Reklama

Reklama

Pozvánka

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2014, 4 min

Režie:

Tomáš Krajča

Obsahy(1)

I takhle může vypadat přátelské pozvání na oslavu narozenin. Krátký spot sloužící zároveň jako pozvánka na oslavu narozenin hororových fanoušků. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Celý film

Recenze (15)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak primárně je to vlastně jen video pozvánka na narozeninovou oslavu, ale tak video to je, že? Skvělá atmosféra, která mě vrátila do hororů let osmdesátých. Text pravda roztahaný a ani se mi nelíbí, jak na sebe jednotlivé části navazují, respektive nenavazují, ale jinak výborná práce. Možná škoda, že to je jen ta pozvánka. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Hraný části, jejich a ozvučení naprosto super, ale asi bych se hodně zamyslel nad tím samotným textem pozvánky. Kromě zcela nevhodného fontu je to především děsně roztahaný, až skoro ve stylu demoscény z osmibitů - být všechny informace na konci na 1-2 obrazovkách, splní to účel stejně, video bude o polovinu kratší, a navíc to může fungovat i jako nečekaná pointa. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tož díky za hororovou pozvánku…Určitě se na to dívat dalo a dle mého to zas tak špatné nebylo. Určitě zajímavější amatérský kousek, než většina těch rádoby amatérských a studentských „hororů“, které jsem za poslední dobu viděl a to šlo jen o spot. Když už tu můžou být všelijaké reklamy na voňavky, pneumatiky a hudební videoklipy, tak nevím proč by to tady být nemohlo. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Atmosférou to pripomínalo tie lepšie z množstiev strašidelných domov, roztrúsených po kadejakých európskych zábavných parkoch a kolotočoch. Dej je naproti tomu nulový. Pozvánka na akýsi zraz zase časovo limitovaná, čiže v tomto je kraťas neaktuálny už dnes. Dva mínusy + jeden plus = lepší podpriemer. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já s tím prakticky nemám žádný problém. Naopak, hraná část mi přijde hodně dobrá. Špatné líčení? I tak to plní účel (co když to tak je záměrně? Chápejte, špatně nalíčený psychopat mě vyděsí více, než psychopat s dokonalým outfitem a špičkovým líčením). Vlastně mi nevadila ani ta animovaná, psaná část. Jednu věc bych ale přeci jen měl. Možná jsem se v tom ztratil, ale tak nějak jsem nepobral co to je vlastně za oslavu, na co jsou potencionální návštěvníci zváni a kde to bude (když už to je prezentováno takhle veřejně). Ale jinak dobrý, hlavně ta holka se sekerou. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama