Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý polda si některé věci ze své minulosti rozhodně nechce připomínat. Ale připomenou mu je jiní... Pracuje jako soukromý detektiv, spí se svojí sekretářkou, sleduje lidi za peníze. Až do chvíle, než se mu do života připlete svůdná Raluca a otočí mu ho o 180 stupňů. Je to náhoda, osud, nebo na něj někdo nastražil past? Začnou se totiž dít věci, které by ho ani ve snu nenapadly. Jde v nich o sex, o vraždu, o velké odhalení, drsné připomenutí té proklaté minulosti... (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (128)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Šmankote, to teda byla ptákovina. Se to střídalo v pravidelných intervalech - 10 minut canců, sex, 10 minut canců, sex, rádoby akce, cancy, sex.... A do toho pár flashbacků. Hele, na ČT 1 někdy ve všední den po 10 večer klidně. Jít na to do kina nesmysl. Je to plný klišé (ani ten konec nebyl nijak překvapivej), jinak výtvarné zpracování pěkné, Dolanský hrát umí, herecké umění Píchalové, hodnotit nebudu. Vypadalo by to, že ze mě mluví zášť :-) Jednou a dost. Znovu vidět netřeba. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Příběh o věčně nadrženém bývalém policistovi, nyní soukromém očku, co už mu nestačí klátit ženu jeho kamaráda, která s ním pracuje v kanclu. I přesto, že je ve scénáři i režii zárodek kvality a také v atmosféře, příběh od začátku do konce celkem nudí. Oba hlavní představitelé (Dolanský a Pachlová) jsou sympatičtí, ale nahé a sexuální scény nejsou všechno. Je to škoda, jinak v tom cítím velký potenciál. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Od prvopočátku jsem čekal průser a snad proto jsem byl celkem mile překvapen. Pravda pointu jsem čmuchal už od prvpočátku (asi bych měl také raději dělat soukromé očko nebo kriminalistu). Dolanského mám však rád, je to sympaťák a hraje s nadšením a je jedno jestli zasypává zavražděné v barelu louhem nebo se bezhlavě zamiluje do Rumunky Raluci. Nejsem žádná řádová sestra, ale té nahoty tam místy bylo na můj vkus snad až zbytečně moc. Dolanský je borec, že do tohohle odvážnějšího pojetí šel! Jinak mi sedli i Helenka Dvořáková a borec Novotný. Ten dá cokoliv s živočišnou bravurou! A víte co? Já si už ani nepamatuji, kdy jsem viděl český film, který by mne bavil... Jakýkoliv. Všechno předtím točené u nás nedávno jsem jen ze zvědavosti dokoukal... tady mne zajímalo jak to dopadne. Velmi se mi také líbila kamera a vybrané lokace pro jednotlivé scény. A Raclavský se taky vytáhl s hudbou. Celkově velmi solidní průměr a já dávám tři kanystry benzínu! * * * ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Za odvahu zkoušet něco relativně nového jsem samozřejmě rád, ale v tomto případě mám pocit, že by nebylo špatné raději zůstat u tématu u nás prověřeného, když už se tu mihne Stanislav Majer jako Roman Vrbovský, v jehož přítomnosti je film zdaleka nejzajímavější. Zbytek prakticky nemá čím zaujmout a to včetně opakujících se scén, které pravděpodobně mají sloužit k zamaskování těžce průměrného děje. Jenže i ty jsou navíc, Malvína Pachlová je jako femme fatale nedůvěryhodná, podobně je na tom ve své roli i Jan Dolanský. Nutno říct, že oběma podráží nohy v některých situacích neuvěřitelně hloupé dialogy. Scénář je ale celkově slabý a velmi předvídatelný. 45% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Na Ralucu jsem neměl moc chuti, ale když už mi ji naservírovala televize, přemohl jsem se. V podstatě jsem se přemáhal poté celý film, abych jej dokoukal. Nemám příliš v lásce krimi, film-noir v popisu mě odrazuje a erotický thriller k tomu, to je jako "lákadlo" filmu pro Otíka ve Vesničko má, středisková. Motanice je to náramná, ale postavy mě příliš neoslovily a někdy se děj vlekl jako hlemýžď. Napětí pomálu a spíše jsem litoval, že film není více krimi, ač to není zrovna můj šálek kávy. Film-noir jsem nenašel, vztah k tomuto filmu také ne, takže jednou a dost. ()

Galerie (17)

Související novinky

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

11.08.2015

4 dny, 5 míst, 47 projekcí... Unikátní přehlídka filmů noir na hradě Křivoklát se blíží mílovými kroky! Třetí ročník festivalu, věnující se širšímu pojetí noirového fenoménu, startuje ve čtvrtek 20.… (více)

Reklama

Reklama