Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Recenze (67)

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Docela fajn seriál, poměrně nenáročný na sledování. A na to, že sitcomy umí podle mě líp Britové jak Američani, tak to nebylo špatný. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, tenhle seriál se mi do hledáčku dostal hlavně kvůli obsazení Karen Gillan, kterou jsem si zamiloval jako Amy v Doctorovi. Sociální sítě zpracovány a zakomponovány skvěle a já jsem se chytil. Musím říct, že se mi Selfie opravdu líbilo. Karen skvěle doplňoval John Cho coby Henry, jejich vzájemná chemie pro mě funguje a baví mě je sledovat. Celkově na mě nový projekt Emily Kapnek působí hodně povedeně. Feeling to má stejný jako její předchozí seriál Suburgatory a i znělka má podobně chytlavou melodii. Bohužel se však podobného úspěchu nedočká a zařadí se mezi ty příjemné seriály, které byly zrušeny moc brzy a to je to vážně škoda. Příběh Elizy a Henryho by mě bavilo sledovat dál. Příběh je i tak přesto vcelku pěkně zakončený a v závěru nabídne rekapitulaci nejlepších okamžiků seriálu. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Pilot ujde. Karen Gillan je sympatická. Tak nějak si ale myslím, že seriál se další série nedočká.// Dokoukáno. Stalo jsem, jak jsem předpověděla - seriál je po první sezóně zrušen a mě to dost mrzí, protože až na poslední dva díly jsem se bavila neskutečně. Ale tak furt je to lepší, než kdybych musela být svědkem postupného úpadku seriálu. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tohle zrušili, mělo to potenciál. (Karen Gillan zpívající Chandelier od Sii bude asi patřit k mým nejoblíbenějším televizním momentům roku 2014.) ()

Lenulinka odpad!

všechny recenze uživatele

To myslíte vážně? Naprosto trapný seriál o internetové hvězdičce a jejím princi na bílém koni, co se rozhodne zachránit ji ze spárů sobectví. Žádný vtip, žádný nápad, žádná sympatická postava. Prostě nic. Myslím, že tento počin se v TV dlouho neohřeje. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

No parádička. Je to sranda (hlavná priorita sit-comu), páčia sa mi hlavné postavy (Karen Gillan!!!) a aj celková premisa seriálu "My Fair Lady závislá na sociálnych sieťach" je nielen zaujímavá, ale aj celkom inteligentná. Som zvedavá, čo so seriálom urobia. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech prozatímně hodnotím. Moderní verze my fair lady je v základní dějové lince zábavná, jenže dost často balancuje na hraně trapnosti a upřímně nevěřím, že dokáže v dalších dílech nabídnout něco navíc, bojím se toho, že to bude pořád to stejné dokola. Uvidíme. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, malé, ale tématicky zaměřené přesně dle mého vkusu a navíc Karen Gillan...no co si budem povídat, taky přesně dle mého vkusu. Cho konečně v nějaké padnoucí roli. Mělo to navíc, sice ne nějak extra, ale dvě série by to utáhlo, škoda, že to utnuli. ()

Bukk

všechny recenze uživatele

Nemělo by se mi to líbit a přitom mě první díl odrovnal. Co to jako jééé? Počkám si na to, jak se to rozjede,, protože pilot nastavil laťku celkem vysoko. Skinny jeans joke byl skvělý! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Moderní sociálně síťový komediální počit….pilotem úplně nepřesvědčil diváka – svým dalším bytím ty, jenž rozhodují o jeho dalším osudu. Za mne určitě OK. Milé, svěží, moderní, i ten prostor pro vtip se najde. Karen Gillan je sympatický diblík…možná trochu hapruje chemie mezi ní Johnem Cho, ale co už. Nakonec dost možná, že třináct dílů bylo tak akorát…taková kapesní série, která nezklamala, ale díru do světa taky úplně neudělala. ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Moderní pojetí Shawovy My Fair Lady. Eliza je tu klasická holka dnešní internetové doby, královna instagramu, která klade důraz na to, jak se jeví internetovému publiku. Ve skutečnosti ale postrádá přátele a úroveň, se kterou jí má pomoci expert na marketing. Vtipná oddechovka, zatím 70%, snad to nespadne do klasické kýčovité romance. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Za mě nezáživné, nezábavné. A všechny díly tak nějak podobné.Asi SPOILER "Pokus o spojení" hlavních hrdinů přišlo kupodivu dost brzo - já si to vysvětluji tím, že jinak by to už bylo úplně o ničem. ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

PILOT: Jediný důvod, proč jsem se na tuhle věc kouknul je, že tam hrají moji oblíbení herci Karen Gillan a John Cho. Za to taky ty tři hvězdy, protože jinak je celé téma tohoto seriálu šílená kravina. Sice jsem rád, že kritizují dnešní společnost, především mladých lidí, kteří furt visí na netu, ale nesedí mi příběh a jeho logika (po jednom trapasu zničehonic tolik sebereflexe? to se mají naši politici co učit), natož styl humoru. Humor založený na trapných situacích mi fakt nesedí, i když třeba v Americe je to celkem populární (Prcičky, Čtyřicítka na krku, všechno od Setha Rogena,...). Ale třeba se to s dalšími díly zlepší. Co se týče Karen - je vidět, že se jako Britka snaží o americký přízvuk, ale není to ono. Navíc mi připadá, že někdy dost přehrává a asi jí to není úplně přirozený chovat se jako hloupá nána. ()

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

Vtipné a svieže. Osobne mi vôbec neprekáža, že sa seriál nedožil viac sérii. Je príjemné z času na čas vidieť niečo ucelené, niečo, čo nemá pokračovanie a zbytočne nenaťahuje. ()

Nikies 

všechny recenze uživatele

Nejsem tak náročný divák, ale tohle je opravdu blbost o ničem. Za předpokladu, že to někoho zaujme jde ale o celkem dobrou "vymejvárnu" ()

frozen1 

všechny recenze uživatele

Každou časťou sa to zlepšovalo a tiež obstojný koniec jedna hviezdička dole za to že tam mohlo byť trochu viac humoru ()

germiny 

všechny recenze uživatele

No zatím to docela dobře ubíhá. Na to, že jsem od toho nic nečekal je to příjemné pokoukání s trefným onlajn humorem :) ()

Reklama

Reklama