Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Recenze (67)

novoten 

všechny recenze uživatele

My Fair Gillady doplácí na tu samou věc, se kterou posledních pár let bojuje až smutně vysoké procento nových sitcomů. V pilotu naznačí jen zlomek svých možností, několik dalších dílů s kolísavou úspěšností cílí na své případné publikum a ve chvíli, kdy se v plné síle najde a začne chrlit neotřelé nápady, přesně padnoucí hlášky a překvapivě silné momenty, přichází neodvratná sekyra shůry. Sledovat karaoke večer, kde zazní Chandelier od Sii, tak bylo silně hořkosladké. Když totiž vidíte jednu z nejromantičtějších a nejpůsobivějších chvil, které mi komediální seriály za poslední roky nabídly a víte, že tímhle to pomalu ale jistě hasne, není člověku zrovna veselo. O to víc, že božská Karen roste skutečně díl od dílu a čím víc opouští původní diblíkovskou tvář a scénáře jí občas přihrají i adekvátně vážné momenty, tím výš Selfie stoupala. Přestože jsem její koncept od samého začátku viděl jako sezónní záležitost, došel jsem ke smutnému poznání, že tenhle příběh bych ochotně sledoval celé roky. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

My Fair Lady roztomile ztracená a nalezená mezi všemi těmi notifikacemi z Facebooků, Twitterů, Instagramů, Yelpů apod. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu to hodnocení, vzhledem k tomu, že vyšel pouze pilot. Jako projev demonstrace tedy také ohodnotím a to plný počtem. Už dlouho mě nějaký pilot takhle nedostal. Selfie je stručně a jasně odraz naší selfie posedlé generace a funguje to, opravdu jsem se smála nahlas jako už dlouho ne. A Karel Gillan je nejen krásná, ale opravdu sympatická. Moc se těším na další díly! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 2. dílech: Jo, neskutečně cute Karen Gillian a spolehlivý sympaťák John Cho táhnou tuhle až příliš roztěkanou ujetost z průměrných vod. Pokud si ale tvůrci brzy utřídí svůj styl a ubyde trapnějších hlášek, tak by nás stále mohla čekat dosti pohodová zábava. Tedy pokud to ABC dříve nezruší. Update: A taky že, zrušila. Je to ale vlastně docela škoda. Hlavní sympatická dvojka si vzhledem ke stoupající kvalitě minimálně sezónu zasloužila.60% ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Po pilotu, na který jsem "byl donucen" se podívat s přítelkyní můžu konstatovat, že bych měl být částečně cílovkou, samozřejmě tou okrajovější, ale i tak se mě to v žádném smyslu nedotklo. Sice se to lehce snaží nastavovat obraz dnešní facebookové/instagramové/tweetové/ generaci, jenže to zůstává na startu a pochybuji, že další díly přinesou jiné potencionální ovoce, kterého v tomhle tématu je plno. 50% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Trojhviezdičkový sitcom, prudko atakujúci štvrtú hviezdu zakaždým, keď začne riešiť vzťah ústrednej dvojice (E10 dokonca za 5*). John a Karen sú istota. Ale viac priestoru má ten sitcom a ten je tuctový. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Karen v roli slepice, která se chce napravit, Cho, který mě všude jinde vyloženě sere, mi tady nevadí. Prostoru pro humor je dost, jen doufejme, že to nesklouzne k románku dvou hlavních hrdinů (což se tak trochu nabízí). Uvidíme, co předvedou další díly, zatím 70 %. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Zrzka je docela přitažlivá a roztomilá, ale to je asi tak všechno - Cho je nesympatický arogantní hejsek a všechny rádobyvtipné situace v pilotu na mé tváři vzbudí sotva lehké pousmání, smích ani náhodou. A prostředí v němž se "Selfie" odehrává také není nic pro mne, takže za 2* a dále sledovat nehodlám... ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Náhodou to není vůbec špatné, krásně to parafrázuje životy dnešních teenagerů, kteří bez svého telefonu a sociálních medií nedají ani ránu. ()

