Reklama

Reklama

Power

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 63 h 49 min (Minutáž: 54–82 min)

Tvůrci:

Courtney A. Kemp

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Omari Hardwick, Joseph Sikora, Lela Loren, Naturi Naughton, J.R. Ramirez, Luis Antonio Ramos, Andy Bean, Adam Huss, Lucy Walters, Vinicius Machado (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(63)

Obsahy(1)

Vizionárska kriminálna dráma sa odohráva súčasne v dvoch úplne odlišných prostrediach. Na jednej strane stojí ligotavá atmosféra newyorských klubov, na strane druhej nemilosrdný svet obchodu s drogami.
James St. Patrick, prezývaný Duch (Omari Hardwick), je bohatý majiteľ newyorského klubu, ktorý sa stará o elitných obyvateľov mesta. Snaží sa vybudovať impérium a rozbehnúť skutočne veľký biznis. Má iba jeden problém: v skutočnosti žije dvojakým životom. Keď nepracuje v klube, stojí na čele jednej z najlukratívnejších drogových sietí v New Yorku, určenej takisto pre vysokopostavenú klientelu. Jeho manželstvo, rodina i podnikanie sa ocitnú v ohrození potom, čo sa rozhodne opustiť svoj kriminálny život a stať sa obchodníkom na plný úväzok; človekom, ktorým túžil byť odjakživa. (Incantator)

(více)

Diskuze

Donobonolono

Donobonolono (hodnocení, recenze)

Zrovna koukam na prvni serku a nektery ty zvraty jsou fakt k smichu, ale jinak celkem ok.

erased

erased (hodnocení, recenze)

Taky bych byl spokojenější, mezi postavama už to konečně trochu skřípalo, ale to by se tam nesměl tak často objevovat 50 Cent. A taky docela vymizely štýlové klubové scény.

erased

erased (hodnocení, recenze)

Tu poslední scénu snad ani nemohli myslet vážně. Už už jsem si říkal že by i třeba mohla třetí řada díky absenci toho šišlavého hňupa za něco stát, ale toto mě málem donutilo snižovat hodnocení. Jedno ale vím, pokud napřesrok nezaklepe bačkorama během úvodních minut, Power už mě definitivně přestává zajímat.

na příspěvěk reagoval Ollie235

Cajomol

Cajomol (hodnocení, recenze)

Duchovní přínos asi ne, aspoň si člověk u toho může odpočinout a sledovat i nějaké trendy v oblékání, když hlavní hrdina střídá snad v každé scéně jiné variace obleků a doplňků :D Zatím to pěkně graduje, snad si to udrží do konce série a v další, již objednané, sérii.

uhlerado

uhlerado (hodnocení, recenze)

Zatial aj druha seria dost v pohode, je to kvalitny serial s dobrymi hercami. I ked duchovny prinos nie je obrovsky, napatie graduje a drogovo mafianske kruhy prepletene jasnym svetom policie su skvele

Sawyer.

Sawyer. (hodnocení, recenze)

Hrozně moc mi to připomina Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony postavy, club,gangy, kdo hral ten vi ...

Cajomol

Cajomol (hodnocení, recenze)

Všiml jsem si tohoto seriálu tak o více než půl roku zpět a říkal jsem si, že mně nějak nezaujme a nedal jsem tomu šanci, což i lituji teď zpětně. Dal jsem tomu až teď šanci, když je pauza u Suits, tak i Doctora Who. Překvapilo mě to velmi mile a i herecký výkon 50 Centa nebyl špatný, jak jsem předpokládal :) Slibný seriál, těším se na 2. řadu!

HocKto

HocKto (hodnocení, recenze)

to som bol inak celkom prekvapeny ked som zistil vcera ze 8. cast bola posledna v prvej serii. tak "otvoreny" koniec kde by nic nenasvedcovalo tomu ze je to posledny diel, som asi este nevidel

Ollie235

Ollie235 (hodnocení, recenze)

Tak nám skončila 1. série a je to pecka. Skutečně doufám, že si seriál najde více příznivců.

Reklama

Reklama