Reklama

Reklama

Thor: Ragnarok

  • USA Thor: Ragnarok (více)
Trailer 3

Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi. (Falcon)

(více)

Recenze (1 280)

Hovadin 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí film kritizuje, že tam není dost akce a napětí. Pokud bych chtěl film, kde bude akce a napětí, tak rozhodně nepůjdu na film od Marvelu. U mě film splnil přesně to s čím jsem šel do kina. Bavil jsem se, u některých scén dokonce i velmi. Není to taková pecka jako Strážci jednička, Deadpool nebo Ant-man, ale i tak hodně povedená spíše komedie. Za mě rozhodně nejlepší cameo Stena Lee. Zahanbit se nenechal ani režisér, který hraje ve všech svých filmech. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Z môjho pohľadu ide v súvislosti s očakávaniami a konečným výsledkom o jednu z najrozporuplnejších marveloviek. Totižto pod pojmom Ragnarok si predstavujem totálnu apokalypsu s poriadne temným príbehom, a hoci viem, že marvel filmy sú od začiatku brané skôr v odľahčenom háve, predsa len som tajne dúfal aspoň pri jednom filme k takej temnejšej a drsnejšej odbočke. Preto som bol mierne šokovaný, keď som miesto toho dostal defacto paródiu, ktorá si po infantilné vtipy a hlášky nechodí ďaleko. Ale samozrejme filmu som dal šancu a bavil ma ako ktorákoľvek predošlá marvelovka, hoci infantilný humor zrejme dosiahol svojho vrcholu. Tiež mi vadí to odpútavanie sa od severskej mytológie a príklon k filmom ála Star Wars. Postavy sú však v tomto filme dokonalé, a to nielen osvedčená dvojica Thor a Loki, ale paradoxne asi najlepšie vystúpenie zo všetkých filmov si tu strihol Hulk. Taktiež Cate Blanchett je ako záporná postava skvelá (a prekliato sexy), hoci priestoru až tak veľa nemala. Suma sumárum, nebyť tej prílišnej odľahčenosti, film by ma bavil asi viac, ale opäť štandardne dobrá marvelovka. 75%. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Tretí Thor prichádza s novinkou, stáva sa z neho situačná komédia, za ktorú by sa nehanbili ani Priatelia alebo Dva a pol chlapa. Je to dobre? Čo ja viem, je to hlavne úplne iné ako ostatné diely. Podivnosť, ktorá mi veľmi nesadla, už od 40 minúty som rátal každú sekundu do konca tejto "večnosti". Dva body za snahu urobiť niečo inak. (Dokonca sa tvorcovia znížili na vtip s americkým Uránom - jazykári vedia) PS: Tom Hiddleston vyzerá ako Tommy Wiseau, čo na celej komediálnosti filmu dáva úplne nový, ešte strašidelnejší rozmer :D ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Solidní pokračování Thora, potěší celá řada vstupů z jiných sérií (Doctor Strange) a celkově ten souboj usilující o Asgard (Loki, Thor, Hela) není špatný. Hodně tomu pomáhá herecké obsazení, které už Marvel dotáhl takřka k dokonalosti, ten záběr je dech beroucí (stejně jako rozpočty). Vyšlo to, film stojí za vidění, už jen kvůli tomu zničenému kladivu). ()

