Reklama

Reklama

Svetom v budúcnosti otrasie hrozivý vírus, ktorý má natoľko smrtiace účinky, že zanechá celú planétu neobývateľnou. Čo je ešte horšie, zabije všetky plodné ženy na svete, čím zmarí nádeje ľudstva obnoviť svetovú populáciu. Presnejšie, zahynú všetky takéto ženy okrem jednej. Špeciálne jednotky dostanú za úlohu túto ženu sprevádzať na novú domovskú planétu, Zem 2. Tím v zložení veliteľa Micka, odborníka na výbušniny a horolezectvo prezývaného Big Guy, harvardského lekárskeho experta Doca, ostrostrelca Snipera, technického génia Snoopa a profesionálneho vojaka Tanka sa vydáva na novú Modrú planétu vo viere, že bude bezpečná a zároveň neobývaná. Táto nádej sa im však nesplní, pretože hneď po pristaní musia bojovať o život v malom bunkri, skrývajúc sa pred neviditeľným nepriateľom. Musia prekonať nástrahy siete tunelov a izieb, ktoré sú čím ďalej, tým menšie. Postihne ich vyčerpanosť, klaustrofóbia a krvilačná beštia imúnna voči guľkám zo zbraní. Oni však nemajú na výber: musia za každú cenu ochrániť Zásielku, čo je prezývka mladej ženy. Kto zvíťazí v hrozivej hre na mačku a myš? (Incantator)

(více)

Recenze (15)

beso74 

všechny recenze uživatele

Ultra nízkorozpočtový sci-fi horor, ktorý ma bavil prvú polhodinu. Potom ma už nedokázali dostatočne motivovať ani vcelku klaustrofobické priestory tunelu, ani zvedavosť, že kto prežije (bolo mi to jasné od 5 minúty filmu) a ani ako a kedy sa monštrum predvedie v celej svojej kráse. Zmiešanie niekoľkých hororov do jedného síce vzhľadom na to, že je to totálna amatérina nedopadlo úplne katastrofálne, ale k tomu, aby som bol ohúrený, mám poriadne ďaleko... ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejšia vec na celom tomto prepadáku bola iba a jedine tá sexica TANK. Nič iné. Celý film liezli v tuneli a len zastavili, pozreli sa, či niečo nie je za nimi a šli ďalej. Po minúte to isté. A to film mal asi hodinu a pol. Takže celý film som nevidel nič iné, ako plazenie v tuleni a otáčanie sa za sebou, plus sem tam nejaká príšerka zaútočila. Keby na mňa tá TANK necerila sexi zadoček, ani tú jednu hviezdičku by som tomu nedal. ()

Reklama

joywork 

všechny recenze uživatele

Za děj samotného filmu dávám jeden bod. Za klaustrofobickou noční můru, co hlavní hrdinka Tank musí zažít, přidávám další tři body. Kdo trpí klaustrofobií, tak tento snímek musí maximálně ocenit, protoře takovou porci prodírání se v užších a užších tunelech nikde jinde člověk nedostane. Pokud cesta někdy může být cílem, tak zde je celý děj filmu v plazení trubkami a norami. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Pozor! Film je určený len pre klaustrofobikov, ktorý po dopozeraní budú na tom ešte horšie ako boli. Film bez scenára, bez akejkoľvek pointy vystačujúci si s pár kulisami a jednou sexy Nicole, ktorá nemá čo hrať a tak jej neostáva nič iné ako vzdychať (ako pornoherečka by určite obstála) a plaziť sa v čoraz užších rúrach. P.S. : V asi 50 minúte ma chytilo sranie, v tej dobe sa Nicole spolu s "balíčkom" plazili v (kde inde?) rúre, keď som dokonal potrebnú vec a vrátil som sa k filmu čakalo ma obrovské prekvapenie!! Nicole alias Tank bola v rúre!! P.S.2 : V jednej scéne sa Nicole tak nešikovne v rúre otáčala, že sa jej prdel (priznávam veľmi cool) ocitla na celej obrazovke a mňa skoro porazilo! Neváhajúc s nadšením som sa pobral k telke a úctivo ju objal...Nicole si tú hviezdu zaslúži, povedal som si a s nesmiernou radosťou som film dopozeral :) ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Autoři zaslouží uznání za to, že dokázali natočit film trvající 85 minut absolutně bez příběhu. Celý „děj“, dá-li se tomu tak vůbec říkat, si vystačí s dlouhotrvajícími záběry na skupinu lidí, kteří se plazí čím dál tím užšími tunely. Nahání je nějaká vetřelovitá potvora, která přestože je poměrně robustní, nemá s pohybem ve stísněných tunelech vůbec žádný problém – tohle mi celý film nedávalo smysl. Lidí postupně ubývá, zato znuděnost divákova rychle roste. Konec je zcela bez pointy, ale s příběhem si obecně nikdo hlavu nelámal. Přesto si myslím, že klaustrofobickou atmosféru se filmařům s trochou fantazie navodit podařilo a pro herce jistě nebylo natáčení žádnou siestou. Právě z úcty k jejich práci přidávám druhou hvězdu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama