Reklama

Reklama

Thor: Ragnarok

  • USA Thor: Ragnarok (více)
Trailer 1

Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi. (Falcon)

(více)

Recenze (1 280)

blatouchm 

všechny recenze uživatele

Tohle mě neskutečně bavilo. Planeta, kde nic nedává smys, novej Thor a neporazitelnej enemák. Samozřejmě musíme přijmout, že je to pohádka na způsob Supermana. Pak to dává i smysl. ()

Plechy 

všechny recenze uživatele

Tento film stojí a padá na humoru. Což je můj hlavní problém s tímto filmem, protože jsem absolutně nechápal čemu se ostatní lidé v kině smějí. Teď nechci kritizovat onen humor, všichni máme jiný druh humoru ale právě kvůli tomu jsem si film příliš neužil. Ale byl jsem rád, že jsem po dlouhé době viděl Karla Urbana, i když jen na chvíli. Loki je super jako vždy a právě on byl důvod proč dokoukat celý film. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele

Ragnarok patrí medzi moje obľúbené filmy. Všeobecne mám rád Marvel a páči sa mi ich tvorba. Tento snímok je však iný ako predošlé, práve ta zmena mi akosi neskutočne sadla. Pokúsim sa to čo najstručnejšie a najlepšie opísať: "Oveľa viac to baví..." To je všetko. Tempo ako keď Indiana Jones jebne bičom o zem, proste a jednoducho svižné. A ten vtip, niekomu môže vadiť že sa skrýva hádam že za každým rohom a chystá sa zakričať na každého kto len prechádza... ale mne nie. Celé je to sprevádzané akousi hudbou ta je celkom ok no... žeby som len neslniečkoval. Hádam že je to smer ktorý Marvel bude voliť do budúcna, z čoho mám veľkú radosť. Určite 5*. ()

zeleznak 

všechny recenze uživatele

Vzdy, kdyz vidim podobne veledilo, kladu si jako prvni otazku, proc to vubec vzniklo. Je-li spravnou odpovedi, ze tento opus je urcen 10letym ulicnikum, pak to je jednoznacne za 5*. Jelikoz jsem uz jen ulicnik, znamkovat takto nemohu. Sci-fi dava smysl jen tehdy, ma-li (i jen) minimalni souvztaznost s realitou. Tady je to jako vymocit se na Sahare do pisku a ejhle, vznikla z toho ledova skluzavka. Cemuz lze mozna s jistou mirou silne manipulace v deseti letech jeste verit. Vlastne jsem to cele dosledoval s tim, ze mam evidentne spoustu casu i vzpominek na svou prvni dekadu zivota. Je to sracka. ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Vydržím toho hodně, ale tohle byla už opravdu naprostá magořina.... Sice to dokonale zapadá do světa MARVEL(tm), evendžrů a podobných komiksovek a vše je vyvedeno v dokonale zářivých barvách, ale za sebe bohužel nemohu hodnotit líp... ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Slušná akčňárna. Slovnínarážky jako hlavní klad filmu. A pak ta nepředvídatelnost a postavy, které se jen mihnou a nijak se nerozvíjí včetnš narážek na jiné komixové klasiky. No a ani nové oko mu nenarostlo. Kdyby přišel o ruku dal bych i pátou hvězdičku. ()

vikin 

všechny recenze uživatele

No toto... Skvělá oddechovka, legranda, akce, spád, jako dobrý. Taika Waititi je hračička, pořád dítě a to se cení. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Najvtipnejší marvelovský film a najlepší Thor, v ktorom na rozdiel od takých Strážcov je ten situačný humor účelný, presne sediaci a ani v jednom prípade nie je prehnaný, za čo treba hlavne vyzdvihnúť režiséra. Ten to zvláda aj po technickej stránke a film vyložene nemá hluchú dlhšiu pasáž a vlastne ani krátku. Napätie tu síce mierne dostáva na frak a vyložene ide čisto len o pobavenie diváka, ale funguje to. Tie scény sú fakt bohovské. Herci si to navyše naplno užívajú, s ľahkosťou si to podávajú, celá sága sa zasa niekam posúva. Pre tento fakt, ktorý sa už dlhšie opakuje, ale pri Ragnaroku ešte viac stupňuje a prehlbuje, mám toto univerzum vskutku vo veľkej obľube. P.S. Cate je naozaj bohyňa, všetkého! ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele

Již dlouho jsem neviděl nějakou tu novější marvelofku od "zMrvil StudíNos" toliko opěvované všemi možnými i nemožnými bytostmi celého vesmíru. Nu a to jsme se takhle bavili s kamarádkou těchto filmech i ona rozhodla se vyjádřit svůj nesouhlas s mým hodnocením, opěvovaje tento film, jakožto nejlepší od Marvelu. Tedy brát ti tvé nadšení vůbec nechci a ani měnit tvůj názor, každopádně mé hodnocení stále trvá. Celý film je podle typické "mRvelofské" šablony, kdy něco se stane BUM přijde záporák BUM dá hrdinům trochu na budku, ale protože vede monology o své čiré úžasnosti, samozřejmě se našim milovaným hrdinům podaří utéct. Následně hrdinové sbírají síly v náhodné Řiti světa (to je název planety v tom filmu), aby čirou náhodou potkali další postavy, které jsou natolik "úžA ÚžAsnÉ", že jim pomůžou ve finále proti záporákovi, jehož záporáctví je natolik záporácké, že je to vlastně jeho celý charakter. Nu a samozřejmě musí naši hrdinové přežít a porazit záporáka, který jako každý záporák musí vést monology, aby se naše postavy mohly sejít v dalším přepepřeném CGI hnoji. Každopádně film je to pořád asi lepší než většina jiných od "zmrvil studínos" a humor je tu celkem fajn, ale jinak se mi dostalo pouze cheap akce a podprůměrného scénáře, který bych v nudě napsal v hodině biologie, načež by mě z dobrých myšlenek moje učitelka na biologii vyrušila řádným "NAUKA O KAMENECH JE ZDALEKA DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ NĚJAKEJ RANEC, CO TU BLIJEŠ NA PAPÍR". ()

