sebevražda. A ejhle z HIMYM se stal kult nad galiktických rozměrů. TBBT, 2BG jsou dalšími velice úspěšnými sotcomy, ale v součanosti na ně nedokáží s ničím novým a zajímavým navázat. A tento pokus se nejspíš zapíše do dlouhé řady těch nepoužitelných pro další pokračování. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Velice, opravdu velice nesympatická hlavní postava, nepřesvědčivý sukničkář a výplňkový afroameričan. Aspoň, že se dá dívat na ženské obsazení. ()

Dargel 

všechny recenze uživatele

Nejlepší (americký) sitcom. Hlavními představitely jsou stand-up komici a ne špatní herci, jak to bývá všude jinde. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Puvodne jsem dal jenom tri hvezdy, slusnej prumer a Bill Lawrence me lakal. Po odvysialni dilu 7 a 8 zive ve dvou verzich (vychodni a zapadni pobrezi) pridavam hvezdu navic. Tohle stalo za to videt a jo, koukal jsem na obe verze a porovnaval rozdily (jsou tam). EDIT: 4 slusnejsi hvezdy zustavaj, ale jeste velky plus navic za to, ze cela tretit serie ma byt zive ()

Olík 

všechny recenze uživatele

hodnoceno po druhé sérii: Jako skalní fanoušek situačních komedií, nemůžu jinak, než konstatovat: "pásová výroba". Když pominu 2 socky (které sice nepatří k mým favoritům, ale nelze jim upřít vlastní tvář), tak seriály, které se poslední dobou dostávají tuzemskému divákovi jsou si podobné jako vejce vejci. Trochu stereotypu, trochu toho a trochu tamtoho...nakonec slušná oddechovka, ale já chci víc. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Stačily dva díly abych se s touhle detroitskou partičkou a jejich barem zžil. Nic nového ale s nadhledem a bez křečovitosti podaná oddechovka, která si drží stálou úroveň. ... Živý formát třetí sezony má šmrnc a rozvinutější vztah k postavám, především tahounovi Dannymu, mě přiměl přidat pátou hvězdu. Currently waiting for Season 4... ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Dobyvatel dámských srdcí se slituje nad partou stydlavých nemotorů a učí je vysokému umění navazování kontaktů se střídavým úspěchem. Sakra otřepané, bez nějak hezkých či empatických postav, bez šarmu. Seriál, bez kterého se snadno obejdu. ()

mirak2 

všechny recenze uživatele

Tento serial je na csfd extremne podhodnoteny. Pritom je to uplna perla medzi sucasnymi sitcomami. I want you to know from the bottom of my heart I Chewbacca. I really do, I can't Chewbacca enough I want you to know and I'm asking you, please in all seriousness accept my Chewbacca. ()

Felixthecat 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů nebylo nic moc, i když potenciál tam cítit byl. Příliš se to motalo kolem ohraného konceptu borec učí blbce jak balit holky. Pak se ale tohle téma trochu upozadilo, začalo to být víc o dvou rozdílných kamarádech/partě kamarádů a kvalita se značně zvedla a posledních pár dílů jsem se už úplně královsky bavila. ()

Reklama

Reklama