Reklama

Reklama

Thor: Ragnarok

  • USA Thor: Ragnarok (více)
Trailer 4

Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi. (Falcon)

(více)

Recenze (1 280)

Giggo 

všechny recenze uživatele

Zcela jiný Thor než dva předchozí, ale naprosto skvělý. Pokud máte rádi humor v Marvelovských filmech tu nemůžete šlápnout vedle. Thor se podle mě nesnaží napodobovat Strážce Galaxie i když jistá podobnost se do hlavy vkrádá, ale jde si svou cestou a ta cesta je úžasná. Dlouho jsem se v kině tak dobře nebavil. Thorova interakce s Hulkem a dalšími je úžasná. Vlastně doteď nechápu jak se jim do filmu povedlo nacpat tolik zásadních událostí a dost prostoru pro všechny postavy. Jediné co mě krapet mrzlo bylo slabší a jednoduché vysvětlení událostí z Thora 2 (Loki si bere místo Odina trůn). Skvělý film, skvělá hudba a skvělí herci - Jeff Goldblum i Cate Blanchett si svoje postavy zjevně velmi užívaj. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Jsou to slabší čtyři hvězdičky. Třetí Thor není špatný, to rozhodně netvrdím. Jen je to něco jiného na co nejsem moc zvyklý a nevím, zda se mi to líbilo. Jako komedie je to skvělé a náramně to funguje. Důkaz je několikrát rozesmáté kino a já sám. Postavy jsou fajn a Cate Blanchett jako Hela je výtečná. Konečně pořádný záporák, který když o sobě mluví, že přináší smrt, tak ji fakt přinese. Jen Thor mě zklamal. Dříve jsem ho bral jako nebojácného Avengera, který má nadhled a je neporazitelný. Neporazitelným stále je, ale stal se z něho frajírek, který si ze všeho dělá jen legraci a už k němu po zhlédnutí Ragnaroku nechovám takovou úctu. Ano, vtip mám rád, ale když je film postaven z 98% jen na vtipu a to i v závěrečných scénách, nevím, nevím ... Samotný příběh je velice jednoduchý. Přišla záporačka, všechno zrasila, pak tam je povinný prostředek, kdy hrdinové sbírají síly a dávají dohromady "tým", nu a pak je konec, kdy záporačka dostane na zadek. To mi ale nevadí, takto je to nastaveno převážně ve všech komiksových filmech. Za mě se jedná o skvělý a velice vtipný díl, ale stále mám z něho smíšené pocity a doufám, že příště dostanu pořádnou komiksovku a ne komediální rodinný film. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tchor Srackarok, pardon Thor Ragnarok je absolutny mejnstrym. Hlavny hrdina - na pozadi pomaly postupujucej apokalypsy - musi bojovat aby ziskal, to co stratil. Je to sice pekne, plno digitalnej akcie a je to take farebne, ale mdlo natocene, dialogy su hlupe. Po hereckych vykonoch ani stopy, ale CGI bordelu tu je dost a logickych dier v scenari tiez. Tchor 3 sklamal, ale zarobil na seba fajne, tak a zas ide o peniaze  82% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci marvelovského universa prakticky nedůležitý kousek,který ale všechno vyahrazuje svojí extrémní zábavností,Změna přístupu a fakt,že třetí Thor je prakticky groteskou nebo komedíí na hranici parodie je ohromné plus,které myslím překvapilo nejednoho diváka..Ten good feeling který určitě provázel natáčení je na filmu hodně znát a před příchodem Infinity war je rozhodně trefou do černého...90% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Z fantasy žánru je tu težký Sci-Fi! Strážci galaxie 3? No, daleko od toho rozhodně nejsme. Každopádně třetí Thor se absolutně vyndává z kolejí starýho známýho kladiváře a přitlačil pilu především na hláškách, na pestrosti a barevnosti a taky na tom, že nám akce střídá akci... Temnota, kterou si společně se svým kladivem Thor nesl je fuč, nicméně jde to prostě asi s tou dobou a lidi to baví! Jinak jen miniaturní detail - nech si Asgarďane zase dorůst vlasy, páč tohle je už příliš! 70% ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Taika Waititi na mixáku vytáhl sloupec "fórky" do horní polohy, ale ostatní obligátní komiksové hodnoty jako "CGI bordel" a "generičnost zápletky" zůstaly na svých místech. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Nejlepší herecký výkon z tohoto filmu si ode mne odnáší Mark Ruffalo, ale ani Jeff Goldblum nebyl k zahození, ostatní byli buď průměr nebo příjemný průměr. .. A film? Jestli tohle má být nadprůměrná Marvelovka, tak od teď se nebudu dívat na filmy od nich! Protože polovina snímku je o průletu "zadkem" a v druhém příbehu z Asgardu vidíme jedinou dobrou věc co tohle nabízí -> napínavá záchrana obyvatel města, jinak se v této části příběhu odehrávají samé hlouposti kdy se vaše logika snaží dostat ven z mozku za pomoci mlácení hlavou o zeď. ....HODNOCENÍ: 55% (3*) ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Sebeparodický film z řady Avengers. Více než vše ostatní je vtipný, navíc ale také dostatečně akční. Scénář je trochu slabší, takže sledujeme i hodně vaty, i tak ale děj slušně ubíhá. Tak ty "Revengers" skončíme, ne? :-) ()

