Reklama

Reklama

Krvavá pomsta

  • USA In a Valley of Violence (více)
Trailer

Samotář Paul a jeho pes Abbie se vydávají na cestu do Mexika přes Denton, kdysi prosperující hornické město bohaté na těžbu zlata, dnes zaprášený zapadákov. Souboj mezi Paulem a synem místního šerifa, zakřiknutým Gillym, odstartuje sled tragických událostí. Město se pomalu propadá do násilí a krveprolití, které nikdo nedokáže zastavit. (Canal+ Action)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (62)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní záležitost. In a Valley of Violence je povětšinou celkem koukatelným westernem (byť ne zrovna originálním nebo nápaditým), jeho problém je ovšem fakt, že místy balancuje až na hraně komedie či parodie (ať už chtěné nebo ne). Ploché, přímočaré, nic moc zahrané a ať už je průběh jakýkoliv, ten závěr všemu nasadí korunu. Pokud jsou ty nejlacinější horory vaše záliba, pak tenhle "moderní" western asi má smysl, jinak ne. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

V posledných rokoch veľa nadpriemerných westernov nevzniklo a perfektný len jeden, od Tarantina, no toto je slabota. Síce klasický príbeh pomsty, no máme tu jednu zmenu, pištoľník nejde pomstiť mŕtvu manželku, ale psa. Je to kus pritiahnuté za uši, ale OK, aj ja som psíčkar, tak dajme tomu, že tomu budeme veriť a brať to vážne. No to, čo sa odohráva v mestečku a zvlášť tá záverečná prestrelka, je už moc. Neviete či sa smiať alebo to vypnúť. Hawke na svoje pomery podpriemerný, Travolta tragický a ten chlapík, čo hral jeho syna bol úplná katastrofa. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

John Travolta a Ethan Hawke vo westerne? Shut up and take my money! Bohužiaľ vám ale garantujem, že si po 4 - 5 mesiacoch na nič z tejto snímky ani nespomeniete. Nieje tu nič originálne. Žiadny nápad. Všetko sme už videli inde a lepšie. Réžia úbohá. Aj výkony hercov boli čisto priemerné. Scenérie jedna veľká nuda. Rovnako strieľačky a akcia. A je tu absencia pekných žien. Čo bolo dobré boli zbrane (aspoň na tom si dali záležať), kostýmy (hlavne ženské) a ku podivu aj hudba (respektíve melódie). Miestne hodnotenie je správe a adekvátne. Nieje to ani super ani podpriemerné. Čistý čistulinký priemer. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takhle plochý příběh, který nestoudně vykrádá Johna Wicka, aby člověk dneska pohledal. Mám pocit že to mohlo mít klidně 50 minut délky a dopadlo by to stejně. Tak schválně si to vemte. Ethan přijede do města, tam dá po hubě provokujícímu floutkovi od šerifa, šerif mu domluví, že by bylo lepší kdyby odjel. což udělá. Máme 50. minutu. Jenže ten hejsek s kumpány nelení a jdou Ethanovi ublížit. A to tak že hodně. Zabijou mu psa. Ethan to přežije. Jde se pomstít. Všechny zlikviduje a máme tady konec. Co na tomhle mělo trvat 100 minut nechápu. Protože ve filmu je opravdu pouze a jen tohle. 35% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Extravagantní western jak stehno, nicméně West se v tomhle filmu nezapře a jeho styl je hmatatelný. První část film je pomalá a utahaná a je to hlavně o povídání, ale bavilo mně to, protože sem odehrávala dobrá výměna argumentů a názorů. Navíc se hezky připravila půda pro druhou polovinu, kdy Ethan obchází město a vraždí v něm zlý zmrdy. Nutno uznat, že ta scéna se psem, byla značně drastická, i když šlo pouze a jen masky, triky a když se to tak vezme, nic pořádného se neukázalo, ale to dusno, ta bezmoc a vztek, to bylo jasně znát. Násilí a gore je zde méně, ale je vydařené hlavně, netradiční přestřelka uprostřed města. Ve filmu, je náznak černého humoru, který se mi líbil a byl úsměvný. Za pochvalu též stojí hudba, jen škoda že to nebylo delší. Ono se totiž v té druhé polovině začali krásně vykreslovat charaktery, ale jelikož je tlačil čas, tak se pořádně nemohli ukázat, což je škoda stačilo by o dvacet minut. A jak vidno dost lidí, od toho chtělo něco........no asi chtěli zase milardu mrtvých a galony krve, takže se jim nedivím, že takto jízlivý western o netradiční pomstě jim nesedl. Taissa Farmiga a úvodní titulky totálně https://www.youtube.com/watch?v=ipVUvB5bhCg boží. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v Novom Mexiku v meste Santa Fe a ranči Cerro Pelon, na rovnakých pľacoch ako aj western Silverado (1985). (Real Tom Hardy)

Související novinky

Westerny jsou zpět

Westerny jsou zpět

22.02.2015

Velkorozpočtové westernové žánrové mixy v podobě Osamělého jezdce a Kovbojů a vetřelců si nepochvalovali diváci ani kritici, ale jinak tento tradiční americký žánr rozhodně neskomírá. V různých… (více)

Sinister se vrací

Sinister se vrací

17.08.2014

První Sinister byl před třemi lety velký hororový úspěch. Film s rozpočtem 3 mil. dolarů utržil z amerických kin milionů téměř padesát a pokračování tak bylo jen otázkou času. To je odklepnuto již… (více)

Reklama

Reklama