Reklama

Reklama

Thor: Ragnarok

  • USA Thor: Ragnarok (více)
Trailer 5

Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi. (Falcon)

(více)

Recenze (1 280)

Sharkman 

všechny recenze uživatele

Ale jo, celkem pobavi, neco se tam deje, Hulk je zde celkem upovidanej :-D, feministky si prijdou na sve (no to nevim jestli je dobre ...), no a hlavni hrdina z toho vseho vyjde v "skoro" bez uhony ... ()

medovec 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu by jsi měli vzít příklad nove star wars.Svezi,originální,zábavný film,který mě bavil od začátku do konce a jeden z nejlepší marvelaku. ()

fujka 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbil bylo to vtipné všechny postavy tam měly dost místa jen mi přišlo že tam byly občas moc nevážný věci narozdíl od předchozích dílů thora ale líbý se mi odlehčenost třeba u oacific rim my vadí že ten konec světa berou moc vážně ale tohle je skvěle odlečený jak sem už říkal. a verbale jak se z tebe mohl stát komentátor? ()

Krisslybear 

všechny recenze uživatele

Takto som si predstavoval, že dopadne Guardians of Galaxy II, žiaľ nestalo sa, ani zďaleka. Bolo to komické, malo to šmrnc, pestrofarebnosť, situačný humor, thor + hulk best buddies romance, skvelá výprava, konečne menej predvídateľný koniec a hlavne úžasný zaporak (god damn, Cate Blanchett vyzerá vo filme skvelo, úplne jej to sedí, mal som z nej pocit, že si tu rolu veľmi užíva) Matt Damon má neuveriteľné pobavil, vôbec som to nečakal. Najlepšia Marvelacka komixovka. ()

cubiczech 

všechny recenze uživatele

Během sledování jsem měl náhodný flashbacky na Flashe Gordona z roku 80, mohly za to hlavně ty plastový kostýmy, kulisy a elektronická hudba močící 80tky na všechny strany. To neni v základu nic špatnýho, hlavně když je to celou dobu fakt vtipný a akční scény jsou minimalizovaný na nezbytný minimum... ale já bych je teda ještě osekal, což je asi jen mnou a mám s tim problém u většiny Marvel filmů... ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejvydařenější díl celé série. Dobře odměřené dávky humoru, akce i digitálního šílenství. Skvělá kombinace, která pobaví. Dokonce i scénář se povedl, až na trochu uspávající prostřední část. Na úvodu a ještě víc v samotném závěru jako sladký bonus potěšili Led Zeppelin. Jen ten Thor nemusel být bez vlasů. 3+ ()

stihac10 

všechny recenze uživatele

Pěkná inspirace Planet Hulk, skvělý Jeff Goldblum, záporačka v pohodě, škoda jen změněného Korga.. Jeho verze z Planet Hulk je mnohem lepší.. 8/10 ()

Staple 

všechny recenze uživatele

Fakt sem se těšil a nečekal sem že mě po šíleně uřvané kampani nový Thor zklame. Film je v jednotlivých částích dobrá komedie, ale jako celek mi nefungoval a to sem do filmu dával opravdu velké naděje. Infantilní humor a přeplácanost děje byla ubíjející. Tenhle problém začínám vnímat u Marvel filmů častěji a častěji, až začínám mít o sérii strach. Ono je hezké snažit se ty filmy osvěžit vizionářskými nápady, ale style over substance není vždycky dobrý krok. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Úplne nasilu som sa do toho nanútil, no a ajhľa, dočasne mením názor na komiksovky, keby bolo po mojom, tak toto by bol návod, ako robiť podobný žáner, nebudem sa opakovať o sprostostiach, ktoré boli za posledné roky natočené a ktoré stiahli avendžerov na okraj môjho záujmu, švih, humor a efekty nadávkované v správnom pomere a v patričnej kvalite však zrazu vytlačili tento kúsok do prekvapujúceho ale zaslúženého nadpriemeru, takže 80%. ()

WUTEN 

všechny recenze uživatele

Radši ať si natáčí Waititi o svých australopitékách, hlavně ať už nic netočí o severské mytologii. Tohle byl průjem s obsahem vlastních střev. Příběh který sotva má něco společného se severskou mytologií, potom přijde Hulk, negerská Valkýra a plno degenerátů, a aby toho nebylo málo, uvidíme tam ještě chytrolínského kouzelníka který by klidně mohl dělat rosničku na čt. Thor pije pivo, Valkýra je negerská alkáčka, co je tohle za dehonestaci severské mytologie a vůbec urážka pohanů? Nezapomínejte že naši předci před příchodem žido-křesťanství byli také pohané, tohle je plivanec všem bělochům do obličeje. Že si to vůbec dovolí nějaký domorodec, jeho předci lezli po stromech kdy mezitím my jsme byli už dávno civilizace, taková smutná hromádka hnoje, co je ve světové historii nějaký bubácký kmen, oni ani stát neměli a taková karikatura člověka chce točit něco o severské mytologii, chlapče vrať se zpátky na strom, za mě 1* za efekty a Hulka i když ten tam vůbec neměl co dělat. ()

