Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování příběhu Dědy Mizery nabízí zcela nový pohled na život Irvinga Zismana. Spousta bonusových scén a legrace za přispění Spika Jonze a Catherine Keenerové. Fanoušci Jackass se mohou těšit na zlobivé alter ego Johnnyho Knoxvilla. Kontroverzní osmdesátník Irving Zisman nabízí další dávku bláznivých kousků v pokračování příběhu Dědy Mizery. V novém snímku se objevují scény, které byly pro původní film příliš ostré. Užijte si čtyřicet minut nepřetržitého smíchu nad bonusovými scénami zakončenými diskuzí Knoxvilla, Jonze a odvážného režiséra Tremaina u kulatého stolu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (34)

maddy 

všechny recenze uživatele

Datadisc k minuloročnému Jackass Presents: Bad Grandpa. Hodilo by sa to skôr ako bonusový materiál na DVD/BluRay, no tvorcovia sa to z nejakého dôvodu rozhodli vydať samostatne, tak budiž. „Polovičný“ Bad Grandpa ukazuje, že materiálu, z ktorého sa zostrihal film bolo dostatok a skutočne ho mnoho ostalo nevyužitého. Občas zaujímavého (scény s manželskými poradkyňami), občas zbytočného (scéna s vajcami zastrčenými v ponožkách), občas vtipnejšieho ako ten ktorý sa dostal do filmu (mŕtva manželka v aute a černoška), občas takého kde tvorcom zámer nachytať ľudí až tak nevyšiel. Každopádne bolo príjemné vidieť aká kamarátska, uvoľnená a trhnutá atmosféra a vzťahy panovali na pľace. Pre tých, ktorým sa páčil Bad Grandpa a zasmiali sa pri ňom celkom svieži prírastok, pre všetkých ostatných úplná zbytočnosť, ale v taktom prípade by sa do toho púšťal skutočne len niekto s masochistickými chúťkami a potrebuje u viac menej toho istého dobrovoľne pretrpieť aj druhý krát. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Film o filmu a pár nepoužitých scén k tomu, v tomto případě naprosto nepochopitelný koncept celovečerního filmu, chápal bych to coby bonusový materiál u BluRay, na samostatný snímek je to zoufale málo... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mám dokonce dojem, že to místy bylo vtipnější než byla místy jednička - první půlka rozhodně solidní zábava. Druhá už slabší. Jedná se o napůl film o filmu, napůl shoty co se nevešly. Občas je to humor hezky "za hranou". Takže celkově nic extra, ale skalní fanoušci JACKASSu nemají co řešit. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Vyžmýkaný "dokec" ktorý navyšuje dávku humoru a vlastne aj celkový úmysel preložený nekonečným xcením celú tu prdel prehovoriť, aby uzrela svetlo. Vďaka. ( druhý dokáč, ktorý prekročil samotný film ). ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jak probíhalo natáčení s Bad Grandpou plus přidáno několik nových scének. Opět jsem se příjemně bavil a tlemil. Pěkně se za tu dobu maska Johnnyho vylepšila, že je opravdu na první pohled velmi těžké takovou lest prokouknout. Lepší průměr. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zásadní změna od předchozího dílu je ta, že nás tvůrci značnou část stopáže nechávají nahlédnout do zákulisí. Já osobně jsem nahlédl rád. V podstatě se dozvíte jen to, jak neschopný štáb za celým projektem stojí a kolik času stráví maskéři na tak dokonalé masce. Zásadním nedostatkem tohoto pokračování shledávám to, že zde prostě nenarazíte na žádnou kultovní scénku, kterou byste si pár týdnu po zhlédnutí pamatovali. Osobně se mi nejvíce zamlouval zřejmě golfový úvod a špatná nebyla scénka s umělou erekcí v herně. Nezanedbatelná část stopáže je věnována opakování, či lehkému rozšíření nejvydařenějších scének z předchozího dílu (třeba pán s tučňákem). Celkově musím sáhnout k nižšímu hodnocení než v případě prvního dílu, ale ne o moc. Slušné 4 kousky. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dá se říci takový film o filmu, lidé kteří se podíleli na filmu nám vyprávějí jak to všechno bylo a také je zde mnoho nepoužitých scén. A jsou fakt dobré, nejlepší byla tak, jak u nich byla ta kartářka a Irving pořád říkal "pinda" a Glorie celá nasraná :-D ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Cápek s tučňákem nejlepší. Fajn dokument o tom, jak se celá tahle taškařice vlastně natáčí a jak složitý je někdy schovat videokamery a mikrofony při externím natáčení. Catherine Keener jsem v tom make-upu ani nepoznal, ale byla zlatá. Spike Jonze je blázen, dostat do rozpaků Knoxvilla, jo, to se jen tak někomu nepovede... :-) ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Co se do Dědy nevešlo - nepoužité záběry, nesestříhané scénky a zkažené záběry a k tomu rozhovory a vysvětlování, jak se to celé točilo. Upřímně mi to přišlo lepší a vtipnější než samotný film. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Myslel som, že to budú ďalšie "dobrodružstvá" Irvinga a Billyho, no napokon to bol len akýsi dodatok k minuloročnému Bad Grandpa. V podstate to bol pseudo-dokument obohatený o niekoľko scén, ktoré sa nezmestili do minuloročného filmu. Nehovorím, že to bolo zbytočné, ale v podstate to nič nové neprinieslo. Jediný prínos, ktorý to malo bol asi ten, že sa každý presvedčil, že všetky tie scénky neboli hrané a aktéri v rôznych scénach neboli nastrčení ako si mnohí mysleli. No o tom sa dal spraviť aj 15-minútový film o filme, a nie ďalší celovečerný film... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Víc jak o level horší než originální film, ale i tak je to prostě prdel, já na ty Jackass nedám dopustit. Samozřejmě chápu to nízké hodnocení, protože tohle opravdu není pro každého, nicméně mě takovéhle píčoviny asi nikdy nepřestanou bavit. Doufám, teda. 70% ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Jo, bylo fajn podívat se na pozadí celého toho cirkusu a i když je něco z toho naprosto šílené a někdy je mi až nepříjemno za ty lidi z kterých si dělají srandu, o to víc se mi líbilo, když jim řekli o co jde. Není to jednoduchý hrát z scénu z ničeho a nevědět co se doopravdy stane. Johnny je pán. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto je takéto behind the scenes filmu deda mizera, čo nvm či nebol náhodou môj prvý jackass. U mna fajn, veľa vecí sa vysvetlilo a mám rád takéto dokumenty, kde vidím, ako to vzniká. 3 z 5 ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

O dost slabší díl dědy a jenom flasbackování scén z minulé dílu a nakouknutí do prostor natáčení a samotné rozhovory, což mě spíš nudilo. Dávám 15% ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Lepší jak původní film je tenhle dokument o natáčení. Úvod na golfu je fajn, ale jak se k sobě mají Knoxville a Spike Jonze v druhé polovině filmu mne totálně dostalo a je vidět jak vtipní lidé to jsou. Velké překvapení pro mne. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Taký dodatok ku Jackass Bad Grandpa. Toto bolo fajn a ponúka to netflix. A rovno dám aj plný počet. Bavil som sa parádne. Johny Knoxville je výborný komik a už by to chcelo nejaký nový Jackass film. Snáď sa dočkám. 5* ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Je to ten z případů kdy jsou vystřižený scény skoro lepší než samotnej film. Je fajn mrknout se do zákulisí protože tyhle lidi maj fakt zvláštní způsoby točení a nejsou to jen amatéři s lacinejma vtipama a možná hodně lidí překvapí kolik práce museli vydat i na ty sebeprimitivnější scénky. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Na to, že tady jsou hlavně nepoužité záběry z prvního dílu + kecy kolem od tvůrců, je to fakt zábavné. Popravdě místy asi i zábavnější a šílenější než jednička._Čtvrtá hvězda za Jonze. Jeho babka u stolu s Knoxvillem patří mezi nejšílenější scénky za poslední měsíce. ()

Reklama

Reklama