Reklama

Reklama

チェブラーシカ

  • Rusko Cheburashka (více)
Animovaný / Povídkový / Rodinný
Japonsko / Rusko, 2014, 79 min

Obsahy(1)

Do města přijel cirkus a kromě možnosti vidět představení, je tu i možnost stát se cirkusovým umělcem. Čeburaška zatouží stát se žonglérem a Geňa trénuje chůzi na provaze. Nedostatek talentu dohánějí nadšením, ani to však jejich kariéru v cirkuse nenastartuje. Naši přátelé se s neúspěchem smíří snadno, ne tak holčička Máša, která víc než co jiného touží vystupovat v cirkuse. Laskavá dvojice jí pomůže ke splnění jejího snu a z Máši se stane tanečnice na laně. Dvojice přátel zůstane opuštěná, když Máša s cirkusem odjede na vystoupení do jiného města. Brzy si najdou nového přítele, staříka - kouzelníka, který hledá svou vnučku. Navzdory radám Šapokljak, která si k dávání rad zařídila kancelář na dětském hřišti, dokáží naši přátelé pomoci vyřešit i tuto lapálii. (Jezinka.Jezinka)

(více)

Recenze (2)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Čeburaška po třiceti letech. Jak pokračování, zejména, když to vezme do ruky úplně jiný tým, který se chce přiživit na zašlé slávě ikon, bývají tak trapná, že se červená i monitor, tady se to povedlo. Makoto, Makoto, jsi borec. Mé oblíbence jsi uvedl zpět do života způsobem, kterému tleskám a infantilně si nad tím jojikám. Ano, ty písničky nejsou takové, jako když je zpíval Livanov, i když jsou zazpívané dobře, ale pokoušet se křísit mrtvé je nedůstojné. Takže - staronově - to nejlepší je teprv před námi. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Japoncami znovuoživená animovaná postavička Čeburaška, aj keď väčšinu priestoru dostáva krokodýl Geňa. Páčilo sa mi, že stop-motion animácia sa verne pridŕža predlohe, a to aj čo sa týka retrotitulkov. Naozaj pekná animácia a sympatické postavičky. Príbeh možno trochu viac ukecaný, ale to je asi tým, že moja ruština má značné rezervy. ()

Reklama

Reklama