Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manuel je zklamaný předchozím vztahem, a proto vyhledává nové známosti. Seznámí se s Juliem a hned po prvním setkání ho pozve k sobě domů. Všechno se slibně vyvíjí, jeden druhého přitahují, po společně strávené noci dokonce plánují společnou cestu do Paraguaye. Jenže - nikdy nevíš, na koho narazíš, nikdy nevíš, koho si přivedeš domů a nikdy nevíš, ke komu domů jdeš. (bllm)

(více)

Recenze (6)

Disk 

všechny recenze uživatele

Výborná dialogovka, jež by bez problémů obstála i na prknech, která znamenají svět. Oba protagonisté nepostrádají charisma a přitažlivost, vzájemná interakce mezi nimi (fyzická i psychická) je výtečná. Rozhodně to ale není film na první rande... ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Nikdy nevíš, na koho narazíš. Nikdy nevíš, koho si přivedeš domů. A nikdy nevíš, ke komu domů jdeš. Příběh jedné noci, která slibuje všechno a nic. Mrazivý thriller s přesvědčivými hereckými výkony Patricio Ramose a Mario Veróna. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě zvláštní film, odlišující se prakticky od všeho a od všech, především svým zpracováním. Rozhodně jsem se nenudil a nebýt té závěrečné méně reálné scény po náhlém obratu v ději (Julio se přeci mohl bránit) a toho neustálého pusinkování, tak bych možná ještě bodík přidal. A Mario Verón byl opravdu sympoš, nakonec jsme jej už mohli vidět jako sexy tatéra v kraťasu Ari, zařazeném do Tensión Sexual 1 ... 6777 ()

tribican 

všechny recenze uživatele

Hlubší smysl film sice má, ale na jeho odhalení si musíte počkat. Obávám se, že valná většina lidí zkrátka nebude nadšená ze sexuálního styku 2 mužů během 1 noci prokládaného vzpomínkami z minulosti. Oživení filmu dodává napětí, které přináší Julio svými zvláštními otázkami a svým chováním. Závěr je rozhodně překvapivý, nicméně je mu věnováno příliš málo času a vysvětlení není uspokojivé. Význam obsahu řady scén ve filmu mi stále uniká. 65 % ()

izmi 

všechny recenze uživatele

Dobře uvaž, koho si pozveš domů. Dobře postavený komorní příběh s překvapivým zvratem, který jsem skutečně nečekal. Milostné vzplanutí a prvotní vášeň jsou předneseny velmi autenticky, reálně a neurážlivě. Přes všechny pozitivní dojmy na mě snímek působí trochu nedotaženě a možná ne úplně promyšleně, ale jako jinak palec nahoru. ()

Evan7 

všechny recenze uživatele

Niekedy to bolo príliš zdĺhavé a zamotávajúce, v podstate stále iba tí istí dvaja ľudia v jednu noc, ale perfektné rozuzlenie nakoniec a iné, ako som čakal. ()

Reklama

Reklama