Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osvěžující koktejl show známých osobností a hity nejlepších českých a slovenských kapel v přímém přenosu z Václavského náměstí. Uvádí Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Ale ano, vím, že všechny koktejly nebyly namíchány a všechny hvězdy ještě nestačily zazářit... jsem tedy vědma? Nepěkné hovno! Vždy, když si myslím, že už mě nemůže nic překvapit a já se třesu dokonale traumatizovaný v koutě z podobného zlořádného podřadu, VŽDY, mám pocit, že nemůže být hůř a v té chvíli tomu věřím. Dštím plameny a síru a jsem dokonale přesvěčený, že už NIKDY mě nemůže nic horšího potkat, je to věčně se opakující začarovaný a nikdy nekončící kruh. I při posledním odpadu jsem si řekl, že hlouběji již televizní tvorba klesnout nemůže, a pak??? Pak se zjeví Leona Marešová, tahle zbraň hromadného mečení, která mě společně se svým metrovým obočím dokonale vystřelí do nejhlubší a nejčernější prdele. Raději půl roku na ostrově s milenkou mající lepru, opicí s ebolou a antraxovou krávou, než dalších pět nekonečných minut s tímhle monstrem a bezva lidičkama. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Anžto jsem byl přímým účastníkem a motal jsem se mezi těmi individui, jejichž počet v přímém přenosu asi o 5000 přestřelili, musím uznat, že z představení, jehož největším vrcholem byla skupina Support Lesbiens, se do televize dostala jen ta největší (exkrement v množném čísle). Víc, než o české blbosti, jsem se na místě přesvědčil především o tom, jaký jsme národ hovad a pokryteckých přizdisráčů. Vskutku smutná podívaná na toporného a "zakaždoucenuvtipného" Mareše a obludárium hvězd, které se vždy rády připomenou, aby zcela nevyhasly. 10% ()

Shellou 

všechny recenze uživatele

Já bych tento pořad nehodnotil jako celovečerní film s ambicemi na Oskara. Je to zábavný odpočinkový pořad, který má jako hlavní úkol přiblížit národu finalisty Mistrovství světa v míchání nealkoholických koktejlů. To si myslím, že bylo dramaturgicky zvládnuto na jedničku. Kapely hrály všechny živě, to se mi také líbilo. Hezké je i to, že existuje fesťák, který propaguje nealkoholické pití - navíc v centru Prahy a zdarma. Pojďme hodnotit a porovnávat jablka s jablkama a hrušky s hruškama :-) ()

Reklama

Reklama