Reklama

Reklama

Recenze (7)

Margerie 

všechny recenze uživatele

Někdy je trapnost prostě jen trapnost, jindy u vás vyvolává nekontrolovatelné záchvaty smíchu. A právě to je případ Mystery Girls. Vzkřísit někdejší (z dnešního pohledu dost chatrnou) slávu Beverly Hills se Tori and Jennie už nepovede, to je myslím všem jasné, ale tohle je opravdu sebemrskačský triumf. :-D ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Dvě slečny se živí jako soukromá očka. Toto oživení vyhaslých hvězdiček z původního Beverly Hills se ale moc nepovedlo - né že by šlo o úplně nekoukatelný průšvih, jen je to prostě nuda doprovázená trapným křepčením. 30% [skončil jsem po pilotu] ()

Reklama

DDCC 

všechny recenze uživatele

EDIT: Ubírám hvězdu. Čím dál tím hloupější a bez vtipu. // Znáte ten pocit, když se kouknete na nějaký pilot jen proto, aby jste zabili čas před jiným pilotem? Ano, tak to bylo u Mystery Girls. Vůbec nic jsem od toho nečekal, vůbec nikoho jsem tam neznal a vůbec jsem to nechtěl vidět.. a ono bum! Luxusní pilot, u kterého jsem se chytal za břícho! Skvělé pecky, kdy střílí do naprosto nečekaných míst, trapné momenty lvl sex-tape (viz seriál), perfektní narážký (TMZ, Teen Choice) a děj seriálu, kdy jsem si říkal: "A o tom mohou mluvit před desátou?" Zkuste, nebudete litovat.. velké překvapení, které spojuje Hot In Cleveland a 2 Broke Girls ještě s něčím dalším, co tu snad ani nebylo. WOW, těším se na další díl více, než na tak dlouho očekávané Young & Hungry. ()

KevSpa odpad!

všechny recenze uživatele

Zašlé hvězdy Beverly Hills 90210 Tori Spelling a Jennie Garth se snaží o comeback. A dopadlo to katastrofálně. Přehlídka dylinkovství toho nejhrubšího kalibru a nejdelších 20 minut v mém životě. Pilot - 10% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po pilote: Vdaka BH 90210 mam velku slabost pre Jennie Garth a Tori Spelling, takze som bol zvedavy ako dopadne ich novy komedialny serial. Bohuzial vysledok sa dal tusit uz po mizernych traileroch. Lenze samotny serial je este väcsie peklo. Toto sa môze pacit len primitivnym bohatym panickam a vymletym gayom. ()

Galerie (89)

Reklama

Reklama