Reklama

Reklama

Thor: Ragnarok

  • USA Thor: Ragnarok (více)
Trailer 4

Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi. (Falcon)

(více)

Recenze (1 280)

Desdel 

všechny recenze uživatele

Není to špatný, ale místy je to až příliš velká komedie (což mě v kině celkem zamrzelo), na to že Thor byl vždy vážnější ze serie Marvel. ()

Shagrat 

všechny recenze uživatele

Parádní pokoukání. Od začátku do konce jsem se nenudil, akcí moře a spousta dobrých vtípků. Mervelovky prostě best. ()

chrisofwar 

všechny recenze uživatele

Zatím určitě nejlepší díl Thora a zároveň jedna z top 3 marvelovek. Skvela akce, skvele efekty a dobrý scénář. Hodně tomu samozrejme pridavaji herci (Hemsworth, Ruffalo a Hiddlestone). Jen ten začátek trochu působil dojmem, že se tvůrci bojí, že film nebude nic moc, a tak se tam snažili nacpat trapné situace, které měli působit vtipně... ()

Darthorias 

všechny recenze uživatele

Už po prvom trailery som bol presvedcený , že tento film bude prepadák ako predošlé filmi o Thorovy , ale ako sa vravý "nesúd knihu podla obalu" tak tu to sedí tiez , film je svojim tempom , atmosférov a tipickým Marvelovským humorom naozaj dobre poskladaný do celovečernej zábavy s popkornom a limonádov . Ked má Marvel v jednom filme privela hrdinov naraz ako v Avengers , tak nikdy niesom s celkovým dejom spokojný možno preto , že miešajú severského boha zo zeleným monštrom , chlapom v kovovom brnení dalšim zo štítom a lukom a sexy špionku , dohromady mi to proste príde ako zmiešanie niečoho čo spolu prosto nesedí ale dobre spravily o tom filmy mali uspech a pokračuju dalej a pridávaju dalších hrdinov len aby z toho bol este vačší mix . Jediný film u ktorého mi také množstvo hrdinov nevadilo bol Civil war (občanska vojna) , filmi ktoré sú len o jednom hrdinovy a k tomu sa este mozno objavý jeden na pomoc su podla mňa lepšie ale každý má na to svoj názor . Ked bi som to zhrnul v kratkosti je tento Thor ovela lepší než boli predchádzajúci , tento film natočili novým štýlom v podaní Taika Waititi a dobre mňa to chytilo aby som dal Marvelu este šancu je trochu škoda , že už asi viac neuvydíme Natalie Portman ale dobre myslím , že to vzhlado na celkový dej prísť muselo . . Na záver myslel som , že Mervel ma už velmi nechití pretože postupne filmi strácaju uroveň akú mali 2-3 roky dozadu na filmi som chodil viac len preto lebo nechcem v celkovom príbehu nič zmeškať no a tento Thor ma priviedol k tomu aby som sa na dalšie Marvelovky tešil ako predtím moje hodnotenie je 90 % ()

teekanee 

všechny recenze uživatele

Nebudu tady psát pseudochytrej rozbor jako někteří místní experti. Stačí jen říct, že novej Thor je jeden z TOP 3 Marvelů ever. Ptáte se proč? No, protože je to super nahláškovaná jízda, kterou jsem už dlouho nezažil. Dokonce si myslím, že kadence vtipů překonává i letošní Guardians of the galaxy, což mluví samo za sebe. První dva Thorove ( zejména druhý) se brali hrozně vážně a proto to byli ty nejslabší články tohoto universa, tenhle na to jde úplně jinak a mnohem líp. Při scénách s tím modrým kamenným týpkem sem v kině chcípal smíchy jak snad nikdy. Ještě se hodí zmínit skvěle vybranej soundtrack a skvělou záporačku Hellu s úchvatnou Cate Blanchett. Určitě jeden z nej filmů roku. 85% ()

eplunie 

všechny recenze uživatele

Nic víc než skvělá Marvelovská diskotéka to není, ale jelikož je to přestně to, co od takovýhleho filmu chcete, není o čem. Zvlášť s takovým soundtrackem. ()

Dvany 

všechny recenze uživatele

Přestože je to možná o chlup nejlepší Thor, který umí mile překvapit, a těch 130 minut vám svižně uteče, bohužel se nemůžete zbavit dojmu, že to všechno je vám nějak povědomé. Syté barvičky, podivné zrůdičky, osmdesátkový feeling a hláškami napěchované postavy... Někdo by mohl namítat, že třetí Thor neměl po předchozím díle laťku nastavenou příliš vysoko, ale já si dovolím nesouhlasit. Podle mě tam žádná laťka ani nebyla, nebo se válela někde na zemi. Thor: Ragnarok má sice spoustu nedodělků, ale pokud jste fanoušci tohoto universa, určitě překousnete nezajímavého záporáka nebo chybnou mytologii. Pokud fanoušci nejste a v tomto komiksovém vesmíru se moc neorientujete, možná budete trochu ztraceni. Ale přesto – je to show, která vás bude bavit. ()

MAsakRA 

všechny recenze uživatele

1) Měl jsem pocit, že s humorem se trochu tlačilo na pilu. 2) Škoda, že nebylo více scén ve stylu souboje valkýr s Helou. 3) Cate Blanchett to s těmi rozpuštěnými vlasy neuvěřitelně seklo. :) ()

cica 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná akčná rozprávka, dej sa pekne rýchlo posúval dopredu, pomalšie miesta boli vyšperkované vtipnými dialógmi. Postavy s charakterom, pre niekoho možno priveľa sci-fi, výborná záverečná scéna. Musím povedať, že Marvel má u mňa ďalší plusový bod. ()

Beginek87 

všechny recenze uživatele

Já od filmu tedy výrazně nic moc nečekal a dostal jsem přesně to, co jsem potřeboval. Jestli někdo hledá složitý propletený příběh, tak si jednoduše vybral špatný film. Tohle je sranda proložená akcí, následována srandovní akcí, po které přichází vtipná scénka. Vizuálně samozřejmě nic vytknout nemohu, bylo jasné, že to bude pecka, jelikož film je na tom založený, nicméně i mimo vizuál jsem se královsky bavil, protože postavy tomu dávaly co proto. Jediný kdo tam výrazně nepatřil, z mého pohledu, byl Karl Urban. Bez toho by se celý příběh krásně obešel a navíc to byl snad úplně jediný charakter, který tam nehlásil žádné fórky. Kdo mne naopak příjemně překvapil účinkováním, tak to byl Jeff Goldblum, protože to je pan herec a vyšinutého dětsky smýšlejícího seladona podal naprosto dokonale. Za mě bez debat 5* ()

ArchAngel_ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to ok, ale film naprosto překvapil! Lidi, co tomuhle filmu dávají méně než 3 hvězdy hodnocení, nemají duši nebo rozum. Nemusí se vám úplně líbit, ale méně než 3 hvězdy? Film je naprosto dokonalý komiks. Vtipný, výtvarně a stylisticky úžasný, postavy skvělé, své a zábavné, vše výborně dávkováno a vše skvěle zapadá, klidně to mohlo být i delší. Mix sci-fi a fantasy ve stylu 80-90tek. MARVEL se překonal a skvělí Guardians of the Galaxy mají neméně skvělého souputníka, možná dokonce ještě lepšího. Oba dva předchozí Thor filmy strká snadno do kapsy a dost možná ještě víc je pozicuje, co by to nejhorší, co MARVEL zatím předvedl. Třetí Thor je úplně odlišný a možná i proto skvělý. Pravda, 180 milionů dolarů je na tom vidět, ale snadno se zaplatí. Tohle je film pro fandy komiksu, zejména příběhového filmového universu MARVELu a budou se u něj excelentně bavit, má všechno! Filmový komiks v nejlepší a skoro nejčistší formě! Mohlo by se zdát, že MARVEL to po 10 letech unaví a začne filmy zbytečně natahovat a recyklovat, ale on ne. Dělá ty filmy lepší a lepší a nastavuje si vysokou laťku (a faktem je, že i konkurenčnímu DC …). Naprosto zasloužených 90 – 95%. Jeden z nejlepších filmů komiksového žánru, co byl zatím udělán … ()

realdream 

všechny recenze uživatele

Trailer se v mnoha věcech neshoduje s filmem. Chyběly mi tam vtipnější scény, na které Thor rozhodně ve trojici s Lockym a Hulkem mají. Líbilo se mi oživení s Doktorem Strangem a líbil se mi údajný "pes který nejde rozstřílet" :D Hudba mi příliš neseděla k některým částem. ()

Beyonder 

všechny recenze uživatele

Nečakal som naozaj nič a trailer som bral s veľkou rezervou, obávajúc sa, že to najlepšie bolo práve v ňom...ako to už často býva. Do tretice všetko dobré ako sa hovorí. Tretí Thor sa po vlažnej jednotke a nudnej dvojke konečne uvoľnil a je tu jednoducho pre zábavu. A to fakt dobrú zábavu. Film išiel na plné obrátky a ja som sa bavil ako už dlho nie. Tí, čo poznajú severské legendy budú sklamaní. A možno aj tí, ktorí poznajú podrobnejšie komiksový svet Marvelu. Pre znalcov legiend - toto nie je mýtický epos, toto je Marvel. Neporovnávajte alebo radšej proste nepozerajte a zdržte sa komentárov. Pre znalcov komiksov - vy už viete(tak ako dávno aj ja), že MCU má s komiksovými dejovými linkami málo spoločného a treba s tým rátať. Zmierený s vyššie uvedeným a bez očakávaní som si film vychutnal a zaraďujem ho medzi svoje najobľúbenejšie marvelovky posledných rokov. Dal by som aj 5*...ale k tomu to má predsa stále ďaleko. ()

Corek 

všechny recenze uživatele

Blbost pro malý děti, příběh vyprávěný po x-té, bez nápadů. Jediná cool věc byla občas ta hudba. ()

stret 

všechny recenze uživatele

To že do týchto akčných filmov pridali humor na spôsob Strážcov vesmíru filmu veľmi pomohlo. Obyčajná digitálna mlátička čo sa nebodaj tvári vážne, poučuje a moralizuje je už dnes smer béčko. Cate Blanchett potešila. ()

Související novinky

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (více)

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

17.07.2022

Uběhl první týden od uvedení novinky Marvelu Thor: Láska jako hrom, což znamená zhodnocování jeho trvanlivosti u publika. A to není vůbec jednoznačné. Lord (tedy bůh) hromu za první víkend… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

17.01.2020

Zpráva, která nejspíš nikoho, kdo sleduje dění okolo Lucasfilmu, Star Wars i režiséra Taiki Waititiho, nepřekvapí. Disney teď totiž talentovanému filmaři nabídlo možnost natočit si vlastní Star Wars… (více)

Reklama

Reklama