Brk 

všechny recenze uživatele

Zatím suveréně nejlepší z Thorů. Sice je to silně naroubované na styl Strážců galaxie, ale zaplať příroda za to. Kejt byla slušnej záporák, potěšily štěky známejch ksichtů a nejlepší byl kamennej hláškař s hmyzákem. Plný 4*. ()

Bobestom 

všechny recenze uživatele

Chvilkama mi vadilo, že se film snažil být za každou cenu vtipný, ale bavil jsem se královsky. Příběh a celkový průběh se mi líbil a hodně jsem si užil vizuál! Scéna popravy "prskavkou" nezapomenutelná ... :) ()

mouzi 

všechny recenze uživatele

Nevim, jestli se mi to jenom zda, ale prijde mi, ze kazdy dalsi film od Marvelu je cim dal vetsi fraska. Oproti tomu, jak se ze zacatku braly prvni filmy o Avengerech desne vazne a byly urceny pro skalni fans, je z toho ted poulicni taskarice pro sirokou verejnost. V teto vylozene komedii splacanou ze Star Wars, Trona, Gladiatora, Flash Gordona a buhviceho jeste, potesili hlavne skvele vybrani Zeppelini a Benedict Cumberbatch. A taky Odinovo vysvetleni Thorovy moci ve vztahu k jeho kladivu. Jinak maskarada. Kazdopadne je to jizda a na kvalitnim tripu to musi byt fakt exkluzivni. ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Pre mňa asi najzábavnejšia marvelovka, ktorá si nájde mnoho odporcov, lebo sa to uberalo viac cestou komédie. Miestami až moc, ale z Thorovej série je to jednoznačne najsilnejšia časť. ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Marvelovka se vydařila. Výrazně ji přebarvila cukrkandlová poleva, která asi zbyla po natáčení Strážců Galaxie. A bez spoilerů o nejnovějším filmu z Marvel Universa psát jaksi nejde. Tak co tu máme. Thor Odinson hláškuje jako hrdinové nedoceněných českých hardcore scifi Jiřího Kulhánka (úvodní sekvence) a s kladivem už si v budoucnu moc pohazovat nebude. Jeho oblíbený Mjölnir mu totiž, místo sourozeneckého objetí, rozmáčkla sexi ségra Hela, kterou otec tajil a věznil do posledního dechu a dotyčná se tudíž na multikulturní Asgard vrací opravdu hustě vytočená. Ostatně, složení populace božské planety stále více statisticky odpovídá aktuálnímu reálnému osídlení United States. Takže kdo jste to ještě nevěděl. Bůh je bílej a severské valkýry a strážcové brány jsou afroameričané, podle přidělených povinností mohou být i trošku latinos. ** Mno, až zas jednou rasově bezchybný nordický bůžek vyrazí do boje s Avengery, bude muset nepřátele ze všech možných vesmírů kosit nejspíš nějak kontaktněji. I když, až se jednou usadí, nebude na baráku potřebovat hromosvod. ** Thor ve svém třetím filmu nějak dospívá. Užije si psychedelickou pubertu s „kameňákem“, bitkama a také s Jeffem Goldblumem. A na oslavu konce telecích let si nechal ostříhat háro. ** Třetí film série o severském bohovi s trademarkem Marvelu přehodil výhybku a nabral směr na lunapark. A rozhodně mu to sluší, v DC Comics by měli začít do Marvelu chodit na semináře… Dávám 90% a dávám je rád. ()

Související novinky

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (více)

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

17.07.2022

Uběhl první týden od uvedení novinky Marvelu Thor: Láska jako hrom, což znamená zhodnocování jeho trvanlivosti u publika. A to není vůbec jednoznačné. Lord (tedy bůh) hromu za první víkend… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

17.01.2020

Zpráva, která nejspíš nikoho, kdo sleduje dění okolo Lucasfilmu, Star Wars i režiséra Taiki Waititiho, nepřekvapí. Disney teď totiž talentovanému filmaři nabídlo možnost natočit si vlastní Star Wars… (více)

Reklama

Reklama