Reklama

Reklama

Lidstvo musí čelit velké hrozbě. Přichází invaze nepřátelských mimozemšťanů, snažících se zničit celou naší planetu. Zvrat nastane, když se skupině astronautů podaří infiltrovat mateřskou loď mimozemšťanů. Tam najdou portál směřující do jejich vlastního světa, který jim umožní varovat lidstvo předtím, než je zabijí. Poslední nadějí je vyslat tým vojáků a vědců, aby invazi zabránili zevnitř. Není na to však již pozdě? (Universal Channel)

(více)

Recenze (26)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Asylum si zrejme chcelo poskladať z blockbusterov vlastného Frankensteina a tak vzalo názov podobný novinke Edge of Tomorrow, dejový základ z Armageddonu, niekoľko scén z Prometheusa, War of the Worlds a iných, z čoho vytvorilo béčkovú somarinku, ktorá pre divákov takýchto easy-cheesy počinov nie je zlá, ale mohla byť lepšia a hlavne zábavnejšia, keby sa jej ujal niekto šikovnejší. ()

blade23mc odpad!

všechny recenze uživatele

Nazval bych to asi cesta ke konci filmu nebo cesta radši k jinému filmu. Asteroid míří na Zem. OK. Ale nakonec je to základna s červí dírou do jiného mimozemského světa nějakých brouků, kteří jsou na přímí boj téměř jaloví, tak radši útočí nějakými koulemi, které si buď vyberou paprsek, kterým někoho sejmou nebo přemístí rovnou až na planetu kdesi v galaxii.. no ještě, že všeci radši někde zkapali nebo jim z toho všeho praskla hlava.. 0% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som sa zľakol, že sledujem odpudivý remake ARMAGEDDONu, aby som nakoniec zistil, že pravdepodobne pôjde o mix VOJNY SVETOV, DŇA NEZÁVISLOSTI ( či skôr MARS ÚTOČÍ ? ) a HVIEZDNYCH VOJEN. Medzičasom ale spoznávame hlavného bijca, hrdinského požiarnika, ktorý by zjedol na raňajky aj takých príslušníkov požiarníckeho zboru ako napr. Darrena McCorda, Gordyho Brewera, či Stephena 'Bull' McCaffreyho a tak vieme že filmov, ktoré tento film mockuje, bude zrejme viac. Plusový bodík za záver, ktorý ma naozaj potešil. ()

nostale odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím že každý má právo na život. U tohoto snímku udělám vyjímku. SEŽENEME LANA A UKÁŽEME REŽISEROVI JAK VYPADÁ SOUDCE LYNCH !!!! Samozřejmě že existují béčkové filmy. Existují i céčkové ale tohle je tak X. Špatní herci, nevěrohodné dialogy, špatný scénář. Začínající režiseři to mají těžké. V tomto případě jsem doufal že záporáci vyhrají, najdou pana Kondelika i Cooneye a udělají jim něco mimozemského. ()

danny79 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutecny odpad. Vetsinou i slaby film dokoukam, ale v pripade Age of Tomorrow jsem vice nez pul hodiny nevydrzel. Od zacatku to vypada, jaka hodne spatna parodie, se scenarem tak spatnym, az se neda verit tomu, ze na to nekdo dal penize, s herci kterym nejdou verit ani nejjednodussi vyrazy, s efekty, ktere by pusobily smesne i pred 30lety ... Totalni odpad! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama