Reklama

Reklama

VOD (1)

Starobylá voodoo kletba rozpoutala masakr v bažinách. Skupina přátel se na výletě stává kořistí zmutovaných hadohlavců, kteří se dokážou pohybovat stejně dobře na suchu i ve vodě... V bažinách Louisiany v okolí Blackbriar se stále něco děje. Tentokrát tu havarovalo nákladní auto převážející neobvyklou zásilku, geneticky upravenou asijskou rybu jménem hadohlavec. Tento živočich je postrachem vod, které obývá. Agresivita, žravost a schopnost pohybovat se stejně dobře ve vodě jako na suchu mu dávají vysokou šanci stát se dominantním druhem v prostředí, které obývá. To zakrátko na svou kůži pocítí i místní obyvatelé. Skupinka přátel, mezi kterými je i Chris, syn místní rangerky Carlin Hardin, se vydala lodí právě do míst, kde se nehoda odehrála. Když se začnou množit zprávy o útocích záhadných tvorů, vypadá to, že bažinu zasáhla starobylá voodoo kletba. Carlin však nehodlá dopustit, aby se její syn stal potravou pro ryby. (TV Prima)

(více)

Recenze (31)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pomalu začínám nabývat dojmu, že kdyby neexistovaly Louisianské bažiny a močály, tak třetina filmařů nemá co točit. Především pak ti jenž tvoří céčkové braky pro Syfy a podobně kvalitní společnosti. Již zmínka o „hadohlavcích“ ve mně probudila vzpomínky na takové „perly“ jako jsou filmy Frankenfish, nebo Snakehead Terror, takže mi bylo hned jasné, že tady se rozhodně kvalitní podívané nedočkám. Don E. FauntLeRoy nikdy nepatřil mezi dobré režiséry, ale občas se mu přece jenom nějakým záhadným způsobem podařilo natočit alespoň průměrnou (někdy i zábavnou) podívanou, což ovšem nebyl tento případ. O čemž mimo jiné svědčí i nízké hodnocení na internetu, ale tomu já stejně nikdy nepřikládám příliš váhu, dokud daný film neuvidím na vlastní oči. Jenomže zde se moc kvalitní podívané nedočkáme a ani samotný příběh za moc nestojí. Scénárista se sice snažil přimíchat k obrovským rybám i trochu té voodoo tématiky, ale výsledek se ukázal býti nulový. Digitální ryby i krvavé cákance (navíc ještě dost špatně udělané) dnes již nikoho neohromí a přidáme-li k tomu ještě i špatné herecké výkony, bylo dílo zkázy dokonáno. 20% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

V Louisianských bažinách začne vystrájať tzv. snakehead monštrum, ktoré si podáva miestnych obyvateľov a v pokľudných zákutiach tak spôsobí nečakaný rozruch. Typický, nenáročný, otrepaný SyFy monster film. Síce celkom pekne natočený, vo fajn prostredí, so zábavnými príšerkami a niekoľkými krvavými zabitiami, no už tak opozeraný, že to človeka nebaví. Ale stále je to trochu lepšie než väčšina podobných TV shitov, i keď k tým niekoľkým pár kúskom čo sa SyFy naozaj vydarili, sa zaradiť nemôže. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Snakehead Swamp je další z řady béčkových filmů od SYFY, nicméně tenktokrát zaujme dvěma věcma, první je režisér který není žádný nováček a béčka umí dělat zábavné(i když ne zapamatování hodné) a druhé je monstrum hadohlavec který se objevil snad jen v jiném béčkovém filmu Snakhead terror. Je to zábavný film s celkem solidníma trikama sice to není nic co bych musel vidět víckrát ale zábava zaručena, pokuď nejste opět ti extrímně intelektuální lidi co se tu na csfd nachází plno. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Greg Mitchell je nejspíše otylý panic a zoufalý idiot, který se nějakou náhodou dostal k hromádce peněz a natočil si svůj životní kousek. Bohužel to byl film pouze pro něj a nedopatřením se dostal na veřejnost. Bohužel! 10% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dokoukáno napodruhé. Špatné triky, hrozní herci... ano, vypadalo to na skvělý béčkový horor. Leč bohužel, tohle nešlo. Zoufale mě to nebavilo. A jak to pak celé sklouzlo k šamanismu, tak to bylo úplně špatně. Asi málo akce, nevím, ale vidět to už znovu nechci. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Niežeby Hadohlovci boli až tak výnimočným kúskom v porovnaní s ostatnými enviro-horormi v tejto mojej sérii týchto filmov ale za hádam 75 ročnú March v kostýme, ktorý k takýmto dámam akosi patrí so samopalom v ruke hviezdička naviac, niektoré momenty boli celkom zábavné a hlavne sa film môže pochváliť za veľmi dobrú kameru, čo sa tohto žánru týka a nebýva pri takýchto úletoch zvykom. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina, tohle bylo blbější ještě víc než ten název. "C"jak vyšitý, triky primitivní a herecký výkony zoufalý. ()

THE_Mirec odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržal som to pozerať asi 5 minút ,kto preboha vymýšľa takéto filmy.Škoda peňazí na každú sekundu natáčania.Večná škoda že neni viac možností hodnotenia.Ja by som dal namiesto odpadu-grc,a ešte lepšie by bolo žumpa. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, film pyšnící se titulem Smrdící hadohlavci nemůže přinést nic jiného, než zablokovanou krční páteř, ale co bych taky čekal na prima cool v jedenáct večer. Ale je to zvláštní, půl hodiny jsem dokázal sledovat neherce, ještě větší neherce, pornoherečky a lidi po celkové lobotomii, jak soupeří s malovanými kříženci kapra a sumce. Inu, doba je zlá, ale pořád lepší než TV Soukupov, kde souběžně dávali duel s ministryní tlustou prasnicí, což je taky slušný hadohlavec................. moje hodnocení = 0 z 10. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Přepnul jsem TV a zůstal v němým "úžasu", jak něco takovýho může vzniknout v roce 2014. Nevím, nechápu a asi ani nechci.. Tady je špatně úplně všechno! ()

Silwer odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy jsou strasna sracka..triky hruza,herci hruza..nestacej ryby co lezou po sousi,tak tam nacpeme jeste voodoo😂😂😂 ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Půl hvězdičky za toho Iana a druhou za 70letou bábu střílející ze samopalu. Jinak samozřejmě naprostá sračka s odpornýma trikama a monstrama. To Campbell: Tady nejde o to, kdo je intelektuál a kdo ne, tady jde o to, že tento horor je i v rámci béčkové produkce naprostej shit, kterej nenabízí ani dobrý gore, ani zábavu (občas tedy Ian zaperlil), ani zajímavé efekty ani nic jiného, kvůli čemu by si ho člověk alespoň den pamatoval. ()

Wancohoff odpad!

všechny recenze uživatele

to bol zas grc.ale co sa dalo od toho cakat ze ? prekvapuje ma ze syfy ked uz tocia blbosti, ze aspon nezapracuju na tych cgi efektoch. ()

Heero odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších hororů, které jsem měl tu možnost vidět, bylo to tak špatný, až to několikrát rozzářilo můj úsměv na tváři, člověk by si řekl, prostě boží:) Dokonce tu vidím i hodnocení 5 hvězd, rád bych toho sebetrýznitele viděl na vlastní oči. ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Odpady dávám málo a nerad, ale co s touto vylomeninou prošpikovanou nejen otřesnými triky, ale i demencí protagonistů, která je i na poměry béčkových hororů nebetyčná? Vyndej tu ruku z vody! Proč by to dělal, že...kámoš mu to pětkrát zařve do ucha asi jen tak ze srandy... ()

beso74 

všechny recenze uživatele

A je to tu zas, 10 rokov po prvom výlete, sa do bažín Louisiany opätovne dostali dravé ryby s výzorom hada - hadohlavce a filmová spoločnosť s povesťou fušera, SCI-FI CHANNEL. Výsledkom je typické béčko so všetkým, čo k tomu patrí, druhotriedni herci, nezvládnuté špeciálne efekty, na sto krát prevarený námet a skupinka ľudí ohrozovaná zmutovanou rybiou príšerou schopnou sa pohybovať vo vode aj na suchu. Pri pohľade do jje jedálneho lístka, je hneď každému jasné, kto má akú úlohu, kto bude ten good guy a kto bad, kto sa bude starať o humor a kto sa nemusí príliš obávať o život, lebo tak či tak prežije. Aj napriek tomu je to však natočené solídne (rozumej, dopozeráš bez grcania) so striedmou stopážou a tak skôr ako kvôli tým nešťastným stále sa opakujúcim flashbackom dostaneš chuť sadnúť k internetu a pohľadať adresu režiséra a scenáristu, aby si mu poslal ako prejav vďaky tikajúci balíček, film skončí. ()

Reklama

Reklama