Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja bývalí členovia paramilitantných špeciálnych jednotiek sa vydávajú na cestu pomsty naprieč Bangkokom. Peter (Dustin Nguyen), ktorému zabijú dcéru. Pri pátraní za pravdou a odplatou nechávajú za sebou spúšť a množstvo mŕtvych tiel.
Film nakrútil začínajúci thajský režisér Wych Kaosayananda a objavia sa v ňom aj známi britskí herci špecializujúci sa na bojové umenia, Scott Adkins a Gary Daniels. (ywo666)

(více)

Recenze (28)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak za tohle by se snad styděl i Seagal s Lundgrenem dohromady. Čekal jsem, že film bude mít otřesné herce, špatně napsané dialogy i scénář, ale že to bude taková nuda s tak špatnou akcí a levným lookem jsem nedoufal ani v nejděsivější noční můře. Kaosyablablabla by si mohl podat ruce s Megatonem, oba dělají obdobně špatný střih, Adkins zde nepředvedl vůbec nic, přestřelky jak z 90. let kde postavy padají k zemi ještě dříve, než k nim doletí kulka... zlatý slow motion!! To je tvůrce opravdu tak drzý, aby s tímhle v roce 2015 přišel na trh ??? No nic jdu pustit něco z Koree, z tohodle sajrajtu se mi chce blejt.Nejslabší Adkinsonovka vůbec. Story 1/10, Atmosféra 1/10, Gore 3/10, Vizuál 3/10, Akce 3/10, Zábavnost 2/10.20% ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné! Tenhle brak má výstižnej název a můj postoj k němu bude úplně stejný, takže Nulová tolerance!!! Ono holt z hovna bič neupleteš a nezapráskáš s ním už ani náhodou. Jinými slovy z Vietnamského dramatu neuděláš Thajský akční film. Že mi nerozumíte? Ale rozumějte nemusím ani dobře umět Anglicky, nemusím ani vidět původní verzi tohoto filmu Angels z roku 2012 (ups vlastně pardon právě jsem převážnou část z ní viděl, když jsem koukal na tohle) ono stačí jenom čeknout IMDb a dát si všech pět dohromady, aby bylo jasný k čemu, že tu došlo. Ten mantáckej ťaman Kaosayažumpananda nebo jak se ten kokot jmenuje provedl už vážně nemyslitelné. Vsadím se klidně o celou svou poslední výplatu z České pošty, že si prostě vzal už cca hodinu natočeného materiálu z již zmíněného filmu Angels a k němu už pouze dotočil pár scén z Adkinsem. Což je zjevné, páč Adkins po celej film vůbec není v interakci z ostatníma postavama a všechny scény s ním působí jako dotočené navrch a nesouvisející z předchozím dějem. Jako příslovečný vrchol kopce sraček pak působí kratičká účast dalších hvězd, který nepředvedou absolutně nic. Konkrétně Kosugi chcípne hned na začátku a Gary Daniels se rovněž na chvilku mihne, aby taky předvedl naprostej prd a vořech a navrch zařval tou nejtrapnější smrtí jakou si vůbec dovedete představit. Takže prosím neberte tohle jako Adkinsovku. Sem je Adkins jenom dodatečně přifařenej, aby se nalákalo na jeho jméno, jinak by to v životě neprodali. I jemu se to zřejmě vyplatilo... Já jsem naprosto konsternován byl jsem v poslední době v DTDVD tvorbě přinucen brodit se pěkným svinstvem, ale tohle mi vzalo i poslední naději tady teprve dostává opravdu pravý význam slovo R.E.C.Y.K.L.A.C.E. Něco takovýho si dovolit to už je opravdu vrchol a těžká zkouška nervů a trpělivosti všech fanoušků kdysi podařených béčkových akčňáků. Tohle je čirý zoufalství, výsměch, plivanec do ksichtu, urážka nejvyššího ražení, ODPAD největšího kalibru!!!!! No dobrý docházejí mi slova. Díky za tuto zkušenost. Nejeblo mě z ní a už to nikdy v životě nechci znovu vidět.0% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Ve vodě je nalezena mrtvá dívka a detektiv Peter (Sahajak Boonthanakit) jí identifikuje jako Angel. Kontaktuje otce, kterým je kamarád Johnny (Dustin Nguyen) a nabídne mu pomoc při hledání pachatele... Gary Daniels (Sammy) a Kane Kosugi (Kane) jsou naprosto nevyužití a dlouho se nezdrží. Scott Adkins (Steven) se ve filmu objevuje sporadicky a do děje nikterak zásadně nezasáhne. Člověk se tomu nemůže moc divit, protože Zero Tolerance (2015) je sestřih filmu Angels (2012), který byl promítán pouze ve Vietnamu. Adkins byl přidán, aby se mohlo na zahraniční trh a jeho jméno se objevilo v titulcích a na plakátě. Dějově neopodstatněný, choreograficky nezajímavý, souboj Nguyena s Adkinsem už asi nemol být natočen z větší blízkosti, protože pak by nebylo vidět vůbec nic. Nekompromisně brutální byla scéna, kdy samotný Nguyen vyčistí celý klub. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|45%| Neříkám, že to bylo vyloženě špatné, ale ve finále mi to přišlo úplně zbytečné. To finále bylo fakt dost divné, skoro žádné nebylo. Kdyby se aspon to vyvedlo, snad bych přimhouřil oči a dal bych aspon ty 3 hvězdy, ale bohužel nemůžu. Daniels je zde úplně zbytečný, nechápu, proč ho sem dali. To samé můžu říct o Adkinsovi, ze začátku mi přišlo, že se aspon předvede, ale ani ten jeho poslední fight nebyl nejlepší. Ostatní herci mě bavili už víc. Musím pochválit přestřelky, ty byly dobře natočené. Ostatní aspekty filmu: Příběh, napětí atd – to už bylo slabší. Takže nakonec mírný podprůměr. Nic moc teda. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Je to skutočne bieda tento film. Nič originálne tu nie je a ani akcia nie je najlepšia. Občas je fajn, keď sa z Johnyho stane tvrďák, ktorý dokáže skutočne urobiť maximum pre to, aby pomstil svoju dcéru. Ale to nemení fakt, že ide o biedny film, ktorý absolútne neťaží z ničoho. Johnny mi strašne pripomína Briana Millsa skríženého s Johnom Wickom, no nemá z nich nič, čo by ťahalo film niekam. Lokalita je zaujímavá, nakoľko ma nenapadne film, ktorý sa odohrával v Thajsku alebo Vietname, no to je málo na to, aby som to výrazne pochválil. Celkovo sa na to pozrieť dalo, ale nemení to fakt, že tu máme zlý film. Ale po tom, čím som si už tohto roku prešiel, tak to bolo znesiteľné. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dustinovi Nguyenovi zabili dceru a tak sa spolu so svojim kamaratom vydava na cestu pomsty. Lenze netusi kto ju zabil a tak strávi väcsinu filmu nudnym patranim, ktore je prerusene par fadnymi prestrelkami a zakoncene grandiozne slabou bitkou so Scottom Adkinsom. Ta bitka ma jednoduchu choreografiu a aj ked pôsobi drsne, tak je natocena dost neprehladne. Kazia ju velke detaily a bleskovy strih rovnako ako prestrelky. Znova tu mame priklad filmu, ktory láka na mena hercov, ktori sa vo filme mihnu a absolutne nic nepredvedu. Takze kto vdaka obsadeniu spickovych bitkarov ocakava kopu bitiek, tak nebude sklamany ale doslova nasraty. Daniels alebo Kosugi sa vo filme len mihnu a trapne zhebnu. Jednu hviezdicku davam za brutalitu s ktorou sa nesetri, ale to je tak vsetko a film nestoji ani za jedno pozretie. 2/10. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Ježkovi voči....Vidím plakát, říkám si OK, to vypadá slibně, vidím Wácovo hodnocení jako odpad, říkám si, vo co de...Zkouknu film ...a hle..tam snad měli ožralýho střihače ,který nějaký scény omylem vystříhal a nebo fakt nevím...Všichni se tváří jako frajeři, to ano, ale Scott je tam celkově asi pět minut a to ještě možná přeháním, příběh vypadá nadějně, ale strašně bije do očí jak to do sebe nezapadá. O závěrečným vyústění filmu snad ani nebudu mluvit a ta bitka hlavního hrdiny co chce pomstít dceru se Scottem je snad jedna z nejhorších co jsem za poslední roky viděl...No horko těžko to celkově vytlačim na 30% a dvě hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem přece jen čekal trochu víc akce, pokud už jsem nečekal trochu lepší příběh. A ten jsem rozhodně nedostal. Trochu zamotanější pomsta. Zamotanější v tom smyslu, že je tu překvapivě víc postav, které do děje nějak zasahují. Ale ničím jiným opravdu tenhle snímek nevyniká. Snad jen ta přítomnost známých ksichtů. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Film, po ktorom si Adkins moze ruky podat so Segosom. Mozu kludne sutazit, ze kto natoci horsi film .. tazko by sa vyberalo. Brutalitou film nesetri, ale to nestaci ...... originalita ziadna, herecke vykony otrasne ...... 0 % ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zabil si za 12 hodín 15 ľudí. Hláška, čo celkom vystihuje tento film. A pritom to aj tak bolo celé absurdné a Scott zas dostal napiču. 2 z 5 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Kaosayananda si evidentně chtěl vše udělat sám a sám je tak zodpovědný za nudnou akční blbost s příšerným Nguyenem. Adkins má skoro cameo a nechápu, že se k takový blbosti upsal. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Toto béčko jsem si dal samozřejmě jen kvůli božskému Scottu Adkinsovi, ovšem to jsem ještě netušil, že tu jednak bude mít dost vedlejší roli, ale především že zde toho ani příliš nepředvede ze svého bojového umění, takže na něm tato podívaná příliš nestojí a podle toho to také dopadlo. I když je tedy zároveň pravda, že i kdyby zde tu roli měl mnohem výraznější, či dokonce hlavní, tak by to v tomto případě ale asi stejně ničemu nepomohlo, jelikož jak se zde vyřádili scénáristé, tak to je jako pro ně fakt zralý na doživotní zákaz činnosti. To by totiž jeden snad ani nevěřil, jak lze z jednoduché a nenáročné zápletky udělat nejnepřehlednější záležitost, co snad jde. Tady je totiž na jednu stranu naprosto jasná dějová linie, s přímočarým vývojem, na druhou stranu já ale stejně naprosto nepobíral, co to jako mělo být, co tam veškeré postavy dělali za nesmysli, to byl prostě jeden velký, nepřehledný bordel, který navíc vyvrcholil pointou, na kterou jsem měl sílu už akorát tak reagovat slovy: To si děláte prdel?. Ale abych jen nekritizoval, celý film se nese ve vážně nekompromisním duchu, nikdo se tu s nikým absolutně nepáře, mrtvoly se po celou dobu hromadí po desítkách, atmosféra bangkokského podsvětí působí též docela dobře, ústřední herečtí představitelé jsou pak výrazní a sympatičtí, no a samozřejmě thajský kočky tu jsou fakt všechny neuvěřitelně sexy a hot! Akce je jinak spíš méně, což jistě také moc nepotěší, a navíc ani její zpracování není kdovíjak záživné, no prostě v rámci béčkových akčních filmů se tak jedná o snesitelný průměr, který ovšem šíleným způsobem doplácí na tvůrčí neschopnost zpracovat takovýto jednoduchý film jinak, než jako nesrozumitelný blábol, když to má přitom tak pitomoučký obsah. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Aj tie dve hviezdy sú len z milosti, pretože na to, akých fighterov do filmu dostali, tak to bola slabota. Gary Daniels už dávno nehrá ani len béčka, to je OK, aj keď je ho škoda, Scott Adkins kolíše medzi béčkami a céčkami, ale Kane Kosugi, syn slávneho Shô Kosugiho, ten je celkom iná trieda a predsa ho tu dostrihali, v podstate mu to pokazili. Škoda. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem i mnohem horší podobné filmy, ale žádná sláva to taky není. Těšil jsem se hlavně na Adkinse a jeho fighty, ale nic nepředvedl, prostě katastrofa. Jediné malé plus je závěrečná scénka v bazenu, to bylo hezké :-) 27% ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Když nevím kdo mi zabil dceru, tak já zabiju každýho, kdo ji znal!! Nesympaticky obsazený, špatný (!) film! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh jedné pomsty. Thajský režisér vytvořil na evropské poměry krapet neobvyklý snímek, kde mísí akci a art. Kromě oné akce se tu tedy hodně i rozjímá a není to na škodu, neboť je vše vyváženo standardně a na svůj žánr ohleduplně. Asijská kinematografie je tím pověstná, takže kromě brutality v akčních scénách se tu místy i filozofuje a dává do popředí umění. A právě umělecká kamera vytvořila po obrazové stránce velmi dobrý dojem. Téměř by se dalo říci, že jde přímo o artový snímek, ale k dokonalosti přeci jen tomu dohromady ještě něco chybí. I tak není snímek pro skalní akční fandy očekávající švih a hlášky po americku a to bez ohledu na fakt, že se tu vyskytují i takový matadoři jako je Scott Adkins či Gary Daniels. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

https://www.youtube.com/watch?v=_4lrHKyZWUA Drsná verzia lobotómie. Nulová tolerancia scenáristu a dramaturga smerom k divákovi, ktorý sa s určitosťou nedočká aspoň odpozeranej verzie Merantau či Ong Baku. Príšerná nuda v nelogickom slede udalostí, pričom hlavný kamenný hrdina vyzabíja polku Ho Či Minovho mesta kvôli.... pre odpoveď je potrebné film zhliadnuť na vlastné riziko. (videné 16.02.2016, BDrip) ()

Parm1 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je v tomhle filmu maximálně 2 minuty ve všech scénách dohromady a jeho role je jen malé cameo, aby to přitáhlo diváky. Já jsem se na to díval právě jen kvůli Adkinsovi, jinak je to neskutečný brak. ()

Reklama

Reklama