Elan1 

všechny recenze uživatele

Thor Ragnarok Na tomto filme si nemožno nevšimnúť ako skvelo ukazuje postavu Thora ako zábavnu postavu a nie ako vážneho ako v predošlom filme. Ako som už naznačil postava Thora bola urobená skvelo no ani iné postavy nemôžu zostať zahambené. Skvelá pieseň od Led Zeppelin tomu ešte pridáva tú správnu atmosféru. Svelý nápad planéty na konci vesmíru, svelý záporák a mnoho iného z tohto filmu robia jeden z najlepších filmov od Marvelu. Dávam 5 hviezd. ()

Jaroslaw 

všechny recenze uživatele

7/10 Rozhodně druhý nejlepší Thor,který tu hláškuje,sekunduje mu tu Hulk,Valkýra,Loki a konečně je Thor i ve vesmíru,bojuje tu se Surturem (v doprovodu božích Led Zeppelin),řeší tu únik z planety Sakaar a do třetice tu musí vybojovat trůn proti své  sestře Hele.Prostě skvělá vesmírná zábava s Thorem,avšak problémem tu je záporačka,Scurge i ten velmistr,ale jinač nejzábavnější Thor. ()

Rebel24 

všechny recenze uživatele

Taika Waititi už pred filmom "varoval" divákov, že jeho prevedenie Thora a humor vo filme sú úplne odlišné než na aké boli zvyknutý. A je to tak. Od úvodnej sekvencie a zvučky Led Zeppelin sa ukázal techno štýl, hudobný aj filmový, úplný odklon od temnejsej verzie vesmíru aj Thorovych príbehov. Je fascinujúce ako Waititi dokázal odstrániť vo filme viac postáv než v prvých 2 filmoch dokopy a stále ostať zábavnejši, sviežejši, štýlovejší ako predchodcovia. Najlepšie scény sú na Sakaare (aj so skvelou techno hudbou), postavy nové sú skvelé, nenudía a každá si nájde svoj priestor. Waititi reštartuje Thora do nového šatu a jediná výčitka je trochu paradoxna, pretože je škoda ze tato séria, ktorej sadol temný tón a tých crazy postáv predsa je už dosť v MCU sa práve rozhodla ísť podobnou cestou ako Iron Man ci Guardians of the Galaxy. Táto "korekcia" zamrzí, pretože film sklzne ku šablóne. Pochvala ale za to, ako Thor na malom priestore prešiel od úvodu až do záveru značným prerodom. Prináša to veľké očakávania a otázky od jeho ďalšej budúcnosti v MCU. 88% ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně nejlepší Thor a jeden z nejlepších Marvelů poslední doby. Konečně se totiž nemusím koukat na nekonečné množství scifi bitek, v nichž nakonec ztrácím trochu přehled, ale je to nahrazeno komediální části (jedna hláška za druhou), kterou jsem si fakt užíval. Co se týká akce, tak to bylo celkem v pohodě, ale pro mě to bylo na druhý možná na třetí koleji (jak jsem řekl, bral jsem to spíše jako komedii). Z postav se mi líbil, jako vždycky, Loki a Hulk. Překvapila nová postava Valkýra a Thor nezklamal. Na druhou stranu záporák Hela mi přišla dost slabá (ale to asi bude způsobeno tím, že se film tváří jako komedie a tudíž je pro ní těžší, aby se jí někdo děsil). Prostě skvělý film pro pobavení. ()

Ondak 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé jakým směrem se série Thora vydala. Bohužel jsem se 90 min nudil a humor mi nepřišel vůbec zajímavý. Dějově se jedná pouze o to, že stačí vidět začátek a posledních zhruba 40 minut a to je vše. Vše ostatní je jen taková komediální vsuvka, která vlastně s vyústěním příběhu nemá téměř nic společného. Chápu, že takový styl bude pro mladší publikum strašně cool, ale mě to vůbec neoslovilo. Prostě průměrná záležitost, kterou víckrát neuvidím. ()

Související novinky

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (více)

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

17.07.2022

Uběhl první týden od uvedení novinky Marvelu Thor: Láska jako hrom, což znamená zhodnocování jeho trvanlivosti u publika. A to není vůbec jednoznačné. Lord (tedy bůh) hromu za první víkend… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

17.01.2020

Zpráva, která nejspíš nikoho, kdo sleduje dění okolo Lucasfilmu, Star Wars i režiséra Taiki Waititiho, nepřekvapí. Disney teď totiž talentovanému filmaři nabídlo možnost natočit si vlastní Star Wars… (více)

Reklama

Reklama