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Jakkoli se to mohlo zdát jako divácká selfievražda, zvlášť když v jednom slova jako facebook, selfie či instagram vyvolávají nevolnost a odpor, ten překvapivý tvůrčí postoj k podobným zvrhlostem by vlastně mohl slibovat i docela zajímavou podívanou.. Když však sitcom ten v důsledku chvályhodný motiv kříží s otřepaným pygmalionským, naděje na alespoň uspokojivou zábavu pomalu pohasíná.. Pilot navíc udivuje vyměšovacím humorem, a tak nezbývá než začít zvažovat zda má vůbec smysl dál tuhle My Fair Instabitch dál zkoumat.. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Komedie, která není absolutně vtipná. To je celkem výstižný popis pilotu Selfie. Zkusil jsem to hlavně kvůli Karen, ale bohužel to nestačí. Ona je totiž jedna ze dvou dobrých věcí na tomhle seriálu. Druhou je její mentor, ale už z první epizody je jasné, že nakonec skončí spolu, takže není nejmenší důvod to dál sledovat. 30 % ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Zaplatpánbůh stárnu a pro tuhle nesympatickou krávu nemám pochopení. To, že podobní lidi existujou, bohužel vím a snažím se to vytěsnit. Rozhodně by se ale nikdy nemohlo stát, že by přestala být nesympatickou krávou a stala se člověkem, o čemž se nás asi tvůrci budou snažit přesvědčit. 30%. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Náhodou, je to zábavný seriál o tom, ako odnaučiť dnešnú narcistickú mládež posadnutú mobilmi a sociálnymi sieťami, pričom nakoniec žiačka pomáha učiteľovi s jeho workoholizmom. Ale ako epizódy pribúdajú, tak show začína ponúkať toho viac - ako byť lepším človekom v rôznych životných situáciách. Na konci epizód sú morálne ponaučenia (niečo ako Step by Step, ale oveľa menej nútené). John Cho a Karen Gillan sú super dvojka, neskutočná chémia je medzi nimi. Pygmalion/My Fair Lady zmodernizované. Len namiesto tej údesnej úvodnej znelky mohli použiť Selfies od Niny Nesbitt. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku seriál pôsobil ako stratený - bol fajn, ale nikam sa nehýbal. Ale potom si človek začal všímať, tie jemné zmeny v správaní postáv a bolo to fajn. A potom to bolo ešte lepšie :) Keby si neprečítam, že si to vzalo inšpiráciu z My Fair Lady, tak mi to fakt netrkne ani za 100 rokov. Ale uznávam toto moderné seriálové spracovanie vyšlo suprovo. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Zatím hodně fajn, titulní dvojka je nezvyklá nicméně John Cho nikdy nezklame a Karen Gillan mu zdatně sekunduje. Pokud to dokáží udržet, klidně bych to zvedl i o jednu výše, nicméně se obávám, že se tento formát docela dost rychle vypotřebuje a tvůrci budou vařit z vody. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Experimentuju s hvězdičkama. Když dám adekvátní čtyři, celkové hodnocení jde na 64%. Když pět, zvedne se to na 65%. A tak dám pět. Tři důvody: poslední třetina první a poslední řady je skvěle napsaná; ústřední dvojice má imho chemii; Karen je KUJVA kus, že mi jen při pohledu na její úsměv stříkaj hormony až z uší, navíc díl od dílu je její postava líp napsaná a díky tomu i vyznívá její hereckej projev. Nejsem žádnej fanda sitcomů a tak, ale tady mě celkem mrzí, že se tahle poměrně zajímavá parta z celýho kanclu odepsala po první řadě. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem se nenechal pilotem odradit. Ten se totiž zdánlivě vytáhne se všemi triumfy a navrší na ně kopu nepovedených pokusů o vtip dvou hlavních postav, ale teprve s přibývajícími epizodami, kde do předem jasné pointy vztahu této nakonec docela povedené dvojice začnou míchat i jejich kolegové začnou vtipy vynikat naplno a s každým dalším dílem se seriál rozjíždí líp a líp. Škoda sice je, že se ke konci začne trochu moc tlačit na romantickou pilu, a stejně tak nejsem úplně unešený z trochu vlezlého písničkového soundtracku, nicméně na pozitivních dojmech tyto drobné přešlapy neubírají. Rozhodně tedy přes zdejší nízké po-pilotní hodnocení můžu doporučit. Inu i kdyby nic jiného, na tu sexy Amy je prostě radost pohledět. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů, u nějž mě trochu mrzí, že nenatočili ještě tu 2. sérii. I když je pravda, že takový konec je aspoň originální. Každopádně těžké rozhodování mezi 3-4*, ale vzhledem k tomu, že více než filmový fanda jsem seriálový maniak, tak dám ty 4*, protože to bylo zábavné a relativně svěží (ono co furt nového chcete natáčet?). P. S. Ty vole takovou aplikaci v telefonu by měl někdo vymyslet. Ano myslím tu na měření promile v krvi.... prostě dýchnu na telefon a je to :D ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Tak nám to po první sezóně zařízli… nevadí, ve frontě čekají mraky dalších. Na druhou stranu je Selfie jeden z mála komediálních seriálů, které mě chytly hned po pilotu. Nebudu ani zastírat, že hlavním důvodem byla nejspíš superkost Karen Gillan a její zrzavá kštice, ale co se tématu a dávkování tu a tam střízlivého humoru týče, nebyli autoři zase tak daleko od zábavné trvalky. Tak snad příště. Chickenka: Komu říkáš teenager, babi? ;) ()

Reklama

Reklama