Reklama

Reklama

The Fluffy Movie

  • USA The Fluffy Movie: Unity Through Laughter
Trailer

Film pojednávající o cestě známého amerického stand up komika mexického původu Gabriela "Fluffy" Iglesiase od jeho začátků až do dnešních dnů vrcholné slávy. Mapuje zajímavosti, které se mu na jeho cestě za úspěšnou kariérou udály, poznamenaly jej či pro něj znamenaly tolik, že by bez nich nebyl tím, kým je dnes. (P. J. D.)

Recenze (10)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Stand-up comedy sledujem len zriedka, a na toto som narazil tiež len náhodou. O žiadnom Gabrielovi Iglesiasovi ani Fluffym som nikdy doteraz nepočul, takže som nevedel čo čakať. Teda podľa tých vysokých hodnotení som čakal, že to bude fakt niečo dobré na zasmiatie, no žiaľ, nebola to až taká pravda. Celé vystúpenie by sa dalo rozložiť asi tak do troch tématických príbehov: 1.) Obezita a chudnutie (najslabšia tretina z celého vystúpenia, ktorá ma takmer nijako nezaujala), 2.) India a multikultúra (to ma naozaj úprimne pobavilo), 3.) Výchova a nevlastní otcovia (celkom obstojné, ale v porovnaní s tou Indou to bol len priemer). A ako to ohodnotiť? Dokopy tak adekvátne 3*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Fluffym, alespoň jako s komikem, a musím říct, že mě naprosto odrovnal. Visel jsem mu na každém slově a skvěle jsem se bavil. Tohle je humor, který mi sednul a říkal jsem si, že tohle je přesně ten styl zábavy, který bych já dělal, kdybych byl stand-up komikem. Výborně jsem se bavil a říkal jsem si, jestli těch minut nebylo málo. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Gabriel je super komik, občas to mělo trošku hlušší místa, i tak to stálo za to a parádně jasem se zasmál. Není to jednoduché 101 minut bavit lidi. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Gabe Inglesias, v plné síle. Jako poměrně originální stand-up komik, s barvitými historkami s námětem ve svém vlastním osobním životě, které obohacuje o svůj vokální i nonverbální projev a dává tak vzniknout opravdu zábavnému a nenucenému koktejlu zábavy. Tentokrát se jedná o ucelené vystoupení, které je pojato v duchu Gabrielova života, od jeho početí, přes jeho nelehký život až po finální završení svým vlastním happy-endem. Gabrielova vystoupení jsou systematická a konzistentní, dobře, ač pasivně pracuje s náladou publika a úroveň jeho humoru je velmi vysoká. Tím nemyslím intelektuálně, nečekejte filosofické vtípky, ale svým konceptem, zasazením a postupným budováním pointy se spoustou fórků podél cesty. Fluffy má skvělé historky se skvělým podáním, a o to by se kterýkoli příznivec humoru a obzvlášť stand up komedie neměl ochudit. Snad bych dal i poslední pátou hvězdičku, bohužel mám trošku problém s hlavním osobním tématem, které mi přijde moc melodramatické na poměry stand up formátu. Na druhou stranu je to Fluffy - The movie, takže tohle právě je jeho obsahem a nosnou notou. Tak či tak, skvělé. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem na Fluffyho narazil az ted, ale nevadi. Spousta veci by se dala vypichnout nebo shodit, to zalezi na vkusu kazdeho, ale obecne je tenhle druh humoru neskodny a svym zpusobem pro kazdeho a Fluffy to umi obstojne podat. Ovsem za posledni, hodne osobni historku, ktera cita dobrych dvacet minut a citlivejsim jedincum vzene slzy do oci, klidne pridam hvezdu navrch. I kdyz se neco podobneho v zanru stand-up moc nenosi ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Fluffy je sice o x kg lehčí, ale humor dávkuje stále parádně a v nezměněné kvalitě. A ač je konec na trochu vážnější téma, neubírá to na kráse. Komu tento stand up komik sedí, bude (opět) navýsost spokojen. A ve spoustě věcí mu prostě musíte dát za pravdu. 5*. ()

miskapejka 

všechny recenze uživatele

Už můj nejoblíbenější stoner Tommy Chong na začátku mi řekl, že to bude stát za to. Fluffy nezklamal a svojí dávkou humoru mi zase dal najevo, že je přesnĕ tím, kým chci být za pár let, akorát o dost kilo těžší. ()

alex.0 

všechny recenze uživatele

Taky jsem zažil tohoto komika poprvé a opravdu jsem (nejen) pobavil. Vyprávění má totiž taky svoji hloubku. Pokud se o vás trochu pokouší depka a potřebujete si "dobít baterky", tak tahle show by mohla být pro vás tím pravým ořechovým. Každopádně za mě 5 hvězd. ;-) ()

Reklama

Reklama