subic 

všechny recenze uživatele

Jo to tenkrát Thor přišel nejen o kladivo, ale i o pravé oko. Obdobně jako ve Strážci Galaxie Vol. 2 ze stejného roku tu je několik nových epizodních postav, zejména Cate Blanchett jako Ódinova prvorozená dcera Hela, dál třeba Jeff Goldblum, Karl Urban a zde taky žlutooký Idris Elba. A o čem to je? Tak např. v Captain America: Občanská válka absentovali Thor a Hulk a teď jsou tu a s nimi i na okamžik Doctor Strange. Starý Ódin zemřel a je tak potřeba, aby se Thor a Loki vypořádali s Helou, takže ani tak nejde o Zemi/Midgard, ale o Asgard. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Nevím, čím to bylo, že jsem se tomuto filmu snažil vyhýbat, možná jsem se bál té změny, či co, ale světe div se, Thorovi to možná i prospělo. Nevyzpytatelná akční zábava, které baví neutuchajícím tempem, skvělými vtipy a nápaditou režií, k čemuž dopomáhá i svižná soundtrack. PS: Body k plusu za ta camea, ty jsou prostě boží. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí dalšího dílu z nekonečného seriálu o spletenci superhrdinů musím konstatovat, že je na první pohled patrné, že se režie ujal úplně jiný člověk. Zaznamenal jsem větší porci humoru a humorných narážek či hlášek než obvykle. Jde o další epos o hrdinech, kdy spolu válčí, tentokrát na mezigalaktické úrovni, což je rozhodně po předchozích filmech osvěžení, zase sourozenci. Když nezlobí Loki, začne ségra. Trochu ohraná písnička, ne? Ale výlet na jinou planetu, vzájemný souboj Thora a Hulka, spolupráce Thora a Lokiho nebo Odin v domově důchodců? Celé to dohromady funguje a působí dost působivě. Efekty jsou opravdu dobré a vizuálně film vypadá skvěle. V kombinaci s přesvědčivým humorem a nadsázkou, kdy si samotní hrdinové dokáží dělat legraci sami ze sebe a tím i tvůrci, rozhodně působí jako jeden z nejlepších filmů o Thorovi jako hlavním hrdinovi. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Thor sa mi páči ako superhrdina, nepáči sa mi keď zo seba robí väčšinu filmu šaša. Cele dianie na Sakare je na hranici trapnosti. Hela je slabá záporáčka, je čisto dopočtu. Nepáči sa mi smer akým sa vydali tvorcovia, že dej je na úkor humoru. Akcia aj večne naliata valkyra sú v pohode. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele

8.5/10. Tady se mi Waititi totálně trefil do chuti svojí pastelovostí a šílenstvým. Hezký závan svěžesti v MCU. Hodně to táhne dynamika mezi Thorem a Hulkem/Benrem. Další skvělá role pro Urbana. ()

katka74 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpovedenějších marvelovek. Kombinace Pána prstenů, Star wars, Star treku a Shreka :-) našla jsem je tam všechny. Odlehčený humor, skvělá záporačka a kouzelný Mark Ruffalo. Zvlášť začátek filmu má grády a divadelní minipředstavení je velkým překvapením :-) smála jsem se většinu filmu, za mě spokojenost. ()

CooRooS 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší Thor. Kombinace s Hulkem a Korgem přináší spoustu vtipných scén, u kterých se zasměje i Váš soused z Boleslavi. ()

AARONN 

všechny recenze uživatele

Tak přeci jen David Sandberg byl v Hollywoodu vzat "vážně" a to, co by před deseti lety bylo nemyslitelné je dnes mainstream. Je to jako móda s oblečením. Na přes rok vás tenhle kabát omrzí, ale letos...... ()

GOGAN 

všechny recenze uživatele

Velice vtipné. Bohužel u Thora Ragnarok je to spíše na škodu. Kde je ten Vážný Thor z konce prvního dílu, který dospeěl a bere vše vážně a cítí váhu odpovědnosti za devět světů ? Thor se nyní veze na vlně Strážců, ke kterým ovšem vtip patří. ()

matasek 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně lepší než Thor a Thor: Temný svět.Velmi dobře uděláno a hodně dobrá hudba.Rozhodně pět hvězdiček :-D ()

Související novinky

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (více)

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

17.07.2022

Uběhl první týden od uvedení novinky Marvelu Thor: Láska jako hrom, což znamená zhodnocování jeho trvanlivosti u publika. A to není vůbec jednoznačné. Lord (tedy bůh) hromu za první víkend… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

17.01.2020

Zpráva, která nejspíš nikoho, kdo sleduje dění okolo Lucasfilmu, Star Wars i režiséra Taiki Waititiho, nepřekvapí. Disney teď totiž talentovanému filmaři nabídlo možnost natočit si vlastní Star Wars… (více)

Reklama

Reklama