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Je to všechno. Zábavné, vtipné, originální... Tak proč 3*? Ten film se bude lidem líbit. Hlavně těm, co nejsou fanoušky nebo neviděli původní díly. Ale mě, jako skalního fanouška Marvelu, to nepotěšilo. Ten film vyvrací vše z původních dílů, staré postavy staví do pozadí a do popředí staví nové, které ale na původní rozhodně nemají. Já očekával nostalgii, chtěl jsem vidět všechny ty postavy (já vím, za některý z nich ten film nemůže), který jsem měl rád, ale ty jsou často jednou větou zmíněny a dál tam už nejsou. Je to o něčem jiném, je to hodně vtipné a zábavné, má to výbornou zápornou postavu s výbornou Cate Blanchett (jeden z nejlepších elementů toho filmu), ale kašle to na předchozí díly, není to nějak moc emotivní, hodně tam všechno hoří, ale hlavně aby to bylo vtipné. Takže, nový Thor je kvalitně zvládnutá práce, je to zábavné a vtipné, ale překopává to předchozí díly a bude se to líbit spíše nefanouškům původních dílů. 50% ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, jakým směrem se třetí Thor vydá. Stylem zpracování se totiž více podobá rozverným Strážcům Galaxie než svým epičtějším předchůdcům. Tam šlo o poměrně dramatické příběhy, které byly pouze doprovázeny humornými situacemi a hláškami. Zde už je to od začátku jedna velká komedie, ale kupodivu setsakra povedená. 90 % (P.S.: Tím nechci znevažovat bezpochyby ještě důležitější zápletku, ale způsob zpracování jednoduše potlačil očekávanou empatii.) ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Nářez se správnou porcí humoru. Skvělá hudba od Zeppelinů až po Magic Sword v kombinaci s vizuálnem nové totálně ulítlé planety a šílených postav neměla chybu. Jedinou věc kterou můžu vytknout je vcelku slabá druhá potitulková scéna. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Další kousek od Marvel studios, tentokrát našlehaný hláškami a spoustou akce. Prvotřídní podívaná pro milovníky komiksů, boží efekty a super dějová linie. Ale co tam kurva dělal Met Dement nechápu, ten píčus mi marvelovky kazit nebude, nejradši bych ho vystříhal. Pro mě zatím nejlepší z Thorů, no uvidíme, co bude dál, hrozně se těším. 95% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem neviděla ani jeden díl z předchozích Thorů, takže jsem ani nestála o to jít na tenhle film do kina, ale přátelé mě přemluvili a musím říct, že vůbec nelituji. Od začátku do konce se tam něco děje, je tam akce, boj, vtipné scény, polonahý Chris, krásně zlý Tom a zelený Mark a tomu všemu nasadila korunu záporačka Cate Blanchett, která se svojí roli očividně užívala každou minutu. Marvelovky se mi většinou nelíbí nebo mě nijak neosloví, Thor byla příjemná výjimka a vážně jsem si to užila. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Z nezájmu se se podařilo Thorovi probojovat na špičku mého nejočekávanějšího marvelovského počinu tohohle roku. A býval bych odcházel z kina i spokojený. Je hodně znát, že každý díl byl uchopen jiným způsobem a dohromady vytvářejí nesourodou trilogii. Dozvěděli jsme se minimum informací o Asgardu, jeho obyvatelích, technologií i prostředí a rodinné vztahy nakonec tolik netáhnou. Komediální prvky zde však fungují, postavy baví, ale o to zbytečněji a nepatřičněji působí temnější nebo emociálnější chvíle, kterých kupodivu není málo. Holt to ne vždy vyjde, nakonec je ale dobře, že má film svou tvář. A Stephen Strange mě potěšil a při divadelní scéně jsem mimoděk zatleskal. 3,5* (Brno, Velký Špalíček) ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Začátek v ohnivém brlohu byl ještě OK. Potom se to ale kompletně zvrhlo a z Thora se stala parodie na sebe sama, kdy je přemíra trapných vtipů znechucená navíc ohromným mišmašem okolo. Čest mu dělají pouze scény, kdy zapne "Raiden-mode" a scény s Helou (Cate Blanchett umí opravdu zahrát cokoliv kdekoliv). Ragnarok tak nefunguje ani jako akční, ani jako komedie. Ruce pryč. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Přehodnocené filmové dílo, které vypadá jako dětské omalovánky, postavy se tam chovají jako dětské omalovánky a ač je akce přehledná a vtipů přehršel, já se spíše nudil než se bavil. Rozhodně to není špatný film, o tom žádná. Ale také to není film kvalitní. Je jen a pouze dobrý. Nicméně musím přiznat že tyto marvelovské omalovánky mě už čím dál tím častěji iritují. Příkladem nechť je právě Thor: Ragnarok. 65% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval sem se mezi dvěma a třema hvězdama.Jo,je to o dost míň ,než to tady průměrně dostává.Je to prostě v současný době to nejvýdělečnější,co továrna na sny dokáže vyblejt,všichni to milujou,ale mě to vážně nemůže uchvátit.Když někdo dokáže pracovat s temnotou,a dá svýmu filmu ponurej vizuál,tak to beru,ale jinak ty filmy jsou jak Batman vod Schumachera..přebujelý barvy,kostýmy,prostě jak píše pomo,masovka pro děti.Jako dá se na to koukat,ale jednou stačí.A to mě zejtra čeká Liga spravedlnosti.50% s odřenejma nosama. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, naštěstí si to umí ze sebe udělat srandu, i když ve srovnání se Strážci Galaxie jen v určitých mezích a od určité chvíle až do konce se to na humor úplně vykašle. Asi hlavně proto mě to v poslední čtvrtině přestávalo bavit (i když závěr mě mírně překvapil), ale jinak mě to kupodivu bavilo celkem dobře. Ne každý gag se teda vydařil, ale většina z nich ano (což mě u Waititi dost překvapuje) a do toho to mělo slušné tempo, podmanivou atmosféru a samotný Thor byl navíc celkem sympatická postava, i když často sekundující Loki mě naopak dost vytáčel. Žádný zázrak to sice není a pořád nechápu, co tolik lidí na marvelovkách vidí, ale tahle za mě byla určitě jedna z těch lepších a jako nenáročná oddychovka na jedno zhlédnutí je to úplně ideální. Btw u každé Marvelovky mě stejně vždycky nejvíc potěší cameo Stana Leeho, protože si vždycky vybírá (teď už teda vybíral) naprosto ideální role :D Jo, a perfektní triky a vizuál to má samozřejmě taky, ale to už by u Marvelu mělo být samozřejmostí. Slabé 3* ()

Související novinky

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (více)

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

17.07.2022

Uběhl první týden od uvedení novinky Marvelu Thor: Láska jako hrom, což znamená zhodnocování jeho trvanlivosti u publika. A to není vůbec jednoznačné. Lord (tedy bůh) hromu za první víkend… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

17.01.2020

Zpráva, která nejspíš nikoho, kdo sleduje dění okolo Lucasfilmu, Star Wars i režiséra Taiki Waititiho, nepřekvapí. Disney teď totiž talentovanému filmaři nabídlo možnost natočit si vlastní Star Wars… (více)

Reklama

Reklama