Reklama

Reklama

Thor: Ragnarok

  • USA Thor: Ragnarok (více)
Trailer 2

Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi. (Falcon)

(více)

Recenze (1 280)

lucinkabili 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná jízda, kterou si pro nás režisér Taika Waititi připravil, plná humoru a akce. Pokud se Marvel do budoucna vydá touto cestou. tak se můžeme těšit na filmy, při kterých zapomeneme i na Avengers. ()

robo_sykora 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jednoznačne jeden z najlepších filmov tohto roka. Spĺňa všetky atribúty Marvelovského blockbusteru. Smial som sa od začiatku, akcia skvelá, humor, zápletka aj vyvrcholenie. Jediné čo to trošku rušilo bola tá divná elektronicka hudba v niektorých mometnoch. ale za mňa plná paľba bodov... ()

Flav odpad!

všechny recenze uživatele

Napěchujte sedadla v kině dětmi do 10 let a pak jim ještě nezapomente říct jak to bylo skvelé a máte tu 85 %. Absolutní vrchol trapnosti dosáhl historicky nové úrovně. Dál nemá cenu už nic říkat. ()

malahradna 

všechny recenze uživatele

poctivé 4hviezdičky...možno aj pol k tomu...veľmi vtipná, zábavná, farebná a strelená jazda, ktorá veľmi rýchlo ujde. Aj keď ma zopár hluchých miest, nenudí...trošku som bol nemilo prekvapený z Hely, podľa môjho názoru to už Cate mierne prehnala a tá postava nebola vôbec dobre zahraná, dokonca mi dosť vadila. Inak ostatné postavy boli super, hudba skvelá, Waititi proste nesklamal ()

lex85 

všechny recenze uživatele

bohužel hodně postav je naprosto pokažených a film se snaží o rádoby legrácky tam kde vůbec být nemusí. Postavy které jsou v Planet Hulk super tady zakouší velkou potupu a jsou z nich jen trapné postavy do počtu, například Korg má velice gay hlásek a je z něj jen stín jeho předlohy. ()

Pavlis.xxx 

všechny recenze uživatele

Určitě zajímavý Thor,ve kterém je kromě spousty postav nacpáno i spousta humoru. Asi bych to taky ohodnotil na nejlepšího Thora,ale je to něco hodně jiného,není to tak vážné a temné jako první díly. Hlášky ve filmu skvělé až na pár výjimek,humoru bych trošku ubral... Barevné je to až až,ale to mě osobně u komiksových filmů vůbec nevadí. Na druhou stranu některé scénky jakoby nedotažené,rychlé střihy a trošku zmatek,neznalec předchozích dílů nebo komiksu všeobecně asi bude dost tápat...jde vidět,že do toho chtěli vážně nacpat strašně moc,ale úplně se nezadařilo. Nějaký chyby a výtky určitě mám,každopádně kdo má rád komiksy tomu se to muselo líbit,stopáž uběhla rychle a nuda se nedostavila a o tom filmy jsou.Kritiků bude hodně,ale Marvel je Marvel,smyšlené filmy ne oskarová dramata,takže se usaďte a bavte se. Za mě 4,5* ()

Fiffty 

všechny recenze uživatele

Musel som si to dať dvakrát aby som sa rozhodol ako to ohodnotím a utvrdil som sa v tom, že si to zaslúži 5*. Bola to skvelá vtipná jazda, veľmi som sa bavil a nebolo tam toho humoru nejak prehnane. Už prvý stret Thora so Surturom to naštartoval a bol vynikajúci. Dĺžka niečo cez dve hodiny zbehla rýchlo a vôbec som sa pri tom nenudil. Trochu sklamanie bola pre mňa Hela od ktorej som čakal trochu viac, ako od bohyne Smrti. Medzi Thorom a Hulkom to fungovalo bezchybne od ich prvého stretnutia až dokonca a ich dialógy ma veľmi bavili. Sem tam mi prišiel humor trocha trápny, ale následne to vyvážili podarené humorné scény. Stále keď si spomeniem na scénu "get help" tak ma to dostane. Samozrejme malo to svoje muchy, ale ako celok to bolo skvelé a je vidno, že Marvel si ide svoje a Thorom perfektne zaklincoval rok 2017. ()

sportx 

všechny recenze uživatele

Docela vtipné. Ten obrat ala Strážci galaxie je suprovej. Lidi se prostě rádi smějí hloupým a nejapným vtípkům. ()

Tempter 

všechny recenze uživatele

Dcerka řekla: Taťko, když se ti líbil Deadpool, tak na to běž. Měla pravdu, Deadpool se mi líbil a tento Thor taky. Velkolepé, akční, barevné, brutální, monumentální, ale hlavně dost vtipné :-D Prostě takové to příjemné rodinné pokoukáníčko. Jen je třeba zvednout zadky z gauče a jít do kina, velké plátno to totiž potřebuje jako chleba sůl. ()

72Nihlus 

všechny recenze uživatele

Uletené a zábavne výživné, herci si to užívajú, dej fajn, ale nič objavné, jediné, čo mi trošku prekážalo bol dojem epizodickosti..... To však vôbec neprekáža tomu aby sme si pred veľkou nakladačkou v podobe Infinity War užili pestrofarebné, vtipné, občas až oplzlé dobrodružstvo, ktorým aj skrz dlhšiu stopáž preletíme ako skrz diablov anál. Na filme je krásne vidno ako si jeho tvorbu celý štáb užíval a kráľovsky sa bavil, rovnako ako sa bavili diváci v kine. PS: Nikomu nepríde čudné, že chlapa čo ovláda blesky zloží nejaký taser na krku? :D ()

diZAXter 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější film s Thorem? Tak určitě. Trapnost nabrala nový level. Bohužel Ragnarok řadím do šuplíku spolu se Suicide Squad viděl a nikdy víc. Od půlky filmu mi hlavou běžela neustále se opakující myšlenka kdy už to konečně skončí. Snaha narvat humor do jakýhokoli záběru byla až přehnaná. Sled gagů a přiblblého pitvoření hlavních postav na pozadí Asgardského armagedonu mi fakt nesedlo. CGI Hulk vypadal snad nejhůř co jsem kdy od Marvelu na plátně viděl a pro příběh byla jeho postava celkem postradatelná. Rozdvojení osobnosti Hulka a Bannera mi též nesedla. Prvních 15 minut jsem se i celkem bavil, ale pak už mi vše přišlo hrozně nucené, snažící se být hrozně cool a vtipné za každou cenu. Nemám rád humor a styl Strážců galaxie a nový Thor je bohužel totální klon Strážců. Film tak posouvám v pomyslném žebříčku MCU na samotné dno. ()

Misablazek 

všechny recenze uživatele

No co dodat. Jako hledat zde nějaký smysl nebo podstatu nemá smysl :-) Nekonečný boj všech hrdinů mne nikdy nebavil. A teď už je to takový mix že to nemá cenu komentovat. Ale když tohle vše dáte stranou tak z toho výjde KOMEDIE ROKU! Ja nevím jestli mi tento humor tak sedí nebo čím to je, ale my se s kolegou v kině tak nasmáli jak už dlouho ne. Hláška za hláškou a český dabing se u tohoto filmu povedl. Dohromady to je prostě TOP film tohoto roku. .......mááááám narooooozkyyyyy :-D ()

SimiT84 

všechny recenze uživatele

Pro mě momentálně ta nejlepší marvelovka, která z vrcholu mého osobního žebříčku marvelovek sesadila první Strážce galaxie, odlehčená, zábavná a vtipná jízda od začátku až do konce. ()

LightBlue 

všechny recenze uživatele

Film ve mně vyvolává podobné pocity jako Strážci Galaxie 2 - je to mix decentního humoru a barvité akce, občas přerušený vážnějším motivem. Funguje to celkem dobře, ale nemůžu se zbavit pocitu, že z obou těchto protikladů by se dalo vytěžit trochu více. Stan Lee ve své obvyklé mini roli překvapí a pobaví. Líbil se mi Helin mazlíček, který jako by vypadl z Dark Souls. ()

io. 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velmi pěkně udělaná podívaná. Nelituju příplatku za 3D. Nejvíce mně v tomto filmu překvapil Dr. Strange. Bylo to vtipné, trochu i napínavé - tím trochu myslím, že děj se dal docela dobře odhadnout dopředu, že vše dobře dopadne, i když ne na dlouho :-) Povedené odpočinkové a současně akční dílo. Líbilo se mi a doporučuju. ()

Související novinky

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (více)

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

Je Thor 4 úspěch nebo ne?

17.07.2022

Uběhl první týden od uvedení novinky Marvelu Thor: Láska jako hrom, což znamená zhodnocování jeho trvanlivosti u publika. A to není vůbec jednoznačné. Lord (tedy bůh) hromu za první víkend… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

Taika Waititi dostal nabídku na Star Wars

17.01.2020

Zpráva, která nejspíš nikoho, kdo sleduje dění okolo Lucasfilmu, Star Wars i režiséra Taiki Waititiho, nepřekvapí. Disney teď totiž talentovanému filmaři nabídlo možnost natočit si vlastní Star Wars… (více)

Reklama